Juventus 1-3 Milan
- Sarsik
- Juventino
W najbliższą niedziele czeka nas najtrudniejsze ligowe spotkanie.Milan w tabeli wyprzedza nas o 6 punktów i jest w lepszej formie. Na dodatek jeszcze w tym sezonie nie przegrał na wyjeździe i stracił tylko 4 bramki w 12 meczach. Ale Juve z kolei jest u siebie mocne. Jak dotychczas przegraliśmy w Turynie tylko raz( z Interem). Statystyki podają, że najlepszym strzelcem gdy gramy u siebie jest Del Piero( 7 goli w 10 meczach). Myślę, że to w nim i Nedvedzie należy upatrywać nadzieję na zwycięstwo. W rundzie jesiennej zremisowaliśmy z Milanem 1-1. Takim samym wynikiem zakończył się mecz o Superpuchar Włoch( wygrany przez nas w karnych 5-3). Czy teraz będzie tak samo? W poprzednim sezonie też nasza rywalizacja ligowa wyszła na remis( 2-1 wygrywali gospodarze). Ale Juventus nie może przestraszyć się rywala, bo remis nas nie urządza. Niby zostanie 9 kolejek do końca, ale 6 punktów odrobić będzie naprawdę trudno, a jeszcze wyżej od nas o punkt jest Roma będąca w znakomitej formie. Choć miejmy nadzieję, że powtórzy się sytuacja Lazio w sezonie 99/00, które po 26 kolejce miało 9 punktów straty do Juventusu, a potem jednak zdobyli scudetto.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2004, 08:05 przez Sarsik, łącznie zmieniany 1 raz.
I need a girl that I can train.
- Zbysiontko
- Juventino
Inter wam dołożył w Turynie, to Milan dobry zwyczaj pokonywania Was przez druzyny z Mediolanu przedluzy;D Juve-Milan 0:2( Sheva, Kaka)
FORZA MILAN CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE
- Chris
- Juventino
Zbysiontko pisze:Inter wam dołożył w Turynie, to Milan dobry zwyczaj pokonywania Was przez druzyny z Mediolanu przedluzy;D Juve-Milan 0:2( Sheva, Kaka)
No nie ma co bardzo ambitna analiza sytuacji z Twojej strony. Nie mam nic do fanów Milanu na naszym forum, ale mógłbyś napisać coś sensownego a nie tekst w stylu "Milan i tak wygra".
A co do meczu to faktycznie wydaje się to decydujące starcie, zwłaszcza że Juventus będzie miał jeszcze przed sobą trudne mecze z Interem i Lazio a Milan już tylko pojedynek z Romą na włąsnym boisku. Mecze ze sąłbszymi rywalami przynoszą pod koniec sezonu wiele niespodzianek, ale nie oszukujmy się - Milan ma tak szeroką i wyrównaną kadrę, iż nie straci tylu punktów w meczach ze słabełuszami. Zobaczymy też jaki wpływ na formę obu ekip będą miały starcia w Lidze Mistrzów.
Juve per sempre!!!
- booyak
- Juventino
Juventus nie ma innego wyjścia jak wygrać ten mecz jeżeli jeszcze chcemy się liczyć w walce o Scudetto... Z drugiej jednak strony remis całkowicie nie przekreślałby szans Juve ale odrobić 6 pkt w 8 kolejkach do Milanu było by trudno... Pozostaje tylko trzymać kciuki i życzyć naszym piłkarzom wygranej :!: FORZA JUVE :!:
★ ★ ★
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Żaden inny wynik niż tylko zwyciestwo Juve nie wchodzi tu w rachube, jeżeli Juventus ma jeszcze dogonić Milan. Bardzo licze na chłopaków i mam nadzieje, że się nie zawiode, jak to już w tym sezonie bywało... :?
Będę optymistą i satawiam na 2-0
Będę optymistą i satawiam na 2-0

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Niestety nie jestem optymista...
Licze na to, ze porazka nie bedzie bardzo dotkliwa...
0-1
Oni bardzo konsekwentnie wykorzystaja nasze bledy w obronie...
A sami bede bronic sie wysmienicie
0-1
- GRZYB!
- Juventino
El_chico_a_Coruna pisze:Niestety nie jestem optymista...
0-1
optymista jestes:) jezeli skonczy sie na 0:1 to powinnismy sie cieszyc... taka prawda ...

- Chris
- Juventino
El_chico_a_Coruna pisze:Niestety nie jestem optymista...
0-1
Czy ja wiem? Milan z pewnością grą ostatnio bardzo równo ale wydaje mi się że Juventus da z siebie wszystko i jestem niemal pewien że gola zdobędzie Neved, ewentualnie Del Piero.
Wydaje mi się że Juve ma większe szanse na wygraną jęsliby odpadł z Depor, ale miejmy nadzieję że tak się nie stanie.
Juve per sempre!!!
- KowalFromStolica
- Juventino
Wirze że Juve ten mecz wygra... nie są w najlepszej dyspozycji no ale jak bym nie wierzył nie byłbym fanem Juve. Liczę na 2:1 dla Juve i dwa gole Alexa :-D Po meczu z Deportivo zobaczymy jak Juve umie się skupić... Mam nadzieję że Milan w końcu polegnie... :-D
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- kouba
- Qualità Juventino
ten mecz to napewno juz zadecyduje o wszystkim. Jak Juve wygra to jestem w stanie powiedzieć że jeszcze sie wszystko może zdarzyć, ale jak bedzie remis albo porazka to Milan ma już scudetto
Ja licze na Juve, szczególnie ze graja u siebie i ja stawiam na 2-1. W I meczu Juve o wiele lepiej grał i zasługiwało na wygraną, wiec myśle, ze teraz ;odbije' sie to wszystko i wygramy. Ale w piłce nie zawsze wygrywa lepszy 
Ale jak nie wygramy to sie nic nie stanie. Nie zawsze musimy być najlepsi. Zdarzaja sie słabsze sezony i lepsze. Przez ostatnie 2 lata to my byliśmy najlepsi. Teraz na rok moze być Milan
za rok znowu bedzie scudetto w rękach Juve.
FORZA JUVE :!: :!: :!:

Ale jak nie wygramy to sie nic nie stanie. Nie zawsze musimy być najlepsi. Zdarzaja sie słabsze sezony i lepsze. Przez ostatnie 2 lata to my byliśmy najlepsi. Teraz na rok moze być Milan
FORZA JUVE :!: :!: :!:
- BIANCONERI
- Juventino
Na ten mecz czeka chyba każdy fan Juve.Milan jest w znakomitej formie,wygrywa mecz za meczem i pewnie kroczy po Scudetto.Licze jednak,że nasi piłkarze zakończą dobrą passe Milanu.Mam nadzieje,że na mecz z Milanem będe czekał w dobrym nastroju,co będzie się wiązało z pokonaniem Deportivo :twisted:
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- JuveQL
- Juventino
No przy tych waszych textach to wymiękłem. Jak mozna, bedac kibicem JUVE liczyc na minimalna porażkę lub cieszyc sie z niej???GRZYB! pisze:El_chico_a_Coruna pisze:Niestety nie jestem optymista...
0-1
optymista jestes:) jezeli skonczy sie na 0:1 to powinnismy sie cieszyc... taka prawda ...
Doskonale wiem ze bedzie bardzo ciezko, ale chyba kazdy prawdziwy kibic powinien liczyc na zwyciestwo... :?
Poza tym w tej sytuacji jakiej jestesmy nie mozemy mowic ze porazka 0:1 nie bedzie zła, bo czy przegramy 0:1 czy 0:15 nic nie zmieni. Musimy ten mecz wygrac i dlatego licze 3:2 dla naszych pupilków...
- fighter_juve
- Juventino
no narazie trzeba wszystkich przeciwnikow respektowac, ladnie nam sie udalo w Brescii, ale teraz nie bedzie latwiej.miejmy nadzieje na wygrane byloby bardzo wazne dla nas.
Ps: a ten kibic milanu to co tutaj robi?? psimistyczne kommentarze odaje na naszym forum zeby sie z nas kpic? co milan nie ma swojego forum??
Następnym razem jak po 30s stwierdzisz, że chciałbys coś jeszcze napisać to edystuj ostatniego posta a nie pisz nowego
mod ( Rasi )
Ps: a ten kibic milanu to co tutaj robi?? psimistyczne kommentarze odaje na naszym forum zeby sie z nas kpic? co milan nie ma swojego forum??
Następnym razem jak po 30s stwierdzisz, że chciałbys coś jeszcze napisać to edystuj ostatniego posta a nie pisz nowego
mod ( Rasi )
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Yari
- Juventino
Milan się może jeszcze zachłysnąć sukcesami. Nie przeżywali w tym sezonie żadnego poważnego kryzysu. Kto wie czy już na sparcie się nie przejadą. Juve musi wszystko zrobić , muszą chłopaki poruszyć ziemię , ale ten mecz w Turynie cza wygrać. Jeśli przegramy to już będzie koniec. Motywacja będzie przeogromna. Boje się jednak gdyż czekają nas 3 bardzo ciężkie mecze.
Chciałbym by Juve zagrało tak jak rok temu na Delle Alpi. Tych wspaniałych kontrataków nie zapomne nigdy
Chciałbym by Juve zagrało tak jak rok temu na Delle Alpi. Tych wspaniałych kontrataków nie zapomne nigdy