Jak myslicie czy juve czekają kwalifikacje do LM???
- Andryk
- Juventino
Jak myslicie czy juve czekają kwalifikacje do LM???
Jeśli tak to na kogo chcielibyście trafić ???
Roma prawdopodobnie zajmie 2 miejsce bo juve z tą forma na drugie raczej nie stac więc kwalifikacje
Ja chciałbym trafić na Wisłe Kraków, bo wtedy by im pokazali jaki juve jest dobry, No i nie będą mówić źle o Juve
Jeśli tak to na kogo chcielibyście trafić ???
Roma prawdopodobnie zajmie 2 miejsce bo juve z tą forma na drugie raczej nie stac więc kwalifikacje
Ja chciałbym trafić na Wisłe Kraków, bo wtedy by im pokazali jaki juve jest dobry, No i nie będą mówić źle o Juve
- Juverulez!
- Juventino
- Sarsik
- Juventino
W kwalifikacjach grać nie będziemy. Ale jeśli kiedyś by się to zdarzyło to napewno nie chciałbym abyśmy trafili na polski klub. Po co odbierać naszym szansy na grę w tych elitarnych rozgrywkach. Mnie tam od zawsze marzy się finał LM z udziałem Juve i Pogoni Szczecin 

I need a girl that I can train.
- nookie
- Juventino
No jesli juz mielisbysmy grac w eliemiancjach to chcialbym zeby JUVE trafilo na kogos z Polski..przynajmniej bedzie glosno o naszej druzynie i oba mecze beda w TV :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- weyb
- Juventino
mam nadzieje ze nie. ale wolal bym sie wypowiedziec na ten temat po rewanzowym meczu z lazio. bo w stanie faktycznym i po dwooch porazkach kiepsko widze to drogie miejsce w serie a. mam nadzieje ze jednak sie to uda i ze chlopaki podnisa sie po tycha porazkach i kontuzjach.
:: FORZA JUVE ::
- Nedved_fan
- Juventino
Ja tam licze że Juve zdobędzie drugie miejsce w lidze. A jeśli nie, to lepiej żeby w kwalifikacjach trafili na jakiś zespół słabszy...ale i tak, jesli będą w kwalifikacjach, to będzie mniej czasu na przygotowania przed sezonem...
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- Wojtom
- Juventino
chyba tak jak kazdy licze na 2 miejsce a jesli doszłoby do eliminacji to oczywiście chciałbym zeby trafili na kogoś z Polski !!
:twisted: albo kogoś z Ukrainy i podobnych panst ponieważ w eliminacjach nie ma az tak dobrych zespołów
no chyba ze trafilibyśmy na Valarenge Oslo ..... :shock: :shock: :twisted: :lol: :lol:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Lypsky
- Juventino
Fajnie byloby gdyby Juve trafilo np: na Wisle i 10:0
A powaznie nie chce klubu z Polski bo wtedy nie bedziemy mieli przedstawicilena w CL.Zdecydowanie wolalbym kogos slabego

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- macias91
- Juventino
Mam nadzieje na 2 miejsce. Trzecie było by zagadką, jeśli JUVE nie zmieni czegoś(nie wiadomo co zawiniło :forma czy skład)to (odpukać)przyjdą czasu PUCHARU UEFA

Legia Juve i Polska-Moi TRZEJ MUSZKITEROWIE
Macias9
Macias9
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Nie chciałbym, aby Juventus grał w eliminacjach, ale jeżeli już to chciałbym trafić na Wisłę Kraków (jeżeli zdobędo mistrza Polski) wtedy miałbym okazje pierwszy raz na żywo oglądać Juventus :-D
- kouba
- Qualità Juventino
jeszcze dobrze sezon sie nie skaczył ,a juz niektórzy mówią z kim będziemy grać w kw.LM :lol: moze od razu powiedzcie kogo w grupie będziemy mieć jak przejdziemy
Takie cosjest bez sensu. jeszcze jest sporo pkt do zdobycia i 2. miesjce jest w zasięgu ręki. Dzis jak Juve wygra a jutro Roma przegra (z Lazio) to mamy drugie miejsce, a wiec do Romy brakuje tak niewiele. A jak nawet zagramy w kw. to nie ma sie czym przejmować. Milan też grał w tym roku
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bedzie dobrze 2 miejsce na 99@ a jak nawet trzecie to bez przsady ale JUVE przejdzie dalej.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS