Lippi:"To był mój ostatni mecz w CL" !!!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 10:54

"To był mój ostatni mecz w Champions League" - powiedział Marcello Lippi. Przyszłość trenera JUVE zapowiada się interesująco, bowiem po Euro 2004 prawdopodobnie obejmie funkcję selekcjonera Reprezentacji Włoch.

W przyszłym sezonie włoskiego szkoleniowca najprawdopodobniej zastąpi były piłkarz bianconeri - Didier Deschamps , który wraz z JUVE w 1996 roku wygrał Ligę Mistrzów. Z pewnością miałby chrapkę na powtórzenie tego wyczynu, jednak tym razem jako trener.

Innym kandydatem na posade trenera Juventusu jest Włoch Gigi Del Neri.

http://abc.globtel.pl/juve/news/aktualn ... newsid=440

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 10:58

Nie chce mi sie wierzyć w te słowa ! Przeciez wczoraj Moggi twierdził że Lippi zostanie na następny sezon i nie mamy sie co martwić !! Lippi zostań !!!! :? :?

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 11:01

wlasnie wczoraj mowił ze LM trzeba odłożyc na nastepny rok !! nie moze odejść !! .......... :? :? :(

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 11:09

NIe ma co połakać ja już przzwyczaiłem się do tego że on w końcu odejdzie na dobre. A pozatym Lippi to nie jedyny trener na świcie który umie poprowadzić juve, ja bym chciał żeby posadę trenera obją Deschamps bo bardzo go lubię, był to w końcu jedned z naszych najleprzych piłkarzay. A nawet, a pozatym jeżeli by do nas doszedł to powiedział że chciałby ściągnąć Hnery'ego, i to by było realne, w końcu Deschamps to jego kolega i były kapitan.
Ale z Del Neriego też będę się cieszył w końcu chyba każdy widzi co zrobił on z nieznanego klubu który poniewierał się w niższych ligach, wyrusł na średniaka, więc z nas może zrobić zespół który będzie można nazywać maszynką do wygrywania.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 11:41

Lippi zostań .... jeśli już miałby odejsc to za niego mógłby przyjsc Couper Kaperczak no albo Deschamps 8)

Zawsze Wierni ! ! !
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 12:12

To plota... Nie bojcie sie - Lippi nie odejdzie!
Wg. mnie bedzie trenowal Juve dluzej niz Fergusson MU...
Tylko, zeby przestal tyle palic, bo to szkodzi :wink:

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 12:24

El_chico_a_Coruna pisze:To plota... Nie bojcie sie - Lippi nie odejdzie!
Zgadzam sie z Toba w 110% ze jest to plotka!!! A przecierz jeszcze nie dawno Biggi zakladal toopic z rozmowa Moggiego iz Juve chce aby Liipi nadal prowadzil Juve!!! 100 % plotka!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 12:29

Ja mu niestety wierzę. Przykro mi ale taka jest prawda, przed sezonem nieraz mówił że jeśli Juve nie zdobędzie teraz pucharu LM odejdzie. A nawet jeśli zostanie, to wątpie w zapeniwnienia el chico że będzie trenował Juve dłużej niż Ferguson MU

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 14:40

Mnie sie wydaje ze to nie jest plotka. Lippi wie co mowi i jest czlowiekiem honorowym - jak powiedzial ze odejdzie to trzeba sie z tym liczyc. Pozatym czytalem ze wladze Juve daja mu wolna reke. Jak skonczy sie ten sezon to moze sam odejsc. Mysle ze tak wlasnie sie stanie- moze i dobrze :? Jedno jest pewne: mam dla niego szacunek i nigdy go nie zapomne. Lippi jest symbolem Juve i na zawsze takim pozostanie !!!!!!!!!!!!!

Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 14:56

El_chico_a_Coruna pisze:To plota... Nie bojcie sie - Lippi nie odejdzie!
Miejmy nadzieje. A co tego palenia to masz racje, Lippie troche przesadza!

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 15:17

Ja tam mam nadzieję że Lippi zostanie na jeszcze (przynajmniej) jeden sezon i doprowadzi Juve po Puchar LM. Lippi zna sie na robocie, ale znając Moggiego to go wypuści i tak znakomity trener, będzie odnosił sukcesy, ale już z Nazzuri.
Gdyby przyszedł Deschamp to bym sie nie obraził, ale szanuje Lippiego i mysle że odwalił i tak kawał dobrej roboty z piłkarzami w takiej formie (oczywiście jeżeli nie mają kontuzji) zrobił bardzo wile 1/8 LM, 3 miejsce (przynajmniej teraz) w Serie A i finał CI... To moim zdaniem dużo, jak na "dzisiejszy" JUVE. Deschamp z kolei tez wie co robi, bo Monaco to nie żaden Arsenal, a idzie im swietnie i to na obu frontach (LM i liga). Co by nie było wierze że będzie lepiej ...

Obrazek
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 15:28

Ciężko wyrokowac czy to plotka czy prawda, ale mnie to jakos nie szokuje. Zmiany są potrzebne raz na kilka lat, a poza tmy lippi sam mówił że chciałby trenować reprezentację albo klub hiszpański.

Juve per sempre!!!
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 15:30

Nie chce mi sie wierzyć, żeby lippi odszedł po tym sezonie. Własnie teraz Lippi ma cos do udowodnienia nie tylko sobie, ale także innym. Jeśli jednak w nastepnym roku Juve też bedzie grało słabo, to wszystko jest mozliwe.....

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 15:52

Kolejna plota... Takie same plotki słyszałem na temat Alexa Fergusona z ManU... No ale tak to już jest gdy wielki zespół ma gorszy okres gry... Nie ma wątpliwości że w Juve mósi zajść kilka zmian ale wątpie żeby zmiany te zaczęły się od zmiany trenera...

★ ★ ★
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 17:01

nie wiem czy to plota (ale na to wygląda) ale w kazdym bądz razie jakoś sie nie obawiam tego odejścia. Lippi powiedział, ze zostaje. Nikt go nie obwinia za porazki i odapaniecie z LM, więc nie widze powodu odejscia. Lippi pasuje do Juve jak rzaden inny.

ODPOWIEDZ