Porto-Deportivo 0-0
- ADAMJUVENTUSPL
 - Juventino

Słaby mecz, dużo kontrowersyjnych decyzji sędziego.
A co do czerwonej kartki, to ja jestem przekonany, że te kopnięcie, to nie był złośliwe wobec Deco, tylko jak sam komentator powiedział oni byli przyjaciółmi i on to zrobił po koleżeńsku, i Andreade nie należała się ta kartka. Zresztą z ust można było wyczytać że powiedział coś w stylu: it's my friend.
A sam Deco mnie nie zachwycił, nie miał pomysłu na grę, a pozatym grał samolubnie.

A co do czerwonej kartki, to ja jestem przekonany, że te kopnięcie, to nie był złośliwe wobec Deco, tylko jak sam komentator powiedział oni byli przyjaciółmi i on to zrobił po koleżeńsku, i Andreade nie należała się ta kartka. Zresztą z ust można było wyczytać że powiedział coś w stylu: it's my friend.
A sam Deco mnie nie zachwycił, nie miał pomysłu na grę, a pozatym grał samolubnie.
					Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2004, 23:08 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
						"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Tomek86
 - Juventino

"Fajnie" zes to nazwal 
 Kopnal go po kolezensku 
 a co do meczu to jedna wielka nuda! Bylem za Porto bo mam nadzieje ze Finalem bedzie Porto - Monaco! Ani pilkarze Porto ani Deportivo nic nie pokazali! moze Luque sie staral ale musial zejsc z powodu kontuzji 

Juve Kochamy Cię i na Zawsze Będziesz w Naszych Sercach 
						- BIGGI
 - Qualità Juventino

Ale nuda  :?  Myslalem ze styl prezentowany przez oba kluby zaowocuje kilkoma bramkami ale sie przeliczyłem. Depo mądrze sie broniło i mysle ze jest w stanie wygrać u siebie. Czyżby finał Monaco - Depo ?  8)

- Wicior
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Słabiutki mecz w wykonaniu obu zespołów.
Wiele brzydkich fauli, z których niektóre kwalifikowały sie na czerwoną kartkę.Widać, zę Porto robiło wszystko, aby wyeliminować z gry któtegoś z piłkarzy.I wkońcu im sie to udało...Luqe musiał zejśc..
Licze, że u siebie Depor wygra i to wysoko, bo jak dla mnie Porto jest zbyt pewne siebie i to moze im przeszkodzić.
I myśle, ze jednak finał Deportivo - Monaco..

Wiele brzydkich fauli, z których niektóre kwalifikowały sie na czerwoną kartkę.Widać, zę Porto robiło wszystko, aby wyeliminować z gry któtegoś z piłkarzy.I wkońcu im sie to udało...Luqe musiał zejśc..
Licze, że u siebie Depor wygra i to wysoko, bo jak dla mnie Porto jest zbyt pewne siebie i to moze im przeszkodzić.
I myśle, ze jednak finał Deportivo - Monaco..
- Ironek
 - Juventino

Co do meczu to totalna nuda, wogole nie było na co patrzeć.
A co do kartki to nie zgadzam się że go kopnął po koleżensku, dobrze powiedział Koses(c)ki, że to nie ma znaczenia, ważne że go kopnął i kartka się należała. Powinien być karny dla Porto moim zdaniem, bez zadnych wątpliwości. Wogóle mecz do d*** i tyle

A co do kartki to nie zgadzam się że go kopnął po koleżensku, dobrze powiedział Koses(c)ki, że to nie ma znaczenia, ważne że go kopnął i kartka się należała. Powinien być karny dla Porto moim zdaniem, bez zadnych wątpliwości. Wogóle mecz do d*** i tyle
- dawidpln
 - Juventino

Jak bym słyszał Basałaja który nie umie komentować!!! Okropnie sie zdenerwowałem na sędziego. Według mnie powinien byc karny i przynajmniej 1 wolny za faul na Jankauskasie. Sporo przegrałem przez ten mecz.ADAMJUVENTUSPL pisze:Słaby mecz, dużo kontrowersyjnych decyzji sędziego.
Forza Juventus
						- Johnny777
 - Juventino

No cóż....mecz niewarty komentarza, ale żeby nie byc posądzanym o nabijactwo (choć kto wie o co mnie Modowie podejrzewają do spółki z Adminami 
 )
Powiem tylko że najsłabszym ogniwem
  :twisted:  w tym meczu był sędzia... Karny ewidentny, czerwona kartka bez sensu, ogólnie trochę "przyślepy" był dziś pan Markus... :? 
A poza tym to kopacze nie zachwycili mimo to... :?

