Diego chce grać w Milanie.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bosssssss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 14:24

Młody Brazylijczyk Diego zapowiada, że jego głównym celem, gdy otrzyma włoski paszport będzie AC Milan.

Zawodnik miał grać w Tottenhamie Londyn, w którym był już testowany latem poprzedniego roku. Niestety problemy z pozwoleniem na pracę zmusiły go do powrotu do Brazylii.

Teraz mógłby grać w londyńskim klubie, jednak jego agent uważa, że zawodnik większą karierę zrobi w Serie A. Piłkarz nie powinien mieć problemów z aklimatyzacją w Mediolanie, ponieważ gra tam jego kolega Kaka, który na pewno nie odmówi mu pomocy.

Już nic nie rozumiem i nie wiem czy w to prawda :?.Najpierw Diego mówi,że chce grać w Juventusie,a teraz w Milanie :x.

źródło: http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=18114

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 14:47

Od tego teamtu juz pzrestaje wierzycw głupie gadanei ten chce grać tutaj a za pare dni mówi że tam jużsie tyle tego sie nasłyszałęm że ....... mi sie na to chce :evil:

Zawsze Wierni ! ! !
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 15:07

Spokojnie. Kapo juz też niby był Juve. Nie ma co się podniecać, bo wsród tych wielu informacji jest wiele plotek i wyjętych z kontekstu zdań.

Juve per sempre!!!
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 15:26

Powiem tak że ja uwieże że ktoś przyjdzie do juve jak zobacze go w biało - czarnej koszulce z herbem juve i jego nazwiskiem , jeśli tego nie zobacze to poprostu nie uwieże , bo jest tyle plot że ja już nie mogę :evil: :evil: :evil: . Wpierw człowiek się cieszy że Diego lubi jue ,a potem mówią ci że milan , najpiwrw mówią że Ibrahimovic jest fanem juve i napewno tu przyjdzie , zaraz się mówi że na to nie ma szans , teraz już sie mówi że jednak przyjdzie , ludie lepiej poczekajcie na konferencje w której dostanie koszulke , a najlepeij to tak jak zobaczycie jak gra już dla juve ! Ja już w tematach tego typu , czyli o tym ze juve kogoś kupuje czy cos w tym styliu się nie wypowiadam . A i mam taką sugestie , żeby założyć jedn temat np . Diego , Kapo , Ibrahimovic i tam pisać wszystko so się dziej . Bo tak to wszyscy piszą to samo tylko jeden ma żródło onet inny cos innego a inn jeszcze skad innąd ma tą wiadomość i mamy 100 tematów na tan sam temat czyli np. przejścia diago do juve ( ewntualnego przejścia rzecz jasna :twisted: ) .YYYYYY :evil: :evil: :evil:

ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 15:43

Ja tam jush w zadne plotki niewierze !

we believe.
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 16:14

po tym jak sie przejechalem z kapo nie wierze w nic co pisza ! dopuki pilkarz nie zalozy bialo-czarnej koszulki to nie uwierze !

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 16:25

Od dziś nie wierze w nic co nie zostanie napisane na oficjalnej stronie Juve...

★ ★ ★
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 16:30

nie osłabiajcie mnie..... Qrcze, może jakiś Reutoer by sie nam przydał? mam nadzieje ze to plota i w krótce pomoże nam zdobyć CL [next sezon].

Obrazek
Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 16:30

No i znowu mamy zamieszanie :? Podejrzewam, ze Diego w zeczywistosci chce grac w Juve, sam takie checi deklaruje :) . Jednak pewnie jego srodowisko zacheca go do gry w Milanie gdzie niestety gra Kaka :? :?

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 17:26

Szkoda gadać... nie wiem w co wierzyć :!: Z każdej strony tylko jakieś plotki :!: Ale ciekawi mnie jak potoczą się jego losy. Chciałbym, żeby jednak wybrał Juventus nie Milan.

Bury88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 17:32

zauważcie że pod artykułem na stronie
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=18114
napisane jest ze źródło jest "własne" co moze podważać wiarygodność artykułu

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 17:34

AdriaNeQ pisze:Ja tam jush w zadne plotki niewierze !
w ploty to ja też nie wierze. Tylko czasem nie wiadomo czy jakis news jest plotom czy prawdą 8) Tak jest i tu teraz 8)
P.S tylko głupiec wierzy w plotki :? :?

Jeśli fucktycznie Diego tak powiedział, to byłaby wielka szkoda, bo ja juz prawde powiedziawszy miałem nadzieje, że Go zobacze w Juve :( Coś mi sie zdaje, ze po tych ostatnich niepowodzeniach to wiele piłkarzy zrezygnowało z chęci gry w Naszym klubie :( :(

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 17:48

Bury88 pisze:zauważcie że pod artykułem na stronie
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=18114
napisane jest ze źródło jest "własne" co moze podważać wiarygodność artykułu
Tam pod każdym artykułem pisze że źródło jest własne...
A co do tego że Diego przejdzie do Milanu to kompletna plota... Powiedział że chciałby grać we Włoszech i najlepiej dla Juve ale prasa od razu spekuluje że jak powiedział że do Włoszech to napewno do Milanu. Źle mi się od tego robi... Poczekajmy do okna transferowego i wtedy zobaczymy co się stanie.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 18:15

No nie wiem. Na JP było że on chce grać w Juventusie... Ale zobaczcie że na dole tego artykułu na tamtej stronie pisze- źródło:własne :!:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 19:18

Ja na ta glupia strone nie wchodze :? Tam jest od groma plot!!! :? A ja (o czym chyba wiecie)tgo bardzo nie lubie!!!Dzisiaj przeczytalem w przegladzie ze Diego Kkocha Juve i tego sie trzymam!!!Mam gdzies te ploty!!! :evil:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