USA!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Buffoni

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2004, 17:21

Czy ktoś jest może poinformowany czy Juve bedzie grać na tych wakacjach taki turniej towarzyski w USA tak jak w tamtym roku??
Bardzo proszę o odpowiedż.
Koniecznie!!

Forza Juve!!!
Juve forever!!!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2004, 19:23

Buffoni pisze:Czy ktoś jest może poinformowany czy Juve bedzie grać na tych wakacjach taki turniej towarzyski w USA tak jak w tamtym roku??
Bardzo proszę o odpowiedż.
Koniecznie!!
Ja w tamte wakacje bylem w Nowym Yorku jak przeczytalem ze Juve ma grac z Milanem o Superpuchar to bylo bardzo podekscytowany.Mecz mialbyc w New Jersey zadzwonilem do kumpal ktory kibicuej Milanowi i w tym czasie takze przebywal w USA tylko w innym miejscu on mial zalatwic bilety (przeciez taka okazja czesto sie nie zdarza)ale nic z tego nie wyszlo :cry: :cry: :cry: Kumpel pojechal tam ale biletow juz nie bylo :cry: To byla prawdziwa rozpacz Juve bylo tak blisko a mimo to nie zobaczylem ich!!!W tym roku watpie zeby taki turniej mial sie odbyc ponownie.Tamten byl chyba takim eksperymentem.Zeby sie czegos dowiedziec musisz jeszcze troche poczekac.

P.s. dlaczego sie pytasz???Wybierasz sie do Stanow???

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2004, 19:36

też byłem w tamte wakacje w USA w NY mam Green Card tata wylosował w te wakacje sie przeprowadzam na stałe do Stanów i bardzo byłbym szczęśliwy gdyby grali ale w New Jersey

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre :D !!
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2004, 17:50

Nie. Tym razem na turniej do USA wybiera sie Milan i Roma.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2004, 19:29

Martin pisze:Nie. Tym razem na turniej do USA wybiera sie Milan i Roma.
A TO DLACZEGO? CZYZBY ROMA BYLA TAKA PEWNA 2 MIEJSCA????

Obrazek
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2004, 09:39

Juverulez! pisze:
Martin pisze:Nie. Tym razem na turniej do USA wybiera sie Milan i Roma.
A TO DLACZEGO? CZYZBY ROMA BYLA TAKA PEWNA 2 MIEJSCA????
To przecież i tak nie ma żadnego z tym związku. Szkoda, bo z tego co wiem Juventus zarobił tam sporą sumkę dolarów. Być może Juve po np. takim meczu jak z ManU nie przypadł do gustu amerykańskim kibicom :wink: A może wręcz przeciwnie, czas spędzony w USA można było wykożystać w Europie o wiele bardziej korzystnie. No nie wiem, ale skoro nie jadą, to tak pewnie jest lepiej. Być może w planach mają jakieś mecze towarzyskie na czarnym lądzie np. w Libii. Tam by może było nawet lepiej. Z tego co wiem to różnica czasowa wynosi chyba tylko 2 godziny a o tej porze w Trypolisie panuje piękna pogoda (zbyt piękna?). No i tam również płaci się słono, a nie ma chyba nic lepszego jak połączyć porządne przygotowanie do sezonu z zarabianiem jeszcze na tym pieniędzy.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2004, 17:01

Szkoda, że JUVE nie pojedzie, chociaz z drugiej strony to nawet dobrze, bo piłkarze będą mieli czas na odpoczynek i na zdobycie od nowa super formy. Oby tak było...

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 11:40

Jasiek-x pisze:Szkoda, że JUVE nie pojedzie, chociaz z drugiej strony to nawet dobrze, bo piłkarze będą mieli czas na odpoczynek i na zdobycie od nowa super formy. Oby tak było...
Nie sądze jednak, że jeśli nie pojadą to będą się obijać na jednej z włoskich plaż :wink: Nie pojadą do USA, będą trenować gdzieś indziej. W USA cała ta seria spotkań zrobiła dużą furorę i rozgłos, a to raczej nie sprzyja porządnemu przygotowaniu. Lepiej gdzieś na odludziu, w spokoju. Chatilon...

Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 11:47

:lol: To, że nie pojadą to dobrze im zrobi. Lepiej będzie jeśli potrenują gdzieśw spokoju. W USA tylko by zmarnowali czas, który mogli by poświęcić na trenowanie przyszłej formy - bo takiej nam teraz potszeba. :P :lol: :!: :lol: :P

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 12:08

Ja bym wolał żeby Juve potrenowało albo w Ameryce POłudniowej, albo w Afryce, bo według mnie na tamtych kontynentach jest pełno talentów, a pozatym gra z tamtymi zespołami to napewno cięszka sprawa bo murzyni są bardzo szybcy, a w Ameryce łacinskiej każdy wie jak jest, oni nie dość że szybko się poruszają to ich technika jest super, według mnie nigdzie nie ma więkrzych talentów niż tam i w Afryce, bo tam nie potrzebują pieniędzy do szkolenia piłkarzy u nich jest bieda, nie mają dużo pieniędzy na rozwój piłkarzy, oni są poprostu urodzeni do gry w pilkę,nawet taki Ronaldo, trzeba przyznać że ma trochę dużo tego tłuszczyku, a porusza się bardzo szybko, i jest świetny technicznie.
Co to dużo gadać najleprzą wizytówką tego co mówię jest Pele, najleprzy piłkarz w historii futbolu, pochodził z bardzo biednej rodziny, znalazł się w Santosie. A trzeba pamiętać że nigdy nie grał w Europie, więc gadanie że piłkarze z Ameryki Poł rozwojają się dopiero w Europie i dopiero tu, dzięki pieniądzom jest bez sensu, myślę nawet że jeżeli Ronaldo, Kaka, Carlos graliby cały czas w lidze brazylijskiej byliby jeszcze leprzymi piłkarzami.
Rozpisałem się troche, ale to jest moje zdanie, napewno więkrzość z was się ze mną nie zgodzi ale ja wam mówię że tak jest.
Ja kiedyś czytalem krótką biografie o Pele, bardzo ciekawą jeżeli ktoś by chciał to mogę mu ją dać.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 12:25

ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja bym wolał żeby Juve potrenowało albo w Ameryce POłudniowej, albo w Afryce.
No właśnie albo nawet pojechać do Azji i pograc z Szanghajami ii innymi może by sie kogos dobrego znalazło choć myśle że najbardziej trafinie byłoby pojechać do Afryki gdzie czają sie świetni gracze :!: których można by świetnie wykorzystac można by odwiedzić Kamerun (może znajdzie sie 2 Eto'o :D :D) Nigerie (może 2 Okocha :wink: ) no i Wybrzeze kosci słoniowej tam sie czają ale trzeba po nich wyciągnąc ręke a to trzeba zrobić szybko bo Man UTD , Milan lub kto inny zwinie ich nam sprzed nosa ... dobrze że Diego i Robinho grają jeszcze w Ameryce płd to bardzo dobrze tam sie lepiej wyrobią a gdy przybędą do Europy zobaczymy jacy to oni są świetni i mam nadzieje że my po nich sie zgłosimy lub Ajax który podszkoli ich na mistrzów świata a wtedy juve wykupi tą świetną pare zawodników ... to by było tyle :) USA to był nie wypał bo graliśmy z drużynami które juz są znane a trzeba szukac talentów a nie grac z Barcą , Milanem , Manchasterem itp.

Dawniej Virus[Mauro].
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 13:15

tak sie składa ze ja jade do USA wlasnie wtedy jak bedą grać USA Tour 2004 ........ i bardzo żałuje ze nie bedzie tam ani Juventusu , ani Monaco , ani Porto ......... :|

oto zespoły, które jadą do USA i tabela jak bedą wygladać spotkania !!

