Udinese-Juve 0:0
- gandalf
- Juventino
Juventus zremisował z Udinese 0-0
kartki:
Juve-Birindelli,Appiah,Legrottaglie
Udinese-Jorgensen M. Pazienza M. Felipe D.
Składy:
Juve-Buffon G. 1
Ferrara C. 2
Thuram L. 21
Legrottaglie N. 23
Pessotto G. 7
Camoranesi M. 16
Maresca E. 14
Tacchinardi A. 3
Appiah S. 18
Nedved P. 11
Trezeguet D. 17
Udinese- 1 De Sanctis M.
4 Bertotto V.
2 Kroldrup P.
19 Felipe D.
21 Pazienza M.
13 Pinzi G.
8 Pizarro D.
6 Jankulovski M.
7 Castroman L.
10 Jorgensen M.
79 Iaquinta V
kartki:
Juve-Birindelli,Appiah,Legrottaglie
Udinese-Jorgensen M. Pazienza M. Felipe D.
Składy:
Juve-Buffon G. 1
Ferrara C. 2
Thuram L. 21
Legrottaglie N. 23
Pessotto G. 7
Camoranesi M. 16
Maresca E. 14
Tacchinardi A. 3
Appiah S. 18
Nedved P. 11
Trezeguet D. 17
Udinese- 1 De Sanctis M.
4 Bertotto V.
2 Kroldrup P.
19 Felipe D.
21 Pazienza M.
13 Pinzi G.
8 Pizarro D.
6 Jankulovski M.
7 Castroman L.
10 Jorgensen M.
79 Iaquinta V
Ostatnio zmieniony 20 marca 2004, 20:05 przez gandalf, łącznie zmieniany 1 raz.
- kouba
- Qualità Juventino
szkoda straconych punktów. Choć na Udine zawsze sie grało ciężko, to jednak szło tutaj zdobyć tą jedną jedyną bramke i wywieść 3 pkt. Ale nie martwmy się, z Udine nawet najwięksi zawsze gubili pkt, tylko kiedyś to wpływało na naszą korzysć :?
Ja wierze dzisiaj w Parme oraz Lazio
Mam nadzieje, ze oba te zespoły zgarną po 3 pkt
Ja wierze dzisiaj w Parme oraz Lazio

- Wojtom
- Juventino
Udinese - Juventus jak coś !! kiepski mecz i taki bedzie juz do końca sezon niestety !!!
:? szkoda ze ni wygraliśmy z nimi !! znowu bedzie ..... "dobry mecz " ale to za mało !!!!
trzeba żyć dalej !! i niektórzy ciecie na chacie to komentarze dla sibie zachować prosze !!!

trzeba żyć dalej !! i niektórzy ciecie na chacie to komentarze dla sibie zachować prosze !!!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Olszan
- Juventino
I co ......... :evil: to nie ejst wcale kryzys :evil: nie wszystko jest w porządku tak........ :evil: Mamy kryzys to widac gołym okiem nei wiem po co zamieniac to w niewiadomo co owijać we włóczke To jest kryzys i tyle Potrzebne sązmiany a Moggi nic nie robi tylko obserwuje Straciłęm już zaufanei do Lippiego i jestem pewny ze nie chcem aby dalej prowadziłJuve najchętniej bym widział Coupera i co będe powtarzał do znudznia dwóch klasowych środkowych obrońców :evil:
Zawsze Wierni ! ! !
- Sarsik
- Juventino
Po raz 8 w tym sezonie nie strzeliliśmy gola(na 42 mecze) :x To stanowczo za dużo. Nie ma co się oszukiwać. Juventus przechodzi wielki(jak na nasz klub) kryzys. Niby to dobra gra jednak wyników ni ma. Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że potrzebujemy przede wszystkim wzmocnić atak. Myślałem, że jak wraca Trezegol to co najmniej jeden gol w meczu pewien. Rozczarowałem się. Nie wiem dlaczego Lippi nie postawił na atak Treze-Di Vaio. Może wtedy coś by wpadło. Turyn tęskni za Del Piero. Bez niego trudno o zwycięstwa. Liga w tym sezonie wyszła marnie. Może punktowo nie najgorzej, ale na tle Milanu kiepsko. Oby jeszcze na pocieszenie PW stał się naszym łupem.
I need a girl that I can train.
- Juverulez!
- Juventino
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Juve potwierdza, zę Scudetto nie jest w naszym zasięgu.Po słabym meczu z Milanem odpowiedzieli mi na pytanie czy są w stanie wygrywać dalej mecze.Niestety jestem zawiedziony.Słaby był to mecz, nie mający w sobie żadnych emocji.Jedyne na co mozemy teraz czekać to kolejny sezon i nowe postacie w naszym zespole, być mozę nowi coś zmienią i Juve zacznie grać o niebo lepiej.
- Andryk
- Juventino
szkoda tego remisu wierzyłem w wygraną, ale los chciał inaczej i wybrał remis. Poczekamy jeszcze na rome i na milan, to zobaczymy jak bedzei wyglądac tabela. Zdziwiłem się że trezeguet zagrał od pierwszych minut, bo mówiono że zagra z kilkanaście minut, a tu niespodzianka.
