Santa Ctuz w Milanie
- Daniel (juvel)
AC Milan zainteresowany jest pozyskaniem napastnika Bayernu Monachium, Roque Santa Cruza - donosi "Kicker".
Niespełna 23-letni Paragwajczyk jest mocno krytykowany przez działaczy mistrzów Niemiec i nie wyklucza już latem przenosin na Półwysep Apeniński.
Roque Santa Cruz zasilił Bayern w 1999 roku jako 17-letni wówczas piłkarz Olimpii Asuncion
Nie doczekalem sie ;/
ToMeK
Niespełna 23-letni Paragwajczyk jest mocno krytykowany przez działaczy mistrzów Niemiec i nie wyklucza już latem przenosin na Półwysep Apeniński.
Roque Santa Cruz zasilił Bayern w 1999 roku jako 17-letni wówczas piłkarz Olimpii Asuncion
Nie doczekalem sie ;/
ToMeK
- Suchy
- Juventino

A ja slyszalem ze Milan ma wymienic Szewczenko za Crespo i dostana jeszzce 10 milonow euro. !! :twisted: :evil:
To niesprawiedliwe :!:
To niesprawiedliwe :!:
If man is five, then the devil is six; and if the devil is six, then God is seven...
- Zbysiontko
- Juventino

Brazylijczyk Diego już wkrótce ma otrzymać włoskie obywatelstwo. Piłkarz Santosu zamierza także przenieść się na Półwysep Apeniński. Jeszcze niedawno mówiono o podpisaniu umowy z Juventusem, dziś jednak ojciec piłkarza ujawnił, że Diego wynajął mieszkanie blisko Mediolanu. Prawdopodobnie zawodnika pozyska AC Milan.
Kaka i Diego jak sie zgraja to zniszcza
ale to pewnie kolejne plotki:D
Kaka i Diego jak sie zgraja to zniszcza
FORZA MILAN CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE
- Batigol
- Juventino

[quote="Zbysiontko"]Brazylijczyk Diego już wkrótce ma otrzymać włoskie obywatelstwo. Piłkarz Santosu zamierza także przenieść się na Półwysep Apeniński. Jeszcze niedawno mówiono o podpisaniu umowy z Juventusem, dziś jednak ojciec piłkarza ujawnił, że Diego wynajął mieszkanie blisko Mediolanu. Prawdopodobnie zawodnika pozyska AC Milan.
Czy wy z Milanu nie macie wlasnego forum?? Wprowadzacie tylko zamet na tej stronce. Wezcie sobie tego Roqe i nie chwalcie sie jakimi to jestescie prze***. Diego bedzie nasz (mam taka nadzieje choc znajac zycie Moggi poskapi kasy :evil: ). W kazdym razie ten zawodnik chce grac w juve, oby tylko dzialacze tego nie zje***. Natomiast Roqe jest cienki i na pewno odnajdzie sie w takiej druzynie jak Milan, wsrod zawodnikow podobnego poziomu :twisted: :twisted:
Czy wy z Milanu nie macie wlasnego forum?? Wprowadzacie tylko zamet na tej stronce. Wezcie sobie tego Roqe i nie chwalcie sie jakimi to jestescie prze***. Diego bedzie nasz (mam taka nadzieje choc znajac zycie Moggi poskapi kasy :evil: ). W kazdym razie ten zawodnik chce grac w juve, oby tylko dzialacze tego nie zje***. Natomiast Roqe jest cienki i na pewno odnajdzie sie w takiej druzynie jak Milan, wsrod zawodnikow podobnego poziomu :twisted: :twisted:
- Zbysiontko
- Juventino

Batigol chyba ci mucha kupe na glowe zrobila:D
spojrz kto zalozyl temat, chyba czlowiek z juve forum:D
pozdro
spojrz kto zalozyl temat, chyba czlowiek z juve forum:D
pozdro
FORZA MILAN CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE
- Lypsky
- Juventino

Skad masz to informacje???Pewnie ze strony Milanau hahaha!!!!Wez idz wogule tak sie podniecasz a jedyna rzecza ktora powiedzila diego to to ze chce grac w Juve!!!Idz na swoja strone bo z tego co wiem to strona kibicow Juve a nie Milanu i nie nasza wina ze swojego nie macie!!!! :evil:Zbysiontko pisze:Brazylijczyk Diego już wkrótce ma otrzymać włoskie obywatelstwo. Piłkarz Santosu zamierza także przenieść się na Półwysep Apeniński. Jeszcze niedawno mówiono o podpisaniu umowy z Juventusem, dziś jednak ojciec piłkarza ujawnił, że Diego wynajął mieszkanie blisko Mediolanu. Prawdopodobnie zawodnika pozyska AC Milan.
Kaka i Diego jak sie zgraja to zniszczaale to pewnie kolejne plotki:D
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- KwiAtek
- Juventino

