Iuliano zostanie ojcem :)
- BIGGI
 - Qualità Juventino

Pomimo kiepskich wyników turyńskiego Juventusu w aktualnym sezonie, a także wciąż niewyleczonej kontuzji, Mark Iuliano ma powody do zadowolenia. W ciągu najbliższych dni defensor bianco-nerich zostanie ojcem. 
Matką dziecka będzie znana prezenterka popularnego na Półwyspie Apenińskim programu telewizyjnego 'Passaparola'.
„Nie mogę się doczekać tego momentu” – nie ukrywa podniecenia reprezentant Włoch.
„Myślę, że każdy powinien w życiu przejść przez takie doświadczenie. Oznaczono ono bowiem napływ kontrastujących emocji: z jednej strony radość i czułość, a z drugiej strach i obawa, gdyż wkrótce życie ma ulec diametralnej zmianie”.
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=17757
Wcale nie jest powiedziane ze to bedzie syn

Matką dziecka będzie znana prezenterka popularnego na Półwyspie Apenińskim programu telewizyjnego 'Passaparola'.
„Nie mogę się doczekać tego momentu” – nie ukrywa podniecenia reprezentant Włoch.
„Myślę, że każdy powinien w życiu przejść przez takie doświadczenie. Oznaczono ono bowiem napływ kontrastujących emocji: z jednej strony radość i czułość, a z drugiej strach i obawa, gdyż wkrótce życie ma ulec diametralnej zmianie”.
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=17757
Wcale nie jest powiedziane ze to bedzie syn
					Ostatnio zmieniony 12 marca 2004, 22:09 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.

- ADAMJUVENTUSPL
 - Juventino

No to gratulacje dla Iuliano, boy był dobrym ojcem i oby jego syn zaczął kochać Juve, bo może wyrośnie z niego jakiś super piłkarz, niekoniecznie obrońca.
Ale ze mnie samolub, on ma mieć syna a ja już myślę czy Juve bedzie miało z tego jakieś korzyści... :twisted:

Ale ze mnie samolub, on ma mieć syna a ja już myślę czy Juve bedzie miało z tego jakieś korzyści... :twisted:
					Ostatnio zmieniony 12 marca 2004, 22:07 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
						"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Wicior
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Jeżeli to będzie syn, to pewnie przejmie pałeczke po ojcu.Zapewne będzie grał w piłke, ale jeżeli mam będzie chciała go namówić do prowadzenia programu, to może być wielka kłutnia, ale osobiście wolałbym piłkarza i oby był jeszcze lepszy niż ojciec.

- Marcin_FCJ
 - Juventino

Macie zdjęcie jego żony ? :shock: 
Mam nadzieje że mały Iuliano przeronie ojca, oco wcale nie będzie mu łatwo.

Mam nadzieje że mały Iuliano przeronie ojca, oco wcale nie będzie mu łatwo.
- Fighterinho
 - Juventino

Brawo Mark oby twój syn grał w Juve na ataku z gracją Henrego!

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D 
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
						---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- KwiAtek
 - Juventino

Wypada zyczyc Markowi duzo pociechy z syna/corki, oby przysporzyl/a mu on/a 
  sporo powodow do radosci, tak jak Iuliano nie raz przysparzal nam - kibicom Starej Damy  8) 
Tak wiec - wszystkiego najlepszego Tatusku

Tak wiec - wszystkiego najlepszego Tatusku
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
						- El_chico_a_Coruna
 - Juventino

Gratuluje Marku dziecka!
Szkoda, ze tylko tego moge ci gratulowac w tym sezonie...

Szkoda, ze tylko tego moge ci gratulowac w tym sezonie...
- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

HEhe, nieźle nieźle. Na boisku mu nie idzie, to w życiu prywatnym mu wyszło 

Jeżeli to będzie syn i będzie grał w piłkę, to oby nie odzedziczył po tatusiu znakomitej manii faulowania

Gratulacje Mark!

Jeżeli to będzie syn i będzie grał w piłkę, to oby nie odzedziczył po tatusiu znakomitej manii faulowania
Gratulacje Mark!