Znów niestety mogę mieć pretensję do strony Juvepoland. Poniewaz zawiódł czat. Wchodze szare tło mi się cały czas pokazuję, a to napewno nie jest winna mojego kompa lub połaczenia jakie posiadam. Mam nadzieje że ta ustrka zgłaszana także przez kilku innych użytkowników zostanie w najbliższym czasie naprawiona.
pozdrawiam
Znów niestety mogę mieć pretensję do strony Juvepoland. Poniewaz zawiódł czat. Wchodze szare tło mi się cały czas pokazuję, a to napewno nie jest winna mojego kompa lub połaczenia jakie posiadam. Mam nadzieje że ta ustrka zgłaszana także przez kilku innych użytkowników zostanie w najbliższym czasie naprawiona.
pozdrawiam
- Olszan
- Juventino
Juventus Turyn na Stadio Frulli najpewniej stracił szanse na obronę mistrzowskiego tytułu. Bezbramkowy remis z Udinese to dla bianco-nerich dotkliwy cios, oznaczający nikłą możliwość zajęcia nawet drugiego miejsca w tabeli.
Od początku ton rywalizacji nadawali podopieczni Marcelo Lippiego. W 27 minucie najlepszą okazję dla „Starej Damy” zmarnował Nedved. Po dośrodkowaniu Pessotto Czech trafił w słupek. Później defensywa gospodarzy nie dopuszczała już tak groźnych sytuacji. Team z Udine przed przerwą miał kilka okazji do kontr, lecz akcje drużyny Luciano Spalettiego nie kończyły się strzałami na bramkę Buffona.
W drugiej połowie Udinese zaczęło z dużego C mając pomiędzy 54 a 55 minuta dwie doskonałe szanse. Wpierw golkiper turyńczyków efektownie sparował uderzenie Iaquinta’y na rzut rożny, później zaś futbolówka po strzale Jankulovskiego odbiła się od Thurama naznaczając słupek. Nie mogąc znaleźć sposobu na sforsowanie defensywy rywali, mistrzowie Włoch próbowali uderzeń z dystansu. Groźną „bombę” Tacchinardiego sparował w 63 minucie De Sanctis. W końcowych minutach na murawie pojawił się Marco Di Vaio, jednak także były gracz Parmy dostosował się do poziomu prezentowanego przez kolegów z zespołu. Do ostatniego gwizdka sędziego tablica świetlna ani drgnęła. Tym samym Juve straciło kolejne cenne punkty.
www.lechsport.pl :?
Od początku ton rywalizacji nadawali podopieczni Marcelo Lippiego. W 27 minucie najlepszą okazję dla „Starej Damy” zmarnował Nedved. Po dośrodkowaniu Pessotto Czech trafił w słupek. Później defensywa gospodarzy nie dopuszczała już tak groźnych sytuacji. Team z Udine przed przerwą miał kilka okazji do kontr, lecz akcje drużyny Luciano Spalettiego nie kończyły się strzałami na bramkę Buffona.
W drugiej połowie Udinese zaczęło z dużego C mając pomiędzy 54 a 55 minuta dwie doskonałe szanse. Wpierw golkiper turyńczyków efektownie sparował uderzenie Iaquinta’y na rzut rożny, później zaś futbolówka po strzale Jankulovskiego odbiła się od Thurama naznaczając słupek. Nie mogąc znaleźć sposobu na sforsowanie defensywy rywali, mistrzowie Włoch próbowali uderzeń z dystansu. Groźną „bombę” Tacchinardiego sparował w 63 minucie De Sanctis. W końcowych minutach na murawie pojawił się Marco Di Vaio, jednak także były gracz Parmy dostosował się do poziomu prezentowanego przez kolegów z zespołu. Do ostatniego gwizdka sędziego tablica świetlna ani drgnęła. Tym samym Juve straciło kolejne cenne punkty.
www.lechsport.pl :?
Zawsze Wierni ! ! !
- Batigol
- Juventino
A cio wy sie tak tym przejmujecie??!! Dla mnie ten sezon jest juz skonczony :evil: Niestety nic nie zdobedziemy, a w lidze powinnismy utrzymac ta 3 pozycje bez wiekszego wysilku!! Lippi powinien teraz dawac szanse mlodym, a nastepny sezon zaczac od mocnego pier***. Teraz najwazniejsze sa transfery i jezeli i tu klub da d*** to ... a niewazne :evil: podobno Moggi wie co robi :? :? :? :? :? :?
- Johnny777
- Juventino
Dla mnie to nie jest żaden kryzys... raczej brak motywacji i zbieg kontuzji w zespole... Szkoda straconych punktów ale mogło być gorzej - Udine i tak pokazało się w tym sezonie jako "pogromca" wielkich klubów więc najgorzej nie było. Według mnie powinni się sprężyć jeszcze na rewanż PW bo ten mecz może jeszcze coś zmienić w całościowym (dość mizernym niestety) obrazie tego sezonu. A resztę meczów w Serie A grać raczej relaksacyjnie (co nie znaczy przegrywać!! ) - może jakiś talent uda się dzięki temu wyłowić - a przy okazji próbować zająć drugie miejsce w lidze żeby miejsce w CL było pewne...
A tak poza tym - to patrząc na tabelę Serie A - spytajcie się czy to Inter jest w kryzysie... bo podejrzewam że kibice i piłkarze Interu zamienili by się "w ciemno" na miejsca z Juventusem.... :-D
- Lypsky
- Juventino
Nma potrzebne sa zmiany bo jak remisujemy z Udine to jest zle :? :? :? Chyba po sezonie trzeba bedzie pozegnac sie z Lippim i transfery transfery i jescze raz transfery!!! :twisted: Moggi musi zabrac sie do roboty.Trzeba nam swiezej krwi (tak jak Milan zrobil przed sezonem kupujac Kake).Nowy trener i kilku nowych zawodnikow to podstawa!!!Wstyd zremisowac z Udine jak zobaczylem wynik to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac :?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- DelSojer
- Juventino
Jeszcze sie ludzilem ze Scudetto jest w zasiegu JUVE ale po tym meczu wszystko jasne 
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]