Matematyka--Juve--Scudetto 28 :]
- Wojtom
- Juventino
wiec tak sobie dziś siedliśmy z kolegą Slimem ( Philby ) 8) i chwile pogawędziliśy o Scudetto 28 i o tym sezonie w Serie A !! i wyszło coś takiego !! napisze krótko ze są szanse na Scudetto !!
8)
oto jak musiałyby sie potoczyć mecze aby Juve mogło sięgnąc po kolejne Scudetto !!
stan na dziś ( sobota ) Milan - 75 pkt. Juve - 62pkt. !
Juventusowi pozostaje do rozegrania 5 spotkań czyli 5x3=15 pkt do zdobycia natomiast Milan 4x3=12 pkt do zdobycia !! z taką grą jaką Milan prezentuje to moje i kolegi
obliczenia mogą sie sprawdzić !! fuksem wygrywa ze słabiakami itp. !
więc tak:
Milan - 75pkt. + 0pkt vs. Udinese + 1pkt vs. Roma + 0 pkt. vs Reggina + 0 pkt vs. Brescia !!!!
75+0+1+0+0 = 76
Juventus - 62 pkt. + 3pkt vs Parma + 3 pkt vs Lecce + 3pkt vs Peugia + 3pkt vs Sampdoria + 3 pkt vs Siena !!
62+3+3+3+3+3 = 77 !!!
jak widać nasz optymizm nie zna granic i powstało takie wlasnie coś prosze sie z tym zapoznać bardzo dokładnie !! 8) 8) Milan napewno nie wygra wszystkich 4 spotkan i nie bedzie miał na koniec 87 pkt !! jest to poprostu nie mozliwe !! prędzej bedzie to co ja napisałem
8)
na koniec dodam ze wierze w to z całego serca i powiem !!! FORZA JUVENTUS !!!

oto jak musiałyby sie potoczyć mecze aby Juve mogło sięgnąc po kolejne Scudetto !!
stan na dziś ( sobota ) Milan - 75 pkt. Juve - 62pkt. !
Juventusowi pozostaje do rozegrania 5 spotkań czyli 5x3=15 pkt do zdobycia natomiast Milan 4x3=12 pkt do zdobycia !! z taką grą jaką Milan prezentuje to moje i kolegi

więc tak:
Milan - 75pkt. + 0pkt vs. Udinese + 1pkt vs. Roma + 0 pkt. vs Reggina + 0 pkt vs. Brescia !!!!
75+0+1+0+0 = 76
Juventus - 62 pkt. + 3pkt vs Parma + 3 pkt vs Lecce + 3pkt vs Peugia + 3pkt vs Sampdoria + 3 pkt vs Siena !!
62+3+3+3+3+3 = 77 !!!
jak widać nasz optymizm nie zna granic i powstało takie wlasnie coś prosze sie z tym zapoznać bardzo dokładnie !! 8) 8) Milan napewno nie wygra wszystkich 4 spotkan i nie bedzie miał na koniec 87 pkt !! jest to poprostu nie mozliwe !! prędzej bedzie to co ja napisałem

na koniec dodam ze wierze w to z całego serca i powiem !!! FORZA JUVENTUS !!!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Wojtom
- Juventino
a wlasnie dzieki ze mi przypomniałes !! 8)Olszan pisze:W cuda wierzysz czy co daj spokój scudetto juz nie stnieje dla Juve daj spokój i zacznij mysleć o czym innym....... 8)
2004-05-12 Juventus 3-0 Lazio Coppa Italia
Forza Juventus !! :twisted: 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Johnny777
- Juventino
Oj Wojtom, Wojtom....Ty to masz chłopie fantazję...
Choć z drugiej strony nie znalazłby się chyba żaden Juventino który by się nie zgodził na takie rozwiązanie
Choć tak zupełnie szczerze to nam się Scudetto nie nalezało w tym sezonie.... 8)

- Edgar Davids
- Juventino
heh
a ja myślę, żebyśmy się raczej nie nastawiali na to... :?
bo to są na prawdę małe szanse...i potem rozczarowanie będzie większe.. :? pomyslmy o wicemistrzostwie
żeby zacząc przyszły sezon LM bez eliminacji
i dojść na szczyt, do finału i wygrać

bo to są na prawdę małe szanse...i potem rozczarowanie będzie większe.. :? pomyslmy o wicemistrzostwie

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- dawidpln
- Juventino
Optymizmu już chyba więcej wam nie trzeba, ale napewno przydałaby sie obiektywność. W/g mnie milan wygra jeszcze z Udinese i z Regginą, a Juve......wszystkie. Po za tym jest jeszcze Roma ktora także ma przewage nad Juve! A tak swoją drogą to może mamy jeszcze szanse na po3 koronę. Może Deportivo zostanie wyeliminowane z LM np. za to że wszyscy byli na dopingu, a Milan za to że ....nie wiem co :-D , a wich miejsce wchodzi Juve i wszystko wygrywa.
Forza Juventus
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
buhehehe dobre dobre ale wątpię w to jeszcze trzeba by z Romą walczyć bo jak by wzieli Milanowi 2 punkty to mają jeszcze szanse na Scudetto
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- BiancoNerri_
- Juventino
Nie sądze żeby Juve zdobyło Scudetto.Na placu boju została tylko AsRoma i Milan.Chociaż i tak nie wiem czy Romi uda sie wygrać.Bardzo bym tego chciał, bo jak nie Juve to Roma !!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Z calego serca chcialbym zebys mial racje, ale ja az takim wielkim optymista nie jestem
Watpei by Milan przegral z Brescia i Reggina.
Juve ma realne szanse na wygrane tych wszystkich meczy...
No, ale co tam - FORZA JUVE

Watpei by Milan przegral z Brescia i Reggina.
Juve ma realne szanse na wygrane tych wszystkich meczy...
No, ale co tam - FORZA JUVE
- Alexa Del Piero
- Juventino
Widze wojtom11 że nie tylko ja tak ślepo wierze w scudetto28 
ale nie zapominajmy ze przed nami jest jeszcze roma ktora ma 1 zaległy mecz z lazio

ale nie zapominajmy ze przed nami jest jeszcze roma ktora ma 1 zaległy mecz z lazio
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- gregor_g4
- Juventino
Teoretyczna szansa jest.... ale w praktyce jest to wlasciwie niemozliwe. Chociaz dopoki pilka w grze.............. Gdyby nie ta wczorajsza wygrana Milanu moze jeszcze wierzylbym w Scudetto, ale realnie patrzac nie mamy szans.........

- iero10
- Juventino
Wojtom, Nam kibicom nie pozostaje nic innego tylko wierzyc, cuda sie zdarzaj. coprawda milan sie meczy ale sedziowie czasem im pomagaja.
milan cos straci, gra przeciez lazio i roma, oby straciło wszystko co mozliwe, ale to musiało by sie stac po tym jak cos przytrafiło bys sie shewcence, o ma dobry sezon i ciagle strzela bramki.
ale zawsze moze sie potknac.
JUVE musi wygracto co pozostało a wtedy zobaczymy.
Piłka nozna jest nieobliczalna i za to ja kocham.
AVE ALEX!!!
FORZA JUVE!!!
milan cos straci, gra przeciez lazio i roma, oby straciło wszystko co mozliwe, ale to musiało by sie stac po tym jak cos przytrafiło bys sie shewcence, o ma dobry sezon i ciagle strzela bramki.
ale zawsze moze sie potknac.
JUVE musi wygracto co pozostało a wtedy zobaczymy.
Piłka nozna jest nieobliczalna i za to ja kocham.
AVE ALEX!!!
FORZA JUVE!!!