Odmładzanie zespołu, Nedved na sprzedaż ?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 11:10

Jak poinformował jeden z czeskich dzienników, być może w lecie Juventus Turyn będzie musiał sprzedać gwiazdę zespołu Pavla Nedveda.

Działacze "Starej Damy" w związku z tym, że klub odpadł w 1/8 finału Ligi Mistrzów najprawdopodobniej zdecydują się odmłodzić drużynę. Zmiany dotkną również Czecha.

"Nie przeszliśmy 1/8 finału i klub zapewne będzie musiał kogoś sprzedać" - powiedział Nedved.

Kapitan reprezentacji Czech ma kontrakt z Juventusem ważny do 2006 roku.

"Zobaczymy, co będzie. Ale zmiany na pewno będą. Potrzebujemy odmłodzić zespół" - powiedział jeden z działaczy Juventusu.

http://sport.onet.pl/884514,wiadomosci.html

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 11:17

Nie wydaje mi się że Nedved odejdzie, ale cieszą mnie słowa, nawet bardzo cieszą, właśnie czekał na to aż nasi dzialecze zdecydują się odmłodzić zespół, no Moggi mam nadzieję że zrobisz rewolucję i kupisz piłkarzy typu: Rosicky, Cavenaghi, Lucio czy Bonera.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 11:18

nie muszą sprzedawać od razu wszystkich najlepszych graczy Juventusu.... oczywiście odmłodzenie jest potrzebne ale dobre odmłodzenie a nie taki Legro..... niby młody a czasami gra gorzej niż "dziadzio" Montero !! mysle ze powinni sie dobrze zastanowić kogo sprzedają zeby pozniej bardzo tego nie załowali !! moim zdaniem na pierwszy odstrzał idą weterani : Montero itp. ...... a Nedveda nie sprzedadzą !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 11:21

Hm.... moze i Nedveda sprzedadza tak jak to zrobili z Zidanem puki moga na nim jeszcze zarobic a w miejsce Nedveda kupic moze Deco , Juninho lub nawet Rosickiego i obronce np. Lucio , Mexesa lub Edmilsona i pasowalby jeszcze klasowy lewy pomocnik ja stawiam na Vincente lub Malude(dobry jest)

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 11:36

Będzie cięzko sei pogodzic z odejściem Thurama czt Nedveda ale jestem za odmładzaniem składu tylko z głową 8)

Zawsze Wierni ! ! !
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 12:14

Odmlodzic sklad, odmlodzic skadl...
A po co? Zle Nedved gra, zeby zastepowac go kims mlodszym?
Mam nadzieje, ze po tym odmladzaniu (Nedved, Thuram i reszta "dziadkow" out) Juve nie bedzie zagrzewal srdoka tabeli... :wink:

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 14:35

Odmlodzic sklad: TAK
Sprzedac Nedveda: NIE
Przeciez Pavel jest swietnym zawodnikiem !!! No moze przechodzi mala znizke formy ale to nie jest gracz na sprzedaz !!! Do sprzedania jest moim zdaniem: Ferrara i Montero (powinienni juz skonczyc kariere), Leglotagliere, Thuram i Di Vaio. Za Thurama mozna dostac spora kase na nowych obroncow. Ale Nedved powinien zostac !!!

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 16:50

widać, ze tutaj prawie wszyscy są na NIE co do sprzedazy Nedveda. Ja też tego nie chce, ale jak jednak pójdzie gdzieś to nie będe złej myśli. Jak odchodził Zidane to tez wszycy gadali, że nikt go nie zastapi i że będzie tylko gorzej. Tymczasem Nedved go godnie zastąpił. Kto wie, moze jak kupią np. Rosickiego albo Maresca zajmniej jego miejsce, to oni bedą takimi gwiazdami jak Nedved i Zadane.

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 18:16

El_chico_a_Coruna pisze:Odmlodzic sklad, odmlodzic skadl...
A po co? Zle Nedved gra, zeby zastepowac go kims mlodszym?
Mam nadzieje, ze po tym odmladzaniu (Nedved, Thuram i reszta "dziadkow" out) Juve nie bedzie zagrzewal srdoka tabeli... :wink:

Thuram i Nedved musza zostac to tyczy sie rowniez Del Piero - tych 3 "dziadkow" powinno grac w Juve... Alex powinien teraz przyzwyczajac sie do zmiany za np Miccoliego ale niech gra tak samo Nedved i Thuram...

ONI ZOSTAJA!!! tzn MAJA ZOSTAC!!

A np procz odmlodzenia skladu dalbym na export pana Legrotagglie... ma czasem przebylyski tak jak w meczu z Interem w PW ale cierpliwosc moja powili sie konczy...
kouba pisze: widać, ze tutaj prawie wszyscy są na NIE co do sprzedazy Nedveda. Ja też tego nie chce, ale jak jednak pójdzie gdzieś to nie będe złej myśli. Jak odchodził Zidane to tez wszycy gadali, że nikt go nie zastapi i że będzie tylko gorzej. Tymczasem Nedved go godnie zastąpił. Kto wie, moze jak kupią np. Rosickiego albo Maresca zajmniej jego miejsce, to oni bedą takimi gwiazdami jak Nedved i Zadane.
Ale to by byla kolejna "Zlota Piłka" na sprzedaz... mozliwe ze MARESCA by go zastapil ale wole widziec NEDVEDA i MARESCE razem :D
Ostatnio zmieniony 11 marca 2004, 18:31 przez Slim, łącznie zmieniany 2 razy.

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 20:37

Wątpię żeby Juventus sprzedał Nedveda.No chyba że kupia jakiegoś innego gwiazdora, ale na to się nie zanosi.....

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 00:17

Poczytajcie sobie newsy na stronie to dowiecie się co Pavel sądzi o odchodzeniu z Juve... :? I nie zatruwajcie forum taką gadaniną bo sprzedarz Czecha byłaby strasznym błędem (patrz chociażby mecz z Brescią...). Odmładzanie nie znaczy od razu jego transferu...bo Alex też najmłodszy już nie jest więc może on też, co? :evil:

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 11:31

Bez przesady kolejna "kiełbasa newsowa" ;) Nedved nie odejdzie z Juve choćby przepierdział cały sezon. Napewno NIE. Nedved chce grać dla Juve, Juve chce Nedveda i zostanie tak przez jakies 2 lata. Nastepnym razem zanim zaczniecie płakać na Nedvedem, przypomnijcie sobie, w jakim tempie Ferrara odchodzi z Juve :P ///

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2004, 17:37

bblackk pisze:Bez przesady kolejna "kiełbasa newsowa" ;) Nedved nie odejdzie z Juve choćby przepierdział cały sezon. Napewno NIE. Nedved chce grać dla Juve, Juve chce Nedveda i zostanie tak przez jakies 2 lata. Nastepnym razem zanim zaczniecie płakać na Nedvedem, przypomnijcie sobie, w jakim tempie Ferrara odchodzi z Juve :P ///
no właśnie. Już wiele razy działacze Juve i sam Nedved podkreślali, że Czech dalej bedzie grał dla Juventus i uważam, że zostanie w Turynie 8)

ODPOWIEDZ