Czyżby kryzys Bianconerrich
- Skoni
- Juventino
Ostatnio Juventus nie pokazuje sie z najlepszej strony.Cżyżby Juventus przechodził kryzys
Co spowodowało że Juve nie ma już szans nawet na 2 miejsce
Co się kur.. dzieje . :evil: Mimo tego że Juve nie gra najlepiej to Lippi powinien zostać. Czy Juventus się podniesie na nogi:?:

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Odkryłeś Amerykę w koserwach, przecież to oczywiste że przeżywamy kryzys, a powodem braku szans na drougie miejesce jest to że zdobywamy mało punktów.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BiancoNerri_
- Juventino
Nie wiem z czego ten kryzys.Jak tak dalej pójdzie to obawiam sie kwalifikacji do LM
- Batigol
- Juventino
Kwalifikacje do LM juz sa przesadzone :? Mamy 7 pkt straty do Romy a zostaly jeszcze 2 mecze :? Wydaje mi sie, ze Juve powinno przejsc te kwalifikacje. Obawiam sie jednak, ze moze byc tak samo jak z Borussia w tym sezonie (odpadli z FC Bruege). Jednak kilka wzmocnien w lecie i bede spokojny o LMBiancoNerri_ pisze:Nie wiem z czego ten kryzys.Jak tak dalej pójdzie to obawiam sie kwalifikacji do LM

- Hotbe
- Juventino
W tej chwili wymiękłem...dlatego dałem sobie spokój z wizytami na tym forum. Miałem zachować milczenie ale tu nagle jakis koleś wyskakuje z takim tematem. Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Niektórzy użytkownicy tego forum są odzwierciedleniem postawy Juve w tym sezonie.
We play together, we die together. Juventus for life.
- white_wolv
- Juventino
Skoni pisze:Ostatnio Juventus nie pokazuje sie z najlepszej strony.Cżyżby Juventus przechodził kryzys![]()
![]()
o kryzysie to tematow juz bylo ze 30.....i to pytanie Twoje jest co najmniej retoryczne....kryzys to malo powiedziane..ten sezon to jedna wielka katastrofa i nie wiem jakim cudem jestesmy na 3cim miejscu....bo tak patrzac na ich gre i "checi" to powinnismy sie ledwo na p.UEFA lapnac :? :?
hmmm POst nr.100

- bblackk
- Juventino
Tu nie ma kryzysu... Sezon zaprzepaszcony został juz dawno dawno temu (w trawie ;) i nie ma co mówic że kryzys był czy jest. On był i będzie dopóki ktoś porzadnie klubem nie potrzęsie sytuacja się nie zmieni. A my cały czas będziemy odpowiadać na posty typu tego topika :P

- Dziadek
- Juventino
Ile razy bedziemy sie wypowiadac czy jest kryzys czy nie ma. Pewnie ze jest. A pytanie czy Lippi powinien odejsc tez jest nie na miejscu z dwóch powodów:
Lippi odchodzi (powiedział to juz Johnny777)
Takie pytanie juz bylo pare razy wiec jak chcesz sie dowiedziec to przeczytaj tamte posty...
Lippi odchodzi (powiedział to juz Johnny777)
Takie pytanie juz bylo pare razy wiec jak chcesz sie dowiedziec to przeczytaj tamte posty...
- Wojtom
- Juventino
moze dostaniesz nobla za to odkrycie !!
juz od 2 miesięcy Juventus jest w mniejszym czy większym kryzysie.... była o tym mowa juz dawniej wiec chyba mozna było to dołączyc do poprzedniego tematu..........

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Bob
- Juventino
zdecydowanie JUVE przezywa Wink KRYZYS ALE JA LICZE ZE SIE PRZEŁAMIĄ no i zdobedą puchar włoch no i ja im wtedy wybacze ale jak by im niewyszło ale w co watpie to i tak JUVE FOREVER
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Marek
- Tifoso ManU
nie było mnie tu dobrych pare miesięcy i jestem pod wrazeniem niesamowitym jak kapitalnie się forum rozwineło. az mi gały opadły jak zobaczyłem ile to userów było na stronce w ostatnich 24 h. moze i juve ma kryzys ale stronka jak widac nie. pozdrawiam wszystkich kIbiców juve. nie tylko wy macie kryzys , zobaczcie na nas 

Glory Glory ManUtd!!!
- Dionizos
- Juventino
Nareszcie sie ktos normalny zaczal wypowiadac na naszym forum. Witamy Cie Skoni. Życzymy owocnych dyskusji. Miejmy nadzieje, ze przy okazji nastepnej, znowu staniesz sie obiektem drwin. A wlasnie skoro juz mam przyjemnosc rozmawiac z fachowcem, moglbys mi powiedziec kto to ten caly Lippi??Skoni pisze:Ostatnio Juventus nie pokazuje sie z najlepszej strony.Cżyżby Juventus przechodził kryzys![]()
Co spowodowało że Juve nie ma już szans nawet na 2 miejsce
![]()
Co się kur.. dzieje . :evil: Mimo tego że Juve nie gra najlepiej to Lippi powinien zostać. Czy Juventus się podniesie na nogi:?:
- matej
- Juventino
ludzie zlitujcie się już po co zadawać pytanie które już było zadane pare razy i na które odpowiedzi są oczywiste. No przecież nikt ci chyba nie napisze że Juve nie ma kryzysu i że gra świetnie tylko jakoś przegrywa ze słabiakami. i jaki jest sens zadawać pytanie jak juz znana jest odpowiedź :evil: :evil: