Camor za Vieriego?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy chciał byś spowrotem Vieriego?

tak
15
27%
nie
20
36%
obojętne mi to
4
7%
raczej tak
5
9%
raczej nie
12
21%

Liczba głosów: 56
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 20:02

Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w przyszłym sezonie Camoranesi stanie się nowym piłkarzem Interu Mediolan, a Christian Vieri będzie grał w ataku Juventusu Turyn.

Popularny "Bobo" opuści zespół "Nerazzuri" między innymi z powodu tego, iż na posadzie selekcjonera Interu pozostał Alberto Zaccheroni.

Argentyńczyk z włoskim obywatelstwem miałby stać się zapłatą za golleadora z Mediolanu, który już kiedyś grał w drużynie z Turynu.

Jeżeli doszłoby do takiej wymiany, to Jerome Rothen z AS Monaco prawdopodobnie zasili "Starą Damą", a wówczas Gianluca Zambrotta powróci na swoją starą pozycję - prawego pomocnika.

źródło: pilka.pl

Niby wszystko spooko,gdyby nie fakt,że Camor może nas opuścić.Ito jeszcze gdie?Do Interu?Vieri nie jest zły.No ale Rothena mieć w swoich szeregach to nic zwykłego.no on to by się nam przydał.Poza tym Zambrottę wole w pomocy niż w obronie zdecydowanie bo tu bardziej przyczynia się dla klubu niż na obronie.No ale JUVE bez Camoranesiego to już nie to samo JUVE.Jeżeli za Camora to jestem przeciwny.Zauważcie że do JUVENTUSU wracają starzy znajomi-Deshamps no i teraz może ,,Bobo".

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 20:12

Sam nie wiem co o tym myśleć niby przyjdzie do nas Rothen, ale odejdzie Camoranesi, a pozatym jeżeli chodzi o napastników, to ja już wolałbym Ibrahimović, oczywiście najbardziej bym chciał Gilardino.
Ja jestem na nie, przynajmniej nie za Camora, on musi u nas grać.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 21:03

No jasne ze byloby fajnie gdyby Bobo wrucil

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 21:16

No i Gabi Heinze na lewa obrone, scudetto nasze :D .

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 21:25

O rany!!! Camor ma nie odchodzic :!: :!: I to jeszcze do interu :!: :!: :!: nieee :!: :!: Mam nadzieje ze to wielka plota i bzdura :!: :!: jesli by zambro gral na prawej flance to kto na lewej obronie :?: :?: mam nadzieje ze ktos spoko.

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 22:09

Mysle, ze powinnismy patrzec glownei na to, zeby nie wzmacniac przeciwnikow. A Camor bylby wielkim wzmocnieniem. Moim zdaniem duzo wiekszym niz dla nas Vieri. Co do Rothena to oczywiscie ja bardzo bym chcial, zeby gral u nas, ale pozyskac go mozna bez takich roszad. Mam nadzieje :D. Ale i tak mi sie wydaje, ze ten news to kolejna plota.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 22:37

Nigdy ludziska opanujcie się!!
Dziadzio Bobo za młodego obiecującego Camora ?? PRZENIGDY - NAWET ZA DARMO ;)

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 23:05

Jestem przeciwny takiemu rozwiązaniu... Nie chce Vieriego w Juve nawet za darmo a co tu mówić o wymianie za Camora... Dla mnie Vieri jest jednym z tych napastników który sam sobie wypracować sytuacji nie umie a takich napastników nam nie brakuje (Trez, Di Vaio)...Wolałbym jakiegoś bardziej kreatywnego napastnika...Typu np Drogba bądź młodziutki Cavenaghi z River Plate 8)

★ ★ ★
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 23:06

Moim zdaniem na Camoranesim powinno sie wywieśić plakietke pod tytułem:"WARA, JUVE PER SEMPRE" i już nikt by Go nie dotknął.

A jeżeli chodzi o transfer to oczywiście jestem przeciw.Taki dobry pomocnik w Interze :?:Kolejny piłkarz zmarnowany.

Jeżeli miałoby dojść do wymiany to byłbym przychylny na Di Vaio--<--->Vieri.
Di Vaio nie gra u nas za często, więc Inter to dobre rozwiązanie..
Wajron pisze:Dziadzio Bobo za młodego obiecującego Camora ??
:P :P

Yuwe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 23:10

BiancoNerri_ pisze:No jasne ze byloby fajnie gdyby Bobo wrucil
Nie kosztem Camoranesiego,NIE :!: :!: :!:

Obrazek
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 maja 2004, 23:13

Najlepiej by było, jakby Camor został, Rothen doszedł, a Vieri nadal by sobie w Interze pieniążki ciągnął :twisted: 8) :lol:

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 07:39

Pavciooo pisze:Najlepiej by było, jakby Camor został, Rothen doszedł, a Vieri nadal by sobie w Interze pieniążki ciągnął :twisted: 8) :lol:
dokładnie niech sie stazeje w intere nie unas

wwloch

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 08:23

nie moge juz czytac o tych wszystkich pseudo wzmocnieniach juventusu
jezeli juz kupowac napastnikow to mlodych perspektywicznych zawodnikow a nie emerytow [tych juz niestety mamy:)] ktorzy obciaza budzet a oddawanie jednego z najlepszych naszych pomocnikow to kpina tak samo jak jakies transakcje wiazane z maresca!
a jest jeszcze "cudowne" dziecko zebina:) wole montero bez formy niz jego!

ww

Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 09:58

Vieri, co miał zrobić dobrego dla Juventusu już zrobił, teraz jego transfer jest moim zdaniem niepotrzebny, a już napewno nie za Camoranesiego. Jak ktoś tu juz dobrze określił nie możemy sprowadzać "emerytów". Vieri ma 32 lata i sądze, ze swoje najlepsze lata za sobą. Potrzebny nam jest młody perspektywiczny napastnik taki jak Gilardino, czy Cavenaghi.

Abdul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 11:09

camor moze odejsc ale nie do interu bo ich nie nawidze.
lepiej juz go sprzedac i kupic kogos mlodego najlepiej do obrony.

ODPOWIEDZ