15 Kolejka- wyniki

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 20:44

piątek:
Lech Poznań - Amica Wronki 0:0
sobota:
Górnik Polkowice - Górnik Zabrze 3:1
Dospel Katowice - Widzew Łódź 2:0
Świt Nowy Dwór Maz. - Wisła Kraków 1:2
Odra Wodzisław - Groclin Dyskobolia 0:2
Polonia Warszawa - Wisła Płock 0:0

:( :( :(
A więc najbardziej utytułowany polski klub źle rozpoczął runde wiosenną ;/ Porażka 1:3 to aż wstyd :( A miało być tak pięknie .... Mam nadzieję że z Lechem i Wisłą się odbiją :D
Derby wielkopolski podział punktów. Mecz dość ostry. Świetna frekwencja 22 tys :o
Kolejna męczarnia Wisły K. Widać że drużyna sie dopiero rozkręca.
Groclin pokazuję za to że nie odpuszcza walki o mistrzostwo.
Już tylko porażka Legii jutro poprawi mi chumor :lol:

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 20:50

Amica przyzwoicie narazie zwyciestwo i remis w bramkach jeszcze lepiej Wisła i Groclin też wygrywaja Moze Wisła nie za bardzo okazale ale wygrwya i to sie liczy Już 3 bramy Żurawskiego co mnei bardzo cieszy bo go bardzo lubie No i widać że dłay jednak te 3 wzmocnienai Górnika Polkowice z Wisły Kraków 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 20:54

Niespodziewane wyniki padły w tej kolejce. Przewidziałem tylko rozstrzygnięcie spotkań Wisły i Groclinu :( Zwycięstwo Polkowic i remis Polonii to naprawdę zaskakujące rezultaty. W jutrzejszym meczu bez problemu powinna wygrać Legia.

I need a girl that I can train.
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 21:15

no ciekawie sie działo !! najbardziej emocjunujący był mecz Amica - Lech choć nie padły bramki !! ale za to napięcie było niezłe !! dobrą formę utrzymują Wisła i Groclin !! zobaczymy jak pojdzie dalej !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 21:18

super że GieKSa wygrała :!: miałem być na tym meczu ale jednak nie chciało mi sie bo sam w moim klubie dzis grałem. Wisła choć wymęczone to jednak zwycięsko i dodaja sobie kolejne 3 pkt. Mam nadzieje że sie rozkęcą i wygraja lige polska bez problemów :D Przegraną Górnika się zbytnio nie przejmuje. Można powiedzieć że nawet ciesze :lol: Acha...i Legia jutro też musi przegrać :twisted:
P.S kibice Górnika i Legii ---> sorki, ale... zrozumcie mnie :wink:

P.S2 :twisted: Athletic Bilbao 4 - 2 Real Madrid :twisted:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 22:08

Ani słowa więcej o Polkowicach :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:
Jestem zły....i humor mi poprawi tylko zwycięstwo w środę z Lechem, na który to mecz się wybieram.. :twisted:

P.S. Kouba...rozumiem...ale mnie też ubawiło 6:0 w Grodzisku... :twisted: :wink:

Athletic Bilbao Rulezzz :!: :!: :twisted:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 22:26

Rybeq pisze:piątek:
Lech Poznań - Amica Wronki 0:0
sobota:
Górnik Polkowice - Górnik Zabrze 3:1
Dospel Katowice - Widzew Łódź 2:0
Świt Nowy Dwór Maz. - Wisła Kraków 1:2
Odra Wodzisław - Groclin Dyskobolia 0:2
Polonia Warszawa - Wisła Płock 0:0

:( :( :(
A więc najbardziej utytułowany polski klub źle rozpoczął runde wiosenną ;/ Porażka 1:3 to aż wstyd :( A miało być tak pięknie .... Mam nadzieję że z Lechem i Wisłą się odbiją :D
Derby wielkopolski podział punktów. Mecz dość ostry. Świetna frekwencja 22 tys :o
Kolejna męczarnia Wisły K. Widać że drużyna sie dopiero rozkręca.
Groclin pokazuję za to że nie odpuszcza walki o mistrzostwo.
Już tylko porażka Legii jutro poprawi mi chumor :lol:
Nic ci jutro nie poprawi humoru bo Legiunia zniesie Leczna!!!Wisla meczyla sie meczyla i ......wymeczyla zwyciestwo!!!To juz drugi mecz Wislakow w ktorym nie zadobrze im poszlo.Ciesze sie ze Amica zremisowala.Polkowice pojechaly jak chcialy z Zabrzem!!! :D Bravo Polkowice!!!Gornik Zabrze powinien sie wstydzic takiej porazki :D :D :D a ja sie z niej ciesze :D Bede wam kibicowal w meczu z Wisla mam nadzieje ze przynajmniej tego meczu nie przegracie :wink: Legia jutro musi wygrac i wyniki beda dobre :D

p.s. Kouba rozumiemy ale mnie podobnie jak Johnego 6:0 z Groclinem tez mnie rozsmieszylo :D :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 22:41

Wy sie z ta Legia tak nie spieszcie. Nie jedna druzyna popelnila juz blad lekcewazac Gornika Leczna :twisted:. Lubelszczyzna sie nie podda. A tak poza tym to mnie nasza liga nie interesuje, ale Gornik Zabrze faktycznie dal ciala :?

srali muszki będzie wiosna
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 23:37

Szoda mi Górnika Zabrze. Myślałem, że wywiozą z Polkowic przynajmiej jeden punkt. Bardzo się ciesze, że Wisła wygrała, i że umocniła się na pozycji lidera :D

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2004, 07:48

:( szkoda, że lech nie wygrał z amiką bo mógł ich pojechać co najmniej 2-0 , ale licze na mecz z górnikem zabrze, a z nimi wygrają coś koło 2-0, natomiast jestem zawiedziony wisłą, ponieważ ciągle prezentuje nie ten futbol co wszyscy chcieli. Groclin łatwe zwycięstwo. Cieszy :-D :-D mnie porażka odry i górnika bo to otworzy lechowi drogę na wyższą lokatę. A cieszy mnie także porażka widzewa bo ich nie za bardzo daże sympatią :twisted: :twisted: :twisted: .
KOLEJORZ!!!

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2004, 18:19

Rybeq pisze: Już tylko porażka Legii jutro poprawi mi chumor :lol:
Nio chyba ci nic humoru nie poprawilo bo Legia rozwalila Leczna 0:3 :D :D :D Dwie strzelil sagan jedna Wlodarczyk :D Juz jestesmy na drugim miejscu :D
p.s.Ci z Lecznej przed runda wiosenna mowili ze 4:0 nas ograja chyba im nie wyszlo :D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2004, 18:26

No Legia pokazała na co ich stać i pozbawiła złudzeń Leczną , a ja się dodatkowo cieszę tym że Sagan strzelił dwie i Jarzębowski miał asystę bo mam ich w Pilkarzykach . A jak wisła beszie tak grała jak w ostastnich meczach to może pomażyć o mistrzostwie bo męczyła się z dwoma słabymi klubami , gdy zagra tak z Legią , to lgioniści ich pojadą z 3-0 !

Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2004, 18:35

Mnie tez cieszy wygrana Legii :) Zapowiada sie w tym roku ciekawa walka o tytul, chociaz jesli Wisla sie lepiej zgra to nikt nie bedzie mial szans jej powstrzymac. W drugiej lidze natomiast coraz lepiej gra Cracovia co mnie bardzo cieszy bo taki klub zasluguje na gra w najwyzszej lidze.

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2004, 19:00

no, w tym sezonie walka o mistrzostwo jest niesamowicie ciekawa :-D i tak ma być. Wisła jak się rozkręci może być niesamicie mocna, także Legia i Groclin są w dobrej formie. Czekam aż te drużyny się spotkają. BĘDZIE WIELKIE WIDOWISKO :D

ODPOWIEDZ