Stankovic wyjawił, dlaczego wybrał Inter .
- Desperado---ALEX
- Juventino
Dejan Stankovic w końcu przyznał się, dlaczego wybrał Inter Mediolan, a nie Juventus Turyn, gdy zmieniał klub w styczniowym oknie transferowym.
"Wybrałem Inter, a nie Juve, żeby pomóc nerazzurrim wygrać jakieś trofeum. Wygrywanie z Interem daje pięć razy większą satysfakcję niż zwyciężanie z Juventusem" - oznajmił piłkarz.
źródło: hattrick.pl
Nio jak widac ten zawodnik ceni Juve i wie ze Juventus jest lepszym zespołem od Interu.Kto wie moze dlatego wybrał Inter bo bał sie konkurencji w Juve

"Wybrałem Inter, a nie Juve, żeby pomóc nerazzurrim wygrać jakieś trofeum. Wygrywanie z Interem daje pięć razy większą satysfakcję niż zwyciężanie z Juventusem" - oznajmił piłkarz.
źródło: hattrick.pl
Nio jak widac ten zawodnik ceni Juve i wie ze Juventus jest lepszym zespołem od Interu.Kto wie moze dlatego wybrał Inter bo bał sie konkurencji w Juve

- Batigol
- Juventino
Hehehehe :!:
Chce pomoc Interowi w zdobyciu jakiegos trofeum- a to dobre
A co do konkurencji, to w Interze tez jest duza: Vieri, Recoba, Martins, Kallon, Cruz, a teraz sam Stankovic.
Moim zdaniem dobrze sie stalo, ze trafil do Interu, bo Juve ma juz bardzo dobrych zawodnikow do napadu, a Stankovic musialby wystepowac rotacyjnie i blokowalby miejsce dla Micolliego :!:
Chce pomoc Interowi w zdobyciu jakiegos trofeum- a to dobre

A co do konkurencji, to w Interze tez jest duza: Vieri, Recoba, Martins, Kallon, Cruz, a teraz sam Stankovic.
Moim zdaniem dobrze sie stalo, ze trafil do Interu, bo Juve ma juz bardzo dobrych zawodnikow do napadu, a Stankovic musialby wystepowac rotacyjnie i blokowalby miejsce dla Micolliego :!:
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Wspólczucia ma zamiar do emerytury gnic w Interze chłopie kończ kariere
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Chris
- Juventino
Teraz piszecie że Stankovic jest słaby, ale to nie prawda. Ja żałuję że nie znalazł on się wśród bianconerrich. W Interze naprawdę jest wyróżniającym się graczem i bardoz by się przydąło jego wola walki oraz umiejętności podczas ostatniej plagi kontuzji.
Juve per sempre!!!
- Manifestos
- Juventino
batigol, preciez stankovic to nie napsatnik, a ty wymieniles wszystkich napastnikow interu i mowisz ze to jego konkurencja.
to jest pierdzenie, dali mu kase to poszedl, a teraz dorabia ideologie. nie dogadal sie z nami, dogadal z nimi, finito. szkoda.
to jest pierdzenie, dali mu kase to poszedl, a teraz dorabia ideologie. nie dogadal sie z nami, dogadal z nimi, finito. szkoda.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Lubczyk
- Juventino
Myśle że się pomyliłeś bo Stankovic to jest pomocnik.Poya tzm jest đwietnzm pikaryem i sykoda e go nie ma w JUVE.Batigol pisze: Moim zdaniem dobrze sie stalo, ze trafil do Interu, bo Juve ma juz bardzo dobrych zawodnikow do napadu, a Stankovic musialby wystepowac rotacyjnie i blokowalby miejsce dla Micolliego :!:
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Uwazam, ze na chwile obecna wygrywanie z Juve lub z Interem powinno byc tak samo satysfakcjonujace... Niestety, ale cos czuje, ze ten kryzys Juventusu nie skonczy sie na obecnym sezonie...