Juventus 1:3 Milan

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:24

Juventus przegrał mecz z Milanem u siebie i chyba stracił szanse na scudetto. Do przerwy było 0-1. Bramki strzelali dla Milanu Szewczenko w 25' Seedorf w 63' i 75' a dla Juve honorowy gol strzelił Ferrara w 81'

'To juz jest koniec nie ma juz nic...'

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:27

Nie ma co....ale czy to juventus ktory gral rok temu?!!!,z taka gra z tymi samymi przepalonymi graczami nie liczylem na nic w tym roku....,boze koncz juz ta lige teraz!!,ja juz nie chce takich wiecej upokozen!!!!..

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:29

koniec szans na mistrzoswo w tym sezonie :( Juve w tym meczu poprostu nie istnialo Nasi ulubiency przerwali swietna psse z milamem na delle alpi

...
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:35

kompromitacja!!!Tragedia!!!takie slowa sie narzucaja po meczu Juve-Milan!!!Wszyscy cieszyli sie jak Roma zremisowala nic to jednak nam to nie dalo!!!Upokorzylismy sie!!!Moglismy miec tylko3 punkty straty ajest9!!!To juz koniec naszych marzen!!!My wierzylismy ale pilkarza nie wychodzilo!!!jeden z najgorszych tygodni Juve!!!Najpierw koniec CL a teraz koniec marzen o Scudetto :cry: Mialem ogromne nadzieje (jak zwykle)i jak zwykle ostatnimi czasy sie rozczarowalem.Potzrebne sa zmiany!!!jezeli nie kupimy nowych graczy w nastepnym sezonie bedzie jeszcze gorzej.teraz do zepsucia zostal tylko Puchar i jestem ciekawy co zrobia chlopaki??Czy zalamia sie po tej porazce czy wrecz przeciwnie??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Hiob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:36

I to nawet obrońca dla nas kaste walnął :roll: :( Gdzie ci napastnicy :?: :?:

Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:45

Mysle ze ten temat powinien zostac bo byl pierwszy...

A teraz co do meczu. Naprawde jest zalamany. Nie tylko wynikiem, ale i gra druzyny. Najlepiej obrazuja to slowa komentatora. "Juventus to wielka nazwa, ale bardzo przecietna druzyna". I niestety, taka jest prawda. Juve gra na poziomie Interu :(. Wale podjelo moze 2/3 zawodnikow. Mam wrazenie ze w lecie potrzebana jest rewolucja. Ludzie stracili motywacje. LM przepadla, Scudetto przepadlo, sezon przepadl i mam wrazenie ze Puchar Wloch tez przepadnie. Boze... jak to sie moglo stac. Z najlepszej druzyny swiata zmienilismy sie w "traktorzystow" :( :(. To tak jakby jezdzac Mercedesem, przsiasc sie na rowe. Bardzo mi smutno ze musze mowic takie rzeczy, ale to niestety szczera prawda. Pozostaje juz tylko nadzieja na lepsze jutro... :cry:

srali muszki będzie wiosna
morgus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:46

Szkoda!! Wielka szkoda :( Nie widziale meczu wiec trudno mi opsać gre naszych ulubięńcow ale po wyniku ktory zobaczylem nasuwa sie pytanie : czy tak to wszystko mialo wyglądac, ta nasza gra, ten wynik ???? Bez komentarza !! Jedno jest pewne !! Musimy coś zmienić, wprowadzić cos nowego bo inaczej bedzie źle bo gorzej ( chyba ) juz być nie może a zespół z takimi gwiazdami i takimi anspiracjami nie mozę se pozwolić na takie wpadki jak ta dzisiejsza z Milanem, czy chociazby ostanie nasze mecze z Deportivo!!!! nie mamy pomysłu na gre, koncepci która by nam znacznie polepszyła gre!! Albo bedziemy musieli zmienić system treningu albo bedziemy musieli kupić kogoś nowego!! ( I tak musimy !! ) Niech najlepiej niech to bedzie zawodnik z gornej półki. Jednym słowem jest źle :cry: a nawet bardzo źle :cry: A to musi ulec jak najszybciej zmianie!!!!!!

.........:::::::::: FORZA JUVE ::::::::::::..........

Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce
...::: Juventus Turyn :::...
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:46

Ja sie tak bardzo nie stresuje.Wiedziałem, ze Juve może nie dać sobie rady, dopuszczałem taką możliwość, ale widocznie Milan jeszcze mnie dobił.Słaby bardzo mecz w naszym wykonaniu.Milan grał całe spotkanie jak powinien, a co do nas to pozostawie to bez komentarza.Niestety tracimy w tez sposób szanse na Scudetto, a napewno realne szanse.Teraz zdobycie Scudetto prez Juve graniczy z cudem.Musimy dać sobie w tym sezonie spokuj i powalczyć chociaż z Romą, bo ona też zaczyna mieć problemy.A nam pozostaje czekać tylko na powroty zawodników.Zambrotta, Del Piero, Maresca.Tylko oni mogą nam w tym sezonie jeszcze pomóc.Zbytnio mnie ten mecz nie podłamał, cóż dzień jak codzień trzeba żyć dalej i nie oglądać sie do tyłu i czekać na kolejne mecze.Wierze w Juve, że zrobią jeszcze cos co uraduje nas, kibiców najlepszego klubu świata. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kostek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:49

Heh....przeczuwałem że przegramy,obecnie jesteśmy słabi ale i tak FORZA JUVENTUS :D forever i bedziemy im kibicować jeden sezon może sie nie udać każdemu ;) Małyszowi też nie wyszło może next season bedzie lepszy

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:51

To koniec ! Ja juz nie wierze w scudetto ! Mecz był słabiutki nie ma o czym gadać! :? :?

Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:52

No to jak ten ma zostac to niech bedzie :) Ja nie jestem załamany tym obrotem spraw :) nastepny sezon sie zacznie i nikt nie bedzie o tym pamietac! Wszystko zacznie sie od nowa! Nie mozna miec do nich pretensji bo w koncu to jest preciwnik klasy naprawde swiatowej a my gralismy w Mega Osłabieniu wec nie ma co sie dziwić! teraz sie martwmy o Wicemistrzostwo kraju zeby odrazu wejsc do LM a nie brac udzialu w kwalifikacjach! jeszcze wiele meczy przed nami choc na 28 Scudetto nie ma co liczyc to ja i tak wierze w Juve calym sercem!

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:54

Myślę, że chyba każdy z nas się tego spodziewał. Juve słabo gra w tym sezonie, a Moggi nie chce kupić zawodników. Już jedynie możemy liczyć na PW, o ile Lazio nie będzie w takiej formie jak z Milanem... No cóż, smutny jestem, ale kibicem Juve i tak zawsze będe...

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:57

meczu nie oglądałem, ale kumpel pisał mi, że to wyglądało bardziej jak mecz Nedved - Milan :!: :!: :!:
może jeszcze się uda :!: :!: :!:
może Milan się potknie :!: :!: :!:

kurcz, trzeba w to wierzyć :? :!: :!: :!:

Forza JUVE :!: :!: :!:

Obrazek
Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 22:58

RadeKas pisze:Mysle ze ten temat powinien zostac bo byl pierwszy...

A teraz co do meczu. Naprawde jest zalamany. Nie tylko wynikiem, ale i gra druzyny. Najlepiej obrazuja to slowa komentatora. "Juventus to wielka nazwa, ale bardzo przecietna druzyna". I niestety, taka jest prawda. Juve gra na poziomie Interu :(. Wale podjelo moze 2/3 zawodnikow. Mam wrazenie ze w lecie potrzebana jest rewolucja. Ludzie stracili motywacje. LM przepadla, Scudetto przepadlo, sezon przepadl i mam wrazenie ze Puchar Wloch tez przepadnie. Boze... jak to sie moglo stac. Z najlepszej druzyny swiata zmienilismy sie w "traktorzystow" :( :(. To tak jakby jezdzac Mercedesem, przsiasc sie na rowe. Bardzo mi smutno ze musze mowic takie rzeczy, ale to niestety szczera prawda. Pozostaje juz tylko nadzieja na lepsze jutro... :cry:

WOW chociaz jeden z niewielu na tym forym odwarzyl sie napisac prawde. MOze reszta tez przejrzy na slepia, bo juz mnie wkur***za gadanie ze juve jest boskie i ze wszytskimi i wszystko wygra... Dupa nic nie wygra, bedzie tak jak Leverkusen 2 lata temu, przegrali wszystko... Czas zaczac patrzec realnie na Juventus. Ten sezon jest stracony, miejmy nadzieje ze dzialacze cos zrobia i nastepny bedzie nasz!!!
Z taka forma to oni moga spobie pograc z Groclinem i to pewnie by sie niezle nameczyli :P :P

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 23:03

Adios scudetto. Nie tym razem. Pozostaje puchar włoch., który naprawde pasowałoby zdobyć. Jeśli nas lazio wypunktuje to już wogóle będzie tragedia. Ja już nie jestem nawet zrospaczony. To było po meczach z romą , lazio czy interem. Teraz to już chce dotrwać do końca sezonu i liczyć na zdrowy rozsądek Mogieggo.
Ti Amo Juve!!!!
Te próbe trzeba przetrwać.

Zablokowany