Nedved zostanie w Juventusie
- Olszan
- Juventino
Czech Pavel Nedved zakończył wszelkie spekulacje dotyczące jego odejścia z Juventusu Turyn. Piłkarz oświadczył dzisiaj, że nie odejdzie z klubu przed wygaśnięciem jego kontraktu.
Przez miesiąc media spekulowały na temat transferu znakomitego pomocnika. Umowa Czecha z Juventusem kończy się za dwa lata.
- Nadal mam ponad dwa lata kontraktu z Juventusem. Nie mam żadnej potrzeby, by rozmawiać z kierownictwem na temat mojej przyszłości. Chcę tutaj wygrać Ligę Mistrzów, gdyż nadal w pamięci mam ubiegłoroczny sezon, kiedy nie zagrałem w finale z powodu zawieszenia za kartki - oświadczył reprezentant Czech.
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=19610
No teraz juz mozemy byc pewni ze Nedved zostanie w Juve a nie przejdzie do Chelsea albo jeszcze gdzies indziej ..... ma tu cosjeszcze do zdobycia... i to sie liczy :twisted:
Przez miesiąc media spekulowały na temat transferu znakomitego pomocnika. Umowa Czecha z Juventusem kończy się za dwa lata.
- Nadal mam ponad dwa lata kontraktu z Juventusem. Nie mam żadnej potrzeby, by rozmawiać z kierownictwem na temat mojej przyszłości. Chcę tutaj wygrać Ligę Mistrzów, gdyż nadal w pamięci mam ubiegłoroczny sezon, kiedy nie zagrałem w finale z powodu zawieszenia za kartki - oświadczył reprezentant Czech.
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=19610
No teraz juz mozemy byc pewni ze Nedved zostanie w Juve a nie przejdzie do Chelsea albo jeszcze gdzies indziej ..... ma tu cosjeszcze do zdobycia... i to sie liczy :twisted:
Zawsze Wierni ! ! !
- Batigol
- Juventino
To bardzo przyjemne slyszec, ze najlepszy zawodnik pokochal Juve do takiego stopnia, ze nie chce sie z nim rozstawac. Piekne slowa Nedveda :!: :!:
Jednak deklaracje Nedveda, ze nie odejdzie, nie oznaczaja, iz zarzad nie bedzie chcial go sprzedac :? Ja chce w kazdym razie chce go w przyszlym sezonie ogladac w bialo-czarnej koszulce :!: :!:
Jednak deklaracje Nedveda, ze nie odejdzie, nie oznaczaja, iz zarzad nie bedzie chcial go sprzedac :? Ja chce w kazdym razie chce go w przyszlym sezonie ogladac w bialo-czarnej koszulce :!: :!:
- x_men_1988
- Juventino
To jest bardzo dobra wiadomośc , Nedved to filar druzyny , bez niego tżeba by bylo zupełnie zmienic styl gry , w dzisiejszym Juve jest on niezbędny , bez niego i Davidsa juve mogło by w przyszłym sezonie z grupyy w LM nie wyjść , a w lidze już lepiej nie mówic . a to że zostanie nie oznacza ze nie możemy kupić zawodnika , typu Van den Vart , może on przecież wile sie nauczyć od Nedveda .
- Szymeq
- Juventino
"mamy jeszcze coś do zdobycia" to bardzo piękne słowa, widać że bardzo zależy mu na Lidze mistrzów po tej porażce w finale....
Pavel Nedved na zawsze zapisze sie jao jedna z największych legend futbolu.
Pavel Nedved na zawsze zapisze sie jao jedna z największych legend futbolu.
KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
- Lypsky
- Juventino
Super!!!Ulzylo mi ze Pavel zostanie z nami.Chyba nic sie nie zmieni i zostanie z nami do konca kontraktu.Mam nadzieje ze wraz z Juve zdobedzie w przyszlym sezonie potrojna korone
Wspaniala wiadomosc
Kiedy dzisiaj ogladalem skrot z meczu Juve-Real 3:1 doszedlem do wniosku ze bez Pavla ta druzyna bedzie inna ale na nasz szczescie zostaje 

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Machnes
- Juventino
Oby słowo stało się faktem, w co ogromnie wierze, WYGRAMY WYGRAMU, LESZCZOM SIĘ NIE DAMY. W Przyszłym sezonie (jeśli Moggi się postara i jeśli nowi piłkarze się zgrają) znów będziemy się cieszyć ze scudetto, a może i z Ligi Mistrzów. Alex może mniej będzie kontuzjowany i Gilardino będzie go mógł zastąpić, Zambrotta zostanie przeniesiony na pomoc (Mam nadzieje) David Pizzaro z Nedvedem na środku, Camoranesi na jednym skrzydle, powiedzmy... Zambrotta (jeśli Lippi go przeniesie) lub Kapo na drugim. Na obronie pobokach Trebelsi, albo Thuram a na drugim, może niech będzie Birrindelli. QW środku Mexes z Legro (dajmy mu szanse to będzie jeszcze gwiazdą) Pozdro
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Dopóki nie podpisze kontraktu to nie ma oczym dtskutować, już nie pamiętacie jak było z Davidsem mówił że "Juventus jest dla mnie najlepszym wyborem i nigdzie się nie wybieram" a co z tego wyszło to wszyscy dobrze wiemy, trochę powściągliwości.

I Love Queen and Sting!!!
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Super Pavel W Juve Ma Jeszcze Coś Do Zrobienia
:D:D:D ale Sie ciesze lepszej wiadomości na święta mieć nie mogłem!!!

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Juverulez!
- Juventino
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja się bardzo cieszę szkoda tylko że zostało mu tylko 2 dwa lat kariery, myślę że najleprzym zastępcą dla niego byłby jego kolega z reprezentacji Thomas Rosicky.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero