Powiększenie ligi.
- Sarsik
- Juventino
Jak wiadomo od przyszłego sezonu liga włoska będzie liczyć 20 zespołów, a nie jak do tej pory 18. Myślę, że jest to dobre rozwiązanie dla Juve, ponieważ tracimy mało punktów ze słabeuszami. Częściej zdaża się to Milanowi i Romie nie mówiąc już o Interze. Teraz dojdą dwa słabeusze i nasze szanse na scudetto myślę, że minimalnie wzrastają. Więcej meczów w sezonie to także okazja do odpoczynku najlepszych gwiazd, a także do sprawdzenia innych ustawień. Zresztą więcej spotkań Juve to więcej zwycięstw i więcej okazji do radości :-D
I need a girl that I can train.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
JA jestem za tym, aby zostawiono tak jak jest, czyli 18 drużyn, albo jeszcze zmniejszyć lige do 16 klubów, gdyz i tak już zadużo meczów w sezonie grają piłkarze. Powiększenie ligi jest niepotrzebne :?
- kouba
- Qualità Juventino
ja nie che aby zwiększyli ilośc zespołów. Jest i tak za duzo. Ja bym nawet był za tym żeby pomnielszyli w Serie A do 16 zespołów :!: a w hiszpańskiej i angielskiej to stanowczo trzeba zmiejszyć :!:
Juz i tak sezon dla tych najlepszych jest bardzo napięty i nie ma co dokładać jeszcze meczy. Powinno być wiecej odpoczynku. Piłkarze są coraz bardziej przemeczeni
Juz i tak sezon dla tych najlepszych jest bardzo napięty i nie ma co dokładać jeszcze meczy. Powinno być wiecej odpoczynku. Piłkarze są coraz bardziej przemeczeni
też mi coś :lol: jak chcemy mieć scudetto to nie możemy liczyć na innych tylko wygrywac (albo nieprzegrywać) z głównymi kandydatami do mistrza.Sarsik pisze:Myślę, że jest to dobre rozwiązanie dla Juve, ponieważ tracimy mało punktów ze słabeuszami. Częściej zdaża się to Milanowi i Romie nie mówiąc już o Interze. Teraz dojdą dwa słabeusze i nasze szanse na scudetto myślę, że minimalnie wzrastają
- ledbetter
- Juventino
madre slowa ale mysle ze powiekszenie jest niepotrzebne :!:Sarsik pisze:Jak wiadomo od przyszłego sezonu liga włoska będzie liczyć 20 zespołów, a nie jak do tej pory 18. Myślę, że jest to dobre rozwiązanie dla Juve, ponieważ tracimy mało punktów ze słabeuszami.
we believe.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ja jestem przeciw! Po co tworzyc miejsce dla jeszcze dwoch druzyn, ktore zapewne okaza sie dostarczycielem punktow jak np. Ancona? I po co przemeczac pilkarzy?
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
tak ?? a ja słyszałem, że już na 100% w następnym sezonie będzie 20 drużyn w Serie A. Myśle jednak, że nie potrwa to długo, gdyż ostatnio władze UEFA mówiły, że chcą w większości lig mniejszyć ilość drużynTomusmc pisze:Wiecej meczy jest zawsze ciekawiej! a pozatym slyszalem ze definitywnie zostaje 18 zespolow!
- juvek
- Juventino
A ja i tak uważam ze 18 drużun jest akurat i więcej nie potrzeba, po co sie meczyc o dwa cztery mecze więcej, dla Juve i lepszych zespołów to bez różnicy bo i tak wygraja te mecze z najsłabszymi rywalami. Kozystaja z tego tylko słabe drużyny bo maja większe szanse na to że nie spadną do serie b
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Johnny777
- Juventino
Jestem przeciwny powiększaniu Serie A.. Tak jak jest było dobrze -ale komuś za mało kasiory wpadło do kieszeni za prawa do transmisji to przegłosowali powiekszenie... :? Piłkarze z klubów z "półki" Juventusu i tak mają długi sezon - a dodatkowe mecze to dodatkowe "szanse" na kontuzje
- BIGGI
- Qualità Juventino
Jestem przeciwny powiększaniu ligi. Kluby chcą teraz ograniczać ilosc spotkań, m.in. dlatego zapowiedziano że druzyny z grupy G14 nie wystąpią w klubowych MŚ. Zupełnie nie rozumiem po co powiększać serie a do 20 druzyn. Dla mnie powinno być 16, góra 18.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja również uważam ten pomysł za kompletną głupotę :? Mimo, iż to tylko a może aż 2 zespoły to sam, pomysł mija sie z celem. Zespołów jest wystarczająco i zamiana nie była potrzebna. W sumie to rozegranie w Serie A będzie 4 mecze wiecej, bo jeszcze rewanże?
I po co Włoska liga ma być taka jak Angielska czy Hiszpańska? źle było? :? Tak jak wspomniał El_chico, przyjdą zespoły pokroju Anocny a mecze trzeba rozegrać, a kontuzje nas nie opuszczają :evil:
Pomysł jest wielką głupotą!
I po co Włoska liga ma być taka jak Angielska czy Hiszpańska? źle było? :? Tak jak wspomniał El_chico, przyjdą zespoły pokroju Anocny a mecze trzeba rozegrać, a kontuzje nas nie opuszczają :evil:
Pomysł jest wielką głupotą!

- miccoli
- Juventino
16 drużyn to nie jest przesada drużyny takie jak Juve nie bedą już musialy grać 2 spotkań w tygodniu ale jak bedzie 20 druzyn to pilkarze caly czas beda w ruchu beda przemeczenii czesto beda lapac kontuzje io to tylko dlatego żeby zaspokoić kibica :?Mar1001 pisze:Mnie to jest wszystko jedno ale z tym pomysłem zeby zmniejszyli lige do 16 druzyn to przesada
...