Trapattoni nie wierzy w kryzys Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 17:01

Selekcjoner reprezentacji Włoch Giovanni Trapattoni nie wierzy w kryzys Juventusu Turyn.

- Juventus nie przechodzi żadnego kryzysu. Są takie chwile, że nie wszystko wychodzi tak jakby się tego chciało. Ja też kończyłem sezon na trzeciej czy czwartej pozycji i czy to oznaczało kryzys?

65 – letni szkoleniowiec prowadził Juventus w sezonach 1976 do 1986 oraz 1991 do 1994.

źródło: http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=18180

pewni on ma racje, ale powinien wziąść po uwage, że Juventus nie dość, że przegrywa to jeszcze gra fatalnie :?

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 18:38

po trochu trzeba sie z nim zgodzić ponieważ kryzys jest twedy gdy drużyna nie dość że nic nie wygrywa to jest pod koniec tabeli a juve jest trzeci więc nie wiem sam czy to tez można nazwać kryzysem. Moim zdaniem lippi sam odejdzie od juve po tym sezonie i stery obejmie deschamps. A juve sukcesy musi zostawić do przyszłego sezonu

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 19:01

nie ma kryzysu? nie widzicie jak gra JUVE? TO jest GRANDE JUVE?? :shock: wątpie! Obrona i pomoc..... fatalnie.... IMHO kryzys jest i to poważny!

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 20:40

Moze i kryzysu nie ma Juve jest poprostu slabsze niz w poprzednim sezonie.Ten sezon trzeba niestety zaliczyc do nieudanych i ostro zabrac sie do roboty zeby takie cos w przyszlosci sie nie powtorzylo

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 21:13

Dla mnie to jet kryzys nie zgadzam sie z Trapattonim nie wygralismyh nic w tym sezonei prawdopodobnei nei wejdziemy bezpośrednio do Ligi Mistrzów .......... to jest kryzys 8) :?

Zawsze Wierni ! ! !
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 21:33

Juverulez! pisze:nie ma kryzysu? nie widzicie jak gra JUVE? TO jest GRANDE JUVE?? :shock: wątpie! Obrona i pomoc..... fatalnie.... IMHO kryzys jest i to poważny!
ja również tak uważam. Juventus zajmuje (niezłą) 3 pozycje w tabeli mając jeszcze sznse na poporawienie jej, ale myśle, że kryzysem jest gra Juventusu. Piłkarz grają nieskutecznie i mało widowiskowo, świadczy o tym chociażby dwumecz z Deportivo :?

Fighterinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 21:49

Mimo iż za Trappem to ja zbytnio nie przepadam ale za te wypowiedź ma u mnie +

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2004, 23:38

Jesli Juve nic nie wygrywa i ggra w kiebskim stylu to z pewnością jest to kryzys. I bedzie się on powiekszał jeśli dzałacze bedą mysleli włośnie tak jak Trapatoni. Jego myslenie mówi: nie trzeba robić nic przecież jest dobrze, ale to w cale nie jest prawda i widać to na meczach

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 08:22

na pewno mamy lepsza pozycje w tabeli niz gre z najlepszymi :wink: Coz jak na taki klub co Juve, tak grać w tymi dobrymia zespołami i tak przegrywać to chyba jest kryzys, ale patrzac na tabele to wkącu jestyeśmy na 3. pozycji :!: więc to nie jest źle :!: co ma Inter powiedzieć, Barca w tamtym roku :?: to byłby kryzysy. Kazdy z nas mówi że jest kryzys bo Juve to Nasz ukochany klub i i oczekujemy od Niego wszystkigo czego można, a gdy cos nie pójdzie to od razu mówimy o krysyzie :? wazne, ze zakwalifikowali sie do LM (co prawda jeszcze jest sporo czasu, ale wątpie żeby Lazio nas wyprzedziło)

Nedved_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 08:50

Ma rację Trapattoni. To jeszcze nie kryzys. Jak narazie to tylko s łabszy sezon. Racja, że Juve nie prezentuje zbyt ciekawego futbolu, ale i tak nie jest źle. W końcu trzecie miejsce to i tak wysoka pozycja, a sa jeszcze duże szanse na drugie...

"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 09:12

CZy to jest kryzys czy nie to trzeba rozpatrzyc. Dla innych klubow z calego swiata 3 miejsce w lidze praktycznie pewne i walka i 2 to nie jest zaden kryzys do tego gra w finale pucharu, ale jak dla JUVE jak by nie patrzyl jest to kryzys to jest taki zespol ktory zawsze walczy o najwyzsze cele i to 3 miejsce i walka o 2 czy final puchary to za malo i jest to kryzys. Podsumowujac gdyby byl to inny klub nie bylo by mowy o kryzysie ale mowia o JUVE jest to maly ale kryzys.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 09:38

Mogą to sobie nazywać jak chcą... Czy to kryzys czy tylko spadek formy Juve gra poniżej oczekiwań i to jest ważne... I nie ulega wątpliwości że trzeba coś z tym zrobić...

★ ★ ★
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 13:40

Ale zabawne... :?
Kryzys jest i tyle... Widac to juz od poczatku sezonu - styl gry jest nie za ciekawy... :?
Zreszta jak tu nie mowic o kryzysie gdy w przeciagu tygdonia przegrywa sie wszystko co mozna przegrac... :?:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 15:58

kouba pisze:wazne, ze zakwalifikowali sie do LM (co prawda jeszcze jest sporo czasu, ale wątpie żeby Lazio nas wyprzedziło) [/i]
No jesli nie wyprzedzimy Romy to tylko eliminacje do LM :?

Ja myśla że jednak jest kryzys. Skoro przegrywamy mecz za meczem, to jak to inaczej nazwać ???? Szczególnie że mówimy o druzynie która co roku praktycznie coś osiąga.

MAGIK- DEL PIERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 16:33

UlTrAs napisał:
Selekcjoner reprezentacji Włoch Giovanni Trapattoni nie wierzy w kryzys Juventusu Turyn.

- Juventus nie przechodzi żadnego kryzysu. Są takie chwile, że nie wszystko wychodzi tak jakby się tego chciało. Ja też kończyłem sezon na trzeciej czy czwartej pozycji i czy to oznaczało kryzys?

65 – letni szkoleniowiec prowadził Juventus w sezonach 1976 do 1986 oraz 1991 do 1994.

źródło: http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=18180

pewni on ma racje, ale powinien wziąść po uwage, że Juventus nie dość, że przegrywa to jeszcze gra fatalnie
Tylko, że te przegrane bardziej biorą się z tego, że nasi zawodnicy są kontuzjowani, LIPPI ma raptem do dyspozycji około 11 zawodników z pierwszego zespołu :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