Nedved zostanie w Juventusie

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 18:54

Czech Pavel Nedved zakończył wszelkie spekulacje dotyczące jego odejścia z Juventusu Turyn. Piłkarz oświadczył dzisiaj, że nie odejdzie z klubu przed wygaśnięciem jego kontraktu.

Przez miesiąc media spekulowały na temat transferu znakomitego pomocnika. Umowa Czecha z Juventusem kończy się za dwa lata.

- Nadal mam ponad dwa lata kontraktu z Juventusem. Nie mam żadnej potrzeby, by rozmawiać z kierownictwem na temat mojej przyszłości. Chcę tutaj wygrać Ligę Mistrzów, gdyż nadal w pamięci mam ubiegłoroczny sezon, kiedy nie zagrałem w finale z powodu zawieszenia za kartki - oświadczył reprezentant Czech.

http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=19610

No teraz juz mozemy byc pewni ze Nedved zostanie w Juve a nie przejdzie do Chelsea albo jeszcze gdzies indziej ..... ma tu cosjeszcze do zdobycia... i to sie liczy :twisted:

Zawsze Wierni ! ! !
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 18:56

I dobrze że zostanie :D cieszą mnie te ostatine slowa "mam tu jeszcze cos do zdobycia :D " czyli przyszly sezon moze byc ciekawy

Dawniej Virus[Mauro].
Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 19:12

To bardzo przyjemne slyszec, ze najlepszy zawodnik pokochal Juve do takiego stopnia, ze nie chce sie z nim rozstawac. Piekne slowa Nedveda :!: :!:
Jednak deklaracje Nedveda, ze nie odejdzie, nie oznaczaja, iz zarzad nie bedzie chcial go sprzedac :? Ja chce w kazdym razie chce go w przyszlym sezonie ogladac w bialo-czarnej koszulce :!: :!:

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 19:16

To jest bardzo dobra wiadomośc , Nedved to filar druzyny , bez niego tżeba by bylo zupełnie zmienic styl gry , w dzisiejszym Juve jest on niezbędny , bez niego i Davidsa juve mogło by w przyszłym sezonie z grupyy w LM nie wyjść , a w lidze już lepiej nie mówic . a to że zostanie nie oznacza ze nie możemy kupić zawodnika , typu Van den Vart , może on przecież wile sie nauczyć od Nedveda .

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 19:51

bardzo mnie cieszy to co powiedział Nedved. Szczególnie, że chce wygrać Lige Mistrzów. Mama nadzije, e reszta drużyny ma takie same cele, i że przyszły sezon będzie nasz :!:

miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 20:15

Tez sie ciesze że Pawel zostanie u nas.Mam nadzieje ze Moggi pojdzie po rozum i nie sprzeda najlepszego obecnie naszego zawodnika.

...
Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 20:16

"mamy jeszcze coś do zdobycia" to bardzo piękne słowa, widać że bardzo zależy mu na Lidze mistrzów po tej porażce w finale....
Pavel Nedved na zawsze zapisze sie jao jedna z największych legend futbolu.

KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 21:01

Super!!!Ulzylo mi ze Pavel zostanie z nami.Chyba nic sie nie zmieni i zostanie z nami do konca kontraktu.Mam nadzieje ze wraz z Juve zdobedzie w przyszlym sezonie potrojna korone :D Wspaniala wiadomosc :D Kiedy dzisiaj ogladalem skrot z meczu Juve-Real 3:1 doszedlem do wniosku ze bez Pavla ta druzyna bedzie inna ale na nasz szczescie zostaje :D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 21:10

Oby słowo stało się faktem, w co ogromnie wierze, WYGRAMY WYGRAMU, LESZCZOM SIĘ NIE DAMY. W Przyszłym sezonie (jeśli Moggi się postara i jeśli nowi piłkarze się zgrają) znów będziemy się cieszyć ze scudetto, a może i z Ligi Mistrzów. Alex może mniej będzie kontuzjowany i Gilardino będzie go mógł zastąpić, Zambrotta zostanie przeniesiony na pomoc (Mam nadzieje) David Pizzaro z Nedvedem na środku, Camoranesi na jednym skrzydle, powiedzmy... Zambrotta (jeśli Lippi go przeniesie) lub Kapo na drugim. Na obronie pobokach Trebelsi, albo Thuram a na drugim, może niech będzie Birrindelli. QW środku Mexes z Legro (dajmy mu szanse to będzie jeszcze gwiazdą) Pozdro

PiotrekJuveMan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2004, 12:12

Dopóki nie podpisze kontraktu to nie ma oczym dtskutować, już nie pamiętacie jak było z Davidsem mówił że "Juventus jest dla mnie najlepszym wyborem i nigdzie się nie wybieram" a co z tego wyszło to wszyscy dobrze wiemy, trochę powściągliwości.

Obrazek
I Love Queen and Sting!!!
jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2004, 12:22

szkoda ze nie odejdzie bo mamy lepszych pilkarzy a jak nie to kupimy lepszego i zaoszczędzimy. 8)

zawsze Del Piero
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2004, 12:28

dobrze sie stało, tylko mam nadzieje, że będzie w przyszłym sezonie w lepszej formie niż dotychczas. Wierny piłkarz Juve, Oby było takich wiecej!!!

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2004, 12:51

Super Pavel W Juve Ma Jeszcze Coś Do Zrobienia :D:D:D:D ale Sie ciesze lepszej wiadomości na święta mieć nie mogłem!!!

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre :D !!
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2004, 14:06

hehe, ciesze się. Nedved zagra u nas przynajmniej 2 sezony, więc jeżeli nie bedzie wiekszych "kwaitqw" w Juve [kontuzji, zmian trenera/ów], to licze na zdobycie CL!!! Del Piero mu pomoże spełnić marzenia ;D

Obrazek
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2004, 17:04

Ja się bardzo cieszę szkoda tylko że zostało mu tylko 2 dwa lat kariery, myślę że najleprzym zastępcą dla niego byłby jego kolega z reprezentacji Thomas Rosicky.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