Upokorzeni

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy jesteś za tak poważnymi zmianami w składzie Juve?

Tak
47
78%
Nie
13
22%

Liczba głosów: 60
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 07:33

Chcę żeby ten sezon już się skończył, mamy już tyle upokorzeń że ja już mam dość tego horroru, wygrywamy ledwo ze słabiakami, a w meczach prawdy sytuacja wygląda tak:

Serie A:
Roma-Juventus 4-0 i 2-2
Juve-Inter 1-3
Lazio-Juve 2-0
Empoli-Juve 3-3
Dla mnie te remisy z Romą i Empoli to jest porażka

LM:
Galatasaray-Juve 2-0
Deportivo-Juve 1-0 i 1-0

Ochydny bilans i nikt mi nie powie że nie mam racji.
I jeszcze te denerwując komentarze że drużyna ma chwilowy kryzys, tylko ten "chwilowy kryzys" trwa od meczu z Romą(chodzi mi o początek sezonu kiedy to zremisowaliśmy z Romą 2-2)

Teraz już niech nie gada Moggi że mamy dobry skład bo w to już duża część kibiców Juve nie uwierzy, powinniśmy domłodzić drużynę przedewszytkim kupić młodych obrońców (ja bym chciał: Grygerę, Mexesa lub Lucio i Ferrariego), pomocnika (np. Marchioni, Rosicki) i napastnika (Cavenaghi lub Ibrahimovic)

A Juve powinni opuścić według mnie: Thuram (wiem że to dla was dziwne ale przyszłość należy do Grygery), Montero, Iuliano, Trezeguet (to też napewno jest dla was dziwne, ale kupno Ibrahimovicia lub Cavenaghiego zależey od tego czy on odejdzie czy nie), Pessotto, Tudor

Myślałem jeszcze o Legrottaglie ale już kiedyś wspominałem że to dopiero pierwszy sezony jego gry w Juve i może tak jak Nedved potrzebuje tego jedneg sezonu na zgranie z kolegami.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2004, 07:54 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 07:45

Poczekajmy do końca sezonu. Może jeszcze nie będzie potrzeby szukania następców dotychczasowych gwiazd. Ale jeśli przegramy finał Pucharu Włoch i walke o scudetto to zmiany będą nieuniknione.

I need a girl that I can train.
Notch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 07:46

Powazne pisze sie przez "Ż"

Nie nie jestem za wielkimi zmianami. Odszedl tylko Davids i od razu juve gra gorzej. Trzeba kupic kogos(naprawde dobrego moze Diego?) i bedzie dobrze.

P.S watpie by di Vaio bylby w stanie zajac miejsce Bugaja w Pogoni Szczecin. Wiec co on robi w JUVE?
Ostatnio zmieniony 10 marca 2004, 08:01 przez Notch, łącznie zmieniany 1 raz.

stahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
No baa
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 07:54

Nie ma co czekac. Wystarczy ze cos zdobedziemy to Moggi bedzie zadowolony mowiac: "WIdzicie! A jednak na cos ich stac".
Przeciez mozna bylo to przewidziec skoro w obronie gra dwoch emerytow a w napadzie gosciu ktory nominalnie marnuje 100 procentowe akcje lub nieopierzony mlodzik, ktory jeszcze (mimo swojego talentu) wiele sie musi nauczyc.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 08:01

Mi sie wydaje ze ze skladu powinni odejsc tylko starsi gracze tj. Montero Ferrara Pesotto Birindelli Tudor i Conte...na ich miejsce trzeba sprowadzic mlodcyh...ale i doswiadczonych graczy...nie mozna od razu zmieniac calej obrony bo brak zgrania moze miec jeszcze gorsze skutki...ale zmiany sa potrzebne..ne pewno...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 08:47

Temat troche dziwny, bo ja nie czuje sie upokorzony i wczorajsze odpadniecie wcale mnie nie zdziwilo...
Podobnie jak wiekszosc z was uwazam, ze Juventusowi potrzebna jest REWOLUCJA

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 09:10

Zmiany są konieczne. Chcę, aby mój ukochany klub wygrywał, a nie oszczędzał pieniądze :!: Przydałby się nam Mexes, Ferari, Lucio, Rosicly i jeszcze paru zawodników...

hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 09:13

Dla mnie do odstrzalu jest Monttero(Ferrara juz nie bedzie gral w nastepnym sezonie) Legro, i moze Trez a kupic Lucio lub Mexesa, Deco Lub Juninho, Ibrahimovic lub Tristana(albo Fernando Cavenaghiego ale on jest raczej drobynym pilkazem)

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 09:19

Jak dla mnie do Juve powinno przybyć 2 może 3 młodych obrońców i jakiś napastnik (ale trzebabyło by sprzedać Di Vaio) A co do porażki z Deportivo to ja wcale nie czuje się upokorzony, przecież Depor to czołówka Europejskiej piłki...

★ ★ ★
Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 09:24

Niech Juve kupi kogoś sławnego!
Wciąż tylko jakieś nieznane nazwiska.
Niech kupią młodych utalentowanych zawodników.
Co w Juve robią tacy zawodnicy jak min. Appiach, Contr, Thuram i wiele innych. :evil:

KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 09:32

Ja tez jestem za zmianami. Przede wszystkim juz mam dosc oglądania nieporadności niektórych (Montero,Ferrara,Tudor, Iuliano). Myśle że trzeba poważnie wzmocnić obrone (Lucio obowiązkowo). Co do Legro to sam nie wiem, bo z jednej strony to dopiero 1 sezon, ale z drugiej to juz nie moge patrzec na te jego kiksy :? . W ataku tez niezaciekawie, Alex kontuzja, Trez kontuzja (a z formą tez nie dobrze), Di Vaio bez formy.......lepiej niech władze Juve szybko coś wykombinują bo nie bedzie ciekawie.

adamJan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 09:37

montero,iuliano,ferrara,conte,pessotto,birindelli... Myśle, ze w nastepnym sezonie nie powinno juz ich byc w juve!!! niech moggi kupi jeszcze costacurte,sensiniego i ballotte to bedziemy mieli niezla ekipe...

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 10:02

czy jest potrzebna rewolucja w JUVE :?: no jasne, że tak :!:
Moggi musi się w lecie trochę postarać, bez względu na to, czy coś w tym sezonie jeszcze wygramy :!:
tacy ludzie jak Montero, Ferrara, Tudor, Pessotto, Birindelli blokują nam ewentualne transfery, bo Moggi mówi, że mamy wystarczająco dużo obrońców :!:
tak samo są nam potrzebni dobrzy napastnicy :!: sprzedać Treze do Chelsea, Di Vaio do Newcastle :!:
w ich miejsce sprowadzić Ibrahimovica i Cavenaghiego :!:
do pomocy sprowadzić Rosickyego i Jankulovskiego :!:
a do obrony, tu wybór jest ogromny... wystarczy wspomnieć o piłkarzach takich jak:
-Mexes
-Grygera
-Bonera
-Ferrari
-Lucio
-Rodriguez
-Squillachi...
tak więc mówię jeszcze raz, rewolucja jest potrzebna :!: :!: :!:

Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 10:15

jak dla mnie to Di Vaio totalnie bez formy !! nie to ze tylko w meczu z Depor....ale i w meczach w Serie A sam na sam miał chyba z 4 sytuacjie i albo w kosmos bił albo próbował dryblować ( co mu nie wychodzi ) mysle ze przejdzie do nas jakis nowy napastnik ( chciałbym Ibrachimowica ) i przynajmniej dwóch nowych obrońców !! :? :? :? :? :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Maro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 10:23

Wiecie za co zawsze kochalem JUVE? Za to ze nie jak Chelsea czy Real Madryt kupowali Mega-gwiazdy, ale za to ze sprowadzali do klubu pilkarzy mlodych z malo znanych klubow i szkolili ich na Mega-gwiazdy (np. Alex Del Piero). Chce zeby Juve wrocilo do tej polityki. Dla mnie ten klub zawsze byl wielkim zespolem ale bez gwiazd, za to ze zgrana druzyna i pomyslem na gre. M

Szumią wierzby na gór szczycie, kocham JUVE ponad życie !!!
ODPOWIEDZ