-AC Milan
-AS Roma
-Chelsea Londyn
-Manchester United
-Celtic Glasgow
-Bayern Monachium
-Liverpool

7/24/04 Chelsea vs Celtic Seattle, WA
7/25/04 Manchester United vs Bayern Munich Chicago, IL
7/26/04 Liverpool vs Celtic Hartford, CT
7/28/04 Manchester United vs Celtic Philadelphia, PA
7/29/04 AS Roma vs Chelsea Pittsburgh, PA
7/31/04 Manchester United vs AC Milan East Rutherford, NJ
7/31/04 Celtic vs AS Roma Toronto, ONT
8/2/04 Chelsea vs AC Milan Philadelphia, PA
8/3/04 AS Roma vs Liverpool East Rutherford, NJ

przyznam, jestem bardzo zawidedziony ze to nie Juve bedzie tam grać , a co za tym idzie to nie ICH tam spotkam !! :(
bede na meczach:

Chelsea vs AC Milan
AS Roma vs Liverpool

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 14:38

wojtom11 pisze: przyznam, jestem bardzo zawidedziony ze to nie Juve bedzie tam grać , a co za tym idzie to nie ICH tam spotkam !! :(
Nie łam sie chłopie ty masz okazje zobaczyc wielką piłkęna własnych oczah Chelsea - Milan ile bym dał żeby zobaczyc takie wielkie kluby na własne oczy :!: masz szczęście :!: wiem że chciałbys zobaczyc juve w akcji bo okazja taka była w zeszłym roku no ale wspominałes ze byles tam rok temu (chyba ty) ale nie wpaliło cos i nie byles na juve ... ale jeśli tak często tam jezdzisz to może za rok zobaczysz Juve ... :!:

Dawniej Virus[Mauro].
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 14:50

Virus[Mauro] pisze: wiem że chciałbys zobaczyc juve w akcji bo okazja taka była w zeszłym roku no ale wspominałes ze byles tam rok temu (chyba ty) ale nie wpaliło cos i nie byles na juve ... ale jeśli tak często tam jezdzisz to może za rok zobaczysz Juve ... :!:
to nie ja byłem tam rok temu !! gdybym tam był nie przepuściłbym napewno takiej okazji !! od mojego wujka do tego stadionu na którym grało Juve jest 20 km ...... wiec jak zobaczyłem ze Juve jest w Stanach, a ja na tych wakacjach ( czyt. tamtych ) nie pojechałem do USA to sie załamałem :( ale dobre i to ze bedą jakies zespoły......to jednak nie to samo co Juve....

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2004, 19:24

Troche sie zmieniło i doszło kilka zespołów ktore pojadą na Usa Tour 2004 !! Oto pełna lista i mecze jakie zostaną rozegrane !!

Druzyny jakie jadą na Turniej Champions World :
-Celtic
-Chelsea
-Roma
-Milan
-Bayern
-Manchester
-Liverpool
-Porto
-Galatasaray

Lekkim zaskoczeniem jest dla mnie to że wybiera się tam Galatasaray !! Myslałem ze pojedzie Monaco 8) Ciesze się z faktu ze bedzie tam FC Porto , bo tak się składa ze jednak pojade tam wczesniej i mam juz wykupiony karnet na kilka meczy !! :D :D

Napewno bede miał zdjecia i moze uda mi sie zrobic zdjecie z jakims piłkarzem :P :D 8) moze jak uda mi sie sprawic kamere to takze jakis film nakrece , ale nic nie jest pewne bo mecze te bedą rozgrywane na roznuch stadionach ale przewaznie na Gianst Stadium , który liczy 80 tysięcy miejsc !! I jak przyjdzie komplet widzów to wątpie żebym dodarł sie do piłkarzy nawet po autograf !! Cieszy mnie sama mysl ze bede na tych meczach , a jednoczesnie żałuje że nie bedzie tam Juve......

Chelsea - Roma
Porto - Liverpool
Celtic - Roma
Manchester - Milan
Porto - Galatasaray
Milan - Chelsea
Roma - Liverpool

Karnecik na te mecze juz na mnie czeka , wiec urozmaicenia na tych wakacjach napewno mi nie zabraknie !!!! :D 8) Juz sie nie moge doczekać wakacji............. 8)

ODPOWIEDZ