WISŁA MOŻE ZAGRAĆ Z JUVE W ELIMINACJACH!?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 12:50

O tym, czy Wisła Kraków w przypadku zdobycia mistrzostwa Polski, będzie rozstawiona w II rundzie eliminacyjnej Ligi Mistrzów zadecyduje AS Monaco - czytamy w "Gazecie Wyborczej".

Jeśli Francuzi wygrają Ligę Mistrzów, w finale grają z FC Porto, wówczas Wisła będzie rozstawiona w III rundzie eliminacji LM.

W chwili obecnej wiślacy mają 31.177 punktów rankingowych, co daje im 17. - pierwsze wśród nierozstawionych - miejsce.

Jeśli nic się nie zmieni i 28 maja na Arena AufSchalke triumfować będzie FC Porto, wiślacy będą skazani na rywalizację z kimś z grona: FC Barcelona, Manchester United, Deportivo La Coruna, Liverpool, Juventus, Inter Mediolan, PSV Eindhoven, Sparta Praga, Anderlecht, VFB Stuttgart, PSG, Club Brugge, Glasgow Rangers, Rosenborg Trondheim, PAOK Saloniki i Dynamo Kijów.

Jeśli jednak Ligę Mistrzów wygra Monaco, a jednocześnie skończy we Francji na trzeciej pozycji (przed ostatnią kolejką traci do PSG jeden punkt, Monaco gra jeszcze z Bordeaux na wyjeździe, a PSG jedzie do 15. w tabeli Bastii), Wisła trafi do grona rozstawionych.

W tej sytuacji w najgorszym razie przyjdzie jej zagrać z Benfiką Lizbona, Fenerbahce Istambul, FC Basel, Crveną Zvezdą Belgrad, Grazer AK, CSKA Moskwa bądź Szachtarem Donieck.

Będąc rozstawionym można też trafić na: Maccabi Hajfę, Dinamo Zagrzeb, VSC Debrecen, Maccabi Tel Awiw, Dinamo Bukareszt, Trabzonspor, Banik Ostrawa, IF Djurgardens.

źródło:onet.pl

jak by juve zagrało z wisłą to jade na mecz nie mam daleko

JESTEM OSZUSTEM
Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 13:47

Fajnie by sie stało gdyby Wisła trafiła na Juventus. Chetnie bym zobaczył jak Bianconeri rozkładaja wiślaków na łopadki. Juventus to nie Lazio, i z Wisłą bez najmniejszych problemów by sobie poradziło.

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 14:16

Polbos pisze:Fajnie by sie stało gdyby Wisła trafiła na Juventus. Chetnie bym zobaczył jak Bianconeri rozkładaja wiślaków na łopadki. Juventus to nie Lazio, i z Wisłą bez najmniejszych problemów by sobie poradziło.
heh no ja bym na 100000000000% pojechał na mecz i smiał sie z wisły jak dostają w pupe hehehe :D:D:D:D:D

miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 14:20

A ja bym chciał żeby wisła została rozstawiona w lidze mistrzow wtedy mialaby spore szanse na awans do fazy grupoweji uniknelaby Juventusu albo innej silnej druzyny , a Juve i tak sobie poradzi i na 100% bedzie gral we fazie grupowej i wygra całą lm :-D

...
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 14:38

najlepiej jak by na siebie trafili ale w fazie grupowej !!! bo tak to nie bedzie naszej wiselki w LM !!!!!!!

Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 14:40

Jakby Wisla byla rozstawiona to by bylo super, a pozniej awans do fazy grupowej.... MIODZIO. Jeszcze jakby znalazla sie w jednaj grupie z Juve to juz bylby szczyt marzen :!: :D Nie ma co ukrywac. Wisla stoi przed wielka szansa :!: Wszystko zalezy jeszcze od Monaco. Oby pilkarze z Monte Carlo wygrali CL :twisted:
Ostatnio zmieniony 17 maja 2004, 14:43 przez Batigol, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 14:43

moim zdaniem to Monaco wygra LM i niestety nie zobaczymy Juventusu w Polsce ........ ale oczywiscie jakby było inaczej i gdyby przyjechali na mecz z Wisłą to nawet jakbym mieszkał na 2 końcu Polski to bym przyjechał na mecz !!! :D 8) ekipa JP by wpadła i by zadyma była :P :D 8) :wink:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
robson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 15:04

bysmy sie spotkali w sektorze dla wipow JUVENTUSU eheh bysmy pokazali całej reszcie jak kibice Juve sie bawia :D zapewne ciekawie by było jak by doszło do takiej konfrontacji ale bło by ciekawie tylko dla kibicow Juve ehehe :twisted:

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 15:20

Gozej by było jakby Juventus trafił na MU albo Real Madryt np :wink:
Wiadomo że bysmy przeszli, ale było by trudno :evil:

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 15:21

Jeśli Wisła zagra z Juve to już mają pograne.Miejmy nadzieje że tak nie bedzie bo chce oby dwóch w LM

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 17:26

Zenden pisze:Gozej by było jakby Juventus trafił na MU albo Real Madryt np :wink:
Przeciez oni tez są rozstawieni to trafic na nich nie mozemy.

Dla mnie szczytem marzen byłoby rozstawienie Wisły i awans do rozgrywek grupowych LM, w których trafiliby na Juve 8)

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 17:38

byloby Super !!!! ja bym pojechal na mecz na 100 %- mam blisko do Krakowa :D tylko ze zastanawiam sie jakby to bylo: jestem na meczu w Krakowie czyli na terenie Wisly i oczywiscie siedze na trybunie glownej (zeby przypadkiem nie oberwac od jakiegos polskiego "kibola" durnia) no i pada gol dla Juve i co wtedy :? cieszyc sie jak szalony czy nie :? ujawniac sie ze jestem za Juve czy nie :? to by byl problem...... ale i tak bylo by swietnie jakby sie spotkali no i oczywiscie nie biore pod uwage porazki z Wisla :lol: :wink: zobaczymy jak to bedzie.....

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 17:47

BIGGI pisze:
Zenden pisze:Gozej by było jakby Juventus trafił na MU albo Real Madryt np :wink:
Przeciez oni tez są rozstawieni to trafic na nich nie mozemy.

Dla mnie szczytem marzen byłoby rozstawienie Wisły i awans do rozgrywek grupowych LM, w których trafiliby na Juve 8)
O sorka masz racje, jakos sie rozkojażyłem :wink:
Mój błąd :oops:

Mosiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 17:55

Jak Wisełka wpadnie na Juve to kolejny rok w Polsce nie bedziemy mieli Ligi Mistrzów . A ja bym w końcu chciał zobaczyć polski zespół .....
Niech Juve pozbawi złudzeń kogoś innego :twisted:

...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 18:04

Jaja to by były jakby Juve trafiło na Wisłę i ją olało... czyli przyjechało do Krakowa w mocno rezerwowym składzie i ten mecz przegrało. Obciach na całą Europę :? Już widzę te komentarze w polskiej prasie... :( Miejmy nadzieję że Juve nie trafi na Wisłę.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
ODPOWIEDZ