Powiem tylko że najsłabszym ogniwem
A poza tym to kopacze nie zachwycili mimo to... :?
- El_chico_a_Coruna
 - Juventino

Dobrze, ze nie pojechalem, bo na stadionowym krzeselku dosc niewygodnie sie spi... Uwazam, ze przed rewanzem Porto jest na lepszej pozycji, bo my musimy wygrac, a im wystarcza rowniez bramkowy remis.
Sedzia faktycznie nie postaral sie... A moze go nowy stadion zachwycil? Kto wie... Ale jedno jest pewne - na takim pieknym obiekcie, nie powinny byc grane takie slabe mecze...

Sedzia faktycznie nie postaral sie... A moze go nowy stadion zachwycil? Kto wie... Ale jedno jest pewne - na takim pieknym obiekcie, nie powinny byc grane takie slabe mecze...
- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Spoko :roll: Może byś coś jeszcze walnął od siebie, bo owa wypowiedź nie wnosi nic do dyskusji...Bosssssss pisze:byłem za Porto
A więc negatywne odzwierciedlenie meczu Monaco-Chelsea. Prawdziwe nudyyyy. Aż w końcówce już przysypiałem. Mecz na miano co najwyżej rozgrywek grupowych! Mało sytuacji z obu stron. Gra toczyła się wolno. Obie drużyny nie miały pomysłu na grę czym znudziły miliony kibiców na stadionie jak i przed TV. Zawodnicy, którzy mieli być bohaterami spotkania zagrali na najgorszym szczeblu swych umiejętności.
No cóż... jak wspomniali koledzy, najbardziej wyrózniającą się postacią spotkania był sędzia

- Wojtom
 - Juventino

mecz nieprzeciętnie nudny !! 
 moze dlatego ze obie druzyny próbowały sie bronic a nie atakować !! bardzo nie podobała mi sie postawa sędziego głownego jak i asystentów !! tyle spalonych to chyba jeszcze nie widziałem , co akcja to spalony !! 
 moze wina piłkarzy ale tez z kartkami nie powinien tak przesadzać Merk !! ogolnie mecz mi sie nie podobał i zasnąłem w 81 minucie 

:lol:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
						- matej
 - Juventino

zaczne tak jak większość a więc mecz był niemiłosiernie nudny  :? 
Poza tym osobą która chciała zwrócic na siebie uwagę okazał się niestety sędzia. A ta czerwona kartka to już w ogóle paranoja jakaś przecież nawet sam Deco się nie domagał żadnej kartki dla przecwnika :?
mecz jakich nie powinno być w półfinale LM

a po wspaniałym meczu Monaco z Chelsea narobiłem se nadziei na dobry mecz :?

Poza tym osobą która chciała zwrócic na siebie uwagę okazał się niestety sędzia. A ta czerwona kartka to już w ogóle paranoja jakaś przecież nawet sam Deco się nie domagał żadnej kartki dla przecwnika :?
mecz jakich nie powinno być w półfinale LM
a po wspaniałym meczu Monaco z Chelsea narobiłem se nadziei na dobry mecz :?

- Batigol
 - Juventino

Duzo slabszy mecz niz Monaco-Chelsea!! Mialem nadzieje na naprawde wielkie widowisko, jednak sie przeliczylem :? 
Powiem tyle, ze byl to bardzo cienki mecz jak na polfinal Ligi Mistrzow. Mozna nawet to nazwac "brutalna kopanina"

Powiem tyle, ze byl to bardzo cienki mecz jak na polfinal Ligi Mistrzow. Mozna nawet to nazwac "brutalna kopanina"
- BiancoNerri_
 - Juventino

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Spoko :roll: Może byś coś jeszcze walnął od siebie, bo owa wypowiedź nie wnosi nic do dyskusji...Bosssssss pisze:byłem za Porto
No właśnie,to wypowiedź byle tylko zaliczyć posta(pewnie taki był twój zamiar)A co do meczu to Nuda,Nuda i jeszcze raz "NUDA".Za co im płacą tyle kasy,kibice chcą oglądać gole