Fortune przez rok poza boiskiem!
- Olszan
 - Juventino

Kolejne złe wieści z obozu "Czerwonych Diabłów". Kontuzja Quintona Fortune'a jest dużo poważniejsza, niż wcześniej sądzono. 
Lekarze twierdzili, że piłkarz nie będzie mógł grać do końca tego sezonu, ale ostatecznie okazuje się, że rozbrat Fortune'a z piłką może potrwać nawet rok.
Dwa tygodnie temu zawodnik United doznał kontuzji kolana podczas treningu i pierwotnie sądzono, że została uszkodzona chrząstka. Fortune przeszedł w ubiegłym tygodniu operację i w jej trakcie okazało się, że uraz jest znacznie poważniejszy.
"Fortune nie będzie grać przez rok" - powiedział trener Manchestru Alex Ferguson.

żródło www.lechsport.pl
No to tearz MU wogle jest bez obrony i Fortune i jeden z najlepszych obroncy świata Ferdinand ....... mogą nawet nei wywalczyc miejsca w LM :lol:

Lekarze twierdzili, że piłkarz nie będzie mógł grać do końca tego sezonu, ale ostatecznie okazuje się, że rozbrat Fortune'a z piłką może potrwać nawet rok.
Dwa tygodnie temu zawodnik United doznał kontuzji kolana podczas treningu i pierwotnie sądzono, że została uszkodzona chrząstka. Fortune przeszedł w ubiegłym tygodniu operację i w jej trakcie okazało się, że uraz jest znacznie poważniejszy.
"Fortune nie będzie grać przez rok" - powiedział trener Manchestru Alex Ferguson.
żródło www.lechsport.pl
No to tearz MU wogle jest bez obrony i Fortune i jeden z najlepszych obroncy świata Ferdinand ....... mogą nawet nei wywalczyc miejsca w LM :lol:
Zawsze Wierni ! ! !
						- Tomusmc
 - Juventino

Szkoda bo tego zawodnika (jak jednego z niwielu ktorzy graja w Manchesterze) akurat lubie! nie jest chamski i kiedy trzeba to strzeli! ja sam mam problemy z kolanem bo mam noge w gipsie i mam nadzieje ze nie bedzie to na grone jak u Fortuna!

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 
						- bleblok
 - Juventino

Szkoda gościa...choć nie lubię Manutd a jego w szczególności(nie wiem czego). Rok to strasznie długo. A dopiero co zaczynał grać na wysokim poziomie. A co do miejsca Manutd w LM to jest raczej pewne. O mistrzostwie mogą zapomnieć(tak jak Juve 
) Ale min. 3 miejsce w lidze mają pewne, bo kto mógłby im je odebrać? Reszta zespołów może wciąż jedynie walczyć o 4 miejsce.

- Wojtom
 - Juventino

no to sie wpakowali !! najpierw Ferdinand teraz Fortune !! a naprawde wielka strata bo jak pokazał w wielu meczach bardzo lubi przeprowadzać akcje ofensywne i często znajduje sie pod bramką i potrafi wykorzystać wiele sytuacji !! no to Manchester bedzie miał teraz problemy........

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
						- Sarsik
 - Juventino

Nie tylko my mamy kłopoty z kontuzjami. M.Utd. jest nawet w gorszej sytuacji od nas. Oni mają nikłe szanse na wicemistrzostwo, a my jeszcze powalczymy o scudetto 
  Jak przegrywa się z M.City 4-1 to znaczy, że dzieje się coś okropnego z zespołem. Coś mi się zdaje, że to koniec ery Fergusona. Nowy trener będzie musiał na początek mocno wzmocnić obronę. Ale co ja się będę martwił o jakiś Manchester. Tylko Juve się liczy 8)

I need a girl that I can train.
						- Juverulez!
 - Juventino

Manchester ma problemy, jakżesz mi przykro.... 
. Chociaz raz w szkole nie będzie mi kumpel dogryzał 
. Fortune to nawet dobry gracz ale najbardziej mi sie podobal samoboj O'Shea w okienko w LM w poprzednim sezonie 
. A tak na serio, to totaka kontuzja  praktycznie koniec kariery piłkarskiej! WSPÓŁCZUJE.....

- Pavciooo
 - Juventino

Newcastle to by mogło walczyć, ale za słabo gra na wyjazdach:( Ale przynajmniej o 4 powalczy... Co do Fortune'a to też mi go szkoda bo jego akurat lubię...bleblok pisze:Szkoda gościa...choć nie lubię Manutd a jego w szczególności(nie wiem czego). Rok to strasznie długo. A dopiero co zaczynał grać na wysokim poziomie. A co do miejsca Manutd w LM to jest raczej pewne. O mistrzostwie mogą zapomnieć(tak jak Juve) Ale min. 3 miejsce w lidze mają pewne, bo kto mógłby im je odebrać? Reszta zespołów może wciąż jedynie walczyć o 4 miejsce.
- MAGIK- DEL PIERO
 - Juventino

ManU nie lubię, i Fortune'a tez nie lubię, ale mu bardzo współczuję :!:  :!:  :!:  

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
						GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Edgar Davids
 - Juventino

to dosyć osłabi skład Mau U...ale u nas też jest trochę kontuzji...ale fakt, że póki co(i niech nie będzie 
 nie są one tak poważne...

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*