Panowie, wyluzujcie poslady. Naskakujecie na kibica Milanu jakby cos wam zrobil. Trzeba sie wyluzowac 8)
Poza tym na tym forum maja prawo przebywac nie tylko kibice Juve, ale takze innych klubow (patrz-->regulamin). Tak wiec nie dreczcie kolegi tylko za to, ze jest za Milanem. Ja tez za tym klubem nie przepadam, ale nie mowie o nim nic zlego.
BTW - Rossoneri maja swoje forum..
Poza tym na tym forum maja prawo przebywac nie tylko kibice Juve, ale takze innych klubow (patrz-->regulamin). Tak wiec nie dreczcie kolegi tylko za to, ze jest za Milanem. Ja tez za tym klubem nie przepadam, ale nie mowie o nim nic zlego.
BTW - Rossoneri maja swoje forum..
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- RadeKas
- Juventino

Panowie Panowie.... co wy wogle robicie? Obrazacie kibica Milanu chociaz nie napisal on nic zebyscie mieli do tego powody. News o Diego i Milanie jest takim samym newsem jak ten o Diego i Juve, wiec nie wiem po co to oburzenie. Zachowajcie klase przynajmniej przed gosciem z innej druzyny. A znajac zycie to Diego nie wylatuje ani w Juve ani w Milanie 
srali muszki będzie wiosna
- Sarsik
- Juventino

Santa Cruz jest w Bayernie wiecznym rezerwowym. Nie wieżę, aby przenosił się do klubu, w którym także będzie skazany na ławę.Wydaje mi się, że najlepiej nadawałby się do ligi angielskiej i tam powinien szukać nowego pracodawcy. Proponuję Newcastle. Ale i tak oczywiście najbardziej bym chciał, by przeniósł się do nas. Kłopotów bogactwa nigdy za wiele.
I need a girl that I can train.
- DamKam
- Juventino

No wlasnie. RadeKas i Kwiatek maja oczywiscie racje !!!!!! Badzcie troche wyrozumiali i zachowujcie sie jak na kibica przystalo, a nie odrazu na kogos najezdzac bo jest za Milanem- nieladnie panowie, nieladnie :?
Ostatnio zmieniony 20 marca 2004, 11:38 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.
- RadeKas
- Juventino

DamKam pisze:No wlasnie. RadeKas ( :!: ) i Kwiatek maja oczywiscie racje !!!!!! Badzcie troche wyrozumiali i zachowujcie sie jak na kibica przystalo, a nie odrazu na kogos najezdzac bo jest za Milanem- nieladnie panowie, nieladnie :?
No qrde ludzie... czy moj nick jest az taki trudny do zapamietania? :?
Sory za offtopa ale to juz 2 raz dzisiaj ktos moj nick przekreca :?
Dobra to zebym cos napisal. Co do Santa Cruza. Kiedys ten zawodnik naprawde mi imponowal. Strzelal piekne bramki i gral cudnie. Z czasem niemiecka pilka jednak go zniszczyla. To nie jest pilkarz na boiska naszych zachodnich sasiadow. Mysle ze przeprowadzka do "bardziej technicznych" krajow dobrze by mu zrobila. Ale w Juve bym go nie chcial mimo wszystko...
srali muszki będzie wiosna
- Shadow_Alex
- Juventino

Racja racja RekdAkas ma slusznosc... Kultury panowie, a co poniektorym to zalecam nauke literek!!! LOLDamKam pisze:No wlasnie. Redaks i Kwiatek maja oczywiscie racje !!!!!! Badzcie troche wyrozumiali i zachowujcie sie jak na kibica przystalo, a nie odrazu na kogos najezdzac bo jest za Milanem- nieladnie panowie, nieladnie :?
A wracajac do Santy to az taki cienki to nie jest a Milan niech robi co chce... Moggi nic nie robi i co teraz mamy... 3 sezon ten sam sklad, czego efekty widac :twisted:
Ostatnio zmieniony 19 marca 2004, 19:07 przez Shadow_Alex, łącznie zmieniany 2 razy.