Milan czy Real?
- Alexa Del Piero
- Juventino
Wiadomo, że wszyscy Juventini 'kochają' real i milan ale wyobaźcie sobie taką sytuację.
Jest finał Ligi Mistrzów, gra real i milan (co jest niestety prawdopodobne) komu kibicujecie?
Ja w takim przypadku byłabym za realem chociaż ich niecierpie, ale gdyby wygrali to byłby powód żeby ponabijać się z milanistów :twisted:
Jest finał Ligi Mistrzów, gra real i milan (co jest niestety prawdopodobne) komu kibicujecie?
Ja w takim przypadku byłabym za realem chociaż ich niecierpie, ale gdyby wygrali to byłby powód żeby ponabijać się z milanistów :twisted:
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Wojtom
- Juventino
nie bedzie takiego finału bo w 1/4 milan trafia na real , a finał bedzie napewno ARSENAL -- ????? ........ wiem jedno teraz to Forza Arsenal , wymiatają i wszystkich mogą pokonać i wlasnie na nich teraz licze !! Henry i Pires wymiatają !! wiec finał LM bedzie Arsenal z jeszcze nie wiem kim .....
8)
a jesli by był to kibicuje realowi !! 8) :twisted:

a jesli by był to kibicuje realowi !! 8) :twisted:
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- RuTeK
- Juventino
Bezapelacyjnie MILAN!!!! No niesttety ale taka jest prawda!! przecierz to jest druzyna z Włoch!!!! Ale niestety LM!!! Wygra Arsenal LOndyn!!!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Chris
- Juventino
Ja kibicowałbym Milanowi. W sumie zawsze ich lubiłem tylko ostatnio jak tak dobrze im idzie to nieco moja symapatia zelżała, ale wolę ich zdecydowanie od Realu. A w ogóle mam nadzieję na finał AS Monaco-Arsenal Londyn. Mało prawdopodobny ale kto wie.
Juve per sempre!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oczywiście, że nie kibicowałbym nikomu :!: W mym sercu jest tylko JUVE. I to byłoby niezgodne z ty, że w finale miałbym trzymać kciuki za jeden z tych zespołów :twisted: Poprostu jak kolega DamKam obejrzałbym sobie finał, ale wzniesienie pucharu sobie odpuszcze...
SOLO JUVE :!:
Pozatym liczę, że Real i Milan traifą na siebie już w 1/4 finału.
SOLO JUVE :!:
Pozatym liczę, że Real i Milan traifą na siebie już w 1/4 finału.

- PiotrekJuveMan
- Juventino
Zdecydowanie za Milanem ale w finale wygra Arsenal :!:

I Love Queen and Sting!!!
- Danielpiero
- Juventino
W takim przypadku to za Milanem, przeciez to włoski klub.
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- kouba
- Qualità Juventino
po pierwsze wątpie czy bedzie taki finał. Podobnie jak wojtom11 uważam, że w finale zagra Arsenal, są w tym sezonie bardzo mocni i choć byli bliscy odpadniecia z LM to teraz graja rewelacyjnie.
Nawet jkaby sie zdarzyło ze w finale będą Milan i Real to chciałbym (ale nie kibicowałbym :!: ) żeby wygrał...Real, ale tylko dlatego, że mój najlepszy kolega w szkole to... Milanista :? tak, tak to prawda. Jak przyszedłem do szkoły w środe to ..hohoho co sie działo :? Nie chce zeby sie poprostu ze mnie śmiał :oops: wtdy ja sie posmieje :twisted:
P.S ale własnie dzięki niemu zmieniłem stosunek do Milanistów, choć niecierpie tego lubu to zrozumiałem że kibice Milanu mogą byś spoko
Nawet jkaby sie zdarzyło ze w finale będą Milan i Real to chciałbym (ale nie kibicowałbym :!: ) żeby wygrał...Real, ale tylko dlatego, że mój najlepszy kolega w szkole to... Milanista :? tak, tak to prawda. Jak przyszedłem do szkoły w środe to ..hohoho co sie działo :? Nie chce zeby sie poprostu ze mnie śmiał :oops: wtdy ja sie posmieje :twisted:
P.S ale własnie dzięki niemu zmieniłem stosunek do Milanistów, choć niecierpie tego lubu to zrozumiałem że kibice Milanu mogą byś spoko