Gdzie "łososiowe" koszulki??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 15:17

Nie wiem jak wy, ale ja zauważyłem ze od pewnego czasu nie gramy w tych całych łososiowych koszulkach, natomiast gramy w czarnych( Pechowych, dlaczego? to chyba każdy wie - Deportivo, lazio itp.)
Oczywiście Czarne są ładniejsze :-D :-D , ale w nich to jakoś mało bramek strzelamy :( :( :( :(

<Juventus Semper Fidelis>
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 16:13

a ja tam lubie "łososiowate" :D bo w nich wygraliśmjy z Milanem jeden turniej !! :D po golach Del Piero i Camoranesiego !! wlasnie nie wiem dlaczeog nie grają w nich !! moze przestali je im robić ?? myslą że czarne są lepsze ? !! mi się one podobają :D 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 16:30

Powiedzmy sobie szczerze..moze i były łososiowate ale dla kazdego z nas po prostu byly rozowe :wink: troszke dziwnie bylo ich ogladac w jakichs kolorach..bo juz dawno ne grali w innych niz czarne lub biale...dlatego to ze graja teraz w czarnych mnie cieszy..bo sa po prostu ladniejsze.. i bardziej pasuja do JUVE :)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 16:37

Może niech NIKE zrobi następne stroje srebrne w złote gwiazdki. I tak rozpoczną grogę po 3 złotą i pierwszą srebrną gwiazdkę :-D

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 18:56

Mi sie te koszulki bardzo podobaly!!! :D Szkoda ze od dawna Juve w nich nie gralo a gramy w czarnych :?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 19:06

Te "czarne" tor aczej nie sa czarne tylko bardzo ciemny fiolet ( chyba ze tak padalo siwatlo i takie fotki wyszly z meczu - vide na banerze juvepoland na gorze strony ).
No chyba ze sie myle ;-)

Ale te rozowe mi sie podobaja i tak.

Forza Italia !
YANKEES

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 19:28

Różowy mi się podobał :D Mogli by zagrać w nim od czasu do czasu jakiś mecz, może naprawdę przynoszą szczęście :D

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 19:49

Juventus powinien zawsze grać w biało-czarnych strojach. Ewentualnie gdy przeciwnikiem jest Udinese czy Newcastle możemy mieć inne. Ale z Lazio można grać w biało-czarnych, bo odróżniają się od tego ich błękitu. Swoją drogą najlepszy rezerwowy strój Juventusu to ten niebieski z finałów 96 i 97, a nie żaden łososiowy.

I need a girl that I can train.
Bury88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 19:57

Podobno jakis renomowany włoski dom mody uznał Juventus najgorzej ubranym klubem Serie A własnie przez te łososiowate stroje :) Ja tam nic do nich nie mam nawet mi sie podobaja ale czarne sa lepsze. Nie wierze ze juve nie strzela goli przez czarne stroje, raczej dzieje sie tak przez liczne kontuzje. :?

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 20:55

Ja się bardzo cieszę że te ,,łososiowate" koszulki zniknęły....Nie podobały mi się !!!!!FORZA JUVE!!!!

Nedved_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 21:03

Mnie tam jest obojetne, w jakich koszulkach graja piłkarzer. To oni grają, a nie koszulki. Licza się wyniki.

"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 21:40

Sarsik pisze:Juventus powinien zawsze grać w biało-czarnych strojach. Ewentualnie gdy przeciwnikiem jest Udinese czy Newcastle możemy mieć inne. Ale z Lazio można grać w biało-czarnych, bo odróżniają się od tego ich błękitu.
No czy ja wiem czy sie tak odrozniaja , moze poprzednie lotto juz bardziej, bo w tamtych bylo wiecej czarnego i jak zalozyli czarne spodenki to mogly uchodizc za ciemne stroje. Natomaist te nike'a raczej sa jasne ....

Forza Italia !
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 22:10

mnie tam sie najbardziej podobaje bialo-czarne ale te z Serie A

we believe.
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 22:37

rozowe sa the best i z checia bym sobie kupil taka :)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 22:46

Prawda te rozowe stroje mialy w sobie cos, ale mysle ze byly one zaprojektowane tylko na jeden sezon, bo przeciez nie sa to "barwy wojenne" Juve :!: :!: A wracajac do tych czarnych strojow, to mi sie wydawaje ze one troche wpadaja w odcien ciemnego granatu, choc oczywiscie moge sie mylic, bo podczas meczu Depor-Juve sobie browarka strzelilem :wink: :wink: 8)

ODPOWIEDZ