Duet Niedzielan-Kuźba

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 19:10

Były napastnik Wisły Kraków, obecnie będący w składzie Olympiakosu Pireus, Marcin Kuźba, być może dołączy niedługo do grającego w Holandii Andrzeja Niedzielana.

Kuźbą interesuje się klub Niedzielana - NEC Nijmegen. Wczoraj gościli w Grecji dyrektor techniczny holenderskiego klubu Leen Looyen oraz trener/menedżer - Johan Neeskens.

źródło: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=27946

Ciekawie by wyglądał ten napad, może wyrósł by na postrach bramkarzy w Holandii.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 19:14

no to polscy pilkarze podbijają swiat! to dobrze ale nie wydaje mi sie by ten atak tak naprawde podije swiata

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 19:23

Ten atak nie podbije nawet wschodnich stepów Mongoli ;) Bez przesady to nie jest Hanry i Van Nistelrooy. Nie ta klasa piłkarzy :P... Jakie podboje? Jeszcze Kuzba prezentuje soba jakis talent, ale musiałby troche pograc bo dawno 90 minut na boisku go nie było i ma pewne braki. A co do Niedzielana to mam zdanie takie że Nijmegen to ma takie gwaizdy... że nawet Rasiak strzałby w tym klubie jak na zawołanie :P

Obrazek
Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 19:53

To moze byc ciekawe... ale Kuzba nie jest dobrym napastnikiem moim zdaniem.

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
k.d7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 11:11

8) hmmmmmm....... Całkiem interesujący news.... nie bardzo wiem jak Marcin kuźba teraz gra,ale w Wiśle nawet se radził, a i w pucharze Grecjii chyba coś strzelał. W każdym razie Niedzielana raczej nie przebije....

FORZA JUVE!!!!!!!!!
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 11:33

Według mnie Kuźba był(jest) lepszym napastnikiem od Żurawskiego, razem z Niedzielanem mogliby strzelać bramki, ale na jakiś większy sukces to NEC nie ma co liczyć :?

non mollare mai
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 11:54

fajnie by bylo ! to wtedy atak w reprezentacji polski mielibysmy z glowy !

Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 12:12

To nie jest glupi pomysl :lol:
Kuzba moze nareszcie znalazlby sie w pierwszym skladzie i mogl pokazac swoje umiejetnosci :-D Jestem za takim transferem, jednak slyszalem, ze do walki o Kuzbe ma sie wlaczyc takze Groclin i Wisla. Jezeli polski klub kupi tego napastnika, to moze bedzie lepiej dla samego zawodnika. Tak czy owak Kuzb nareszcie znajdzie sie w pierwszym skladzie i miejmy nadzieje powroci do formy, jaka prezentowal w Wisle.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 12:21

Seiru pisze:na jakiś większy sukces to NEC nie ma co liczyć :?
Zgadzam sie...nawet jesli Kuzba przyjdzie to nie wiadomo jaka ma forme...i jak by sie odnalazl w nowym klubie..a jesli ta forma bylaby dobra to sami we dwoch z Niedzielanem nie beda wygrywali bo gra cala druzyna..zeby im szlo musialby NEC kilku jeszcze pilkarzy kupic..ale ja bym sie cieszyl gdyby do tego transferu doszlo..bo wydaje mi sie ze Kuzba gralby w NECu wiecej niz w Grecji teraz..i moze pomoglby cos w reprezentacji? :wink:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ODPOWIEDZ