Juventus 1-3 Milan

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 08:10

W najbliższą niedziele czeka nas najtrudniejsze ligowe spotkanie.Milan w tabeli wyprzedza nas o 6 punktów i jest w lepszej formie. Na dodatek jeszcze w tym sezonie nie przegrał na wyjeździe i stracił tylko 4 bramki w 12 meczach. Ale Juve z kolei jest u siebie mocne. Jak dotychczas przegraliśmy w Turynie tylko raz( z Interem). Statystyki podają, że najlepszym strzelcem gdy gramy u siebie jest Del Piero( 7 goli w 10 meczach). Myślę, że to w nim i Nedvedzie należy upatrywać nadzieję na zwycięstwo. W rundzie jesiennej zremisowaliśmy z Milanem 1-1. Takim samym wynikiem zakończył się mecz o Superpuchar Włoch( wygrany przez nas w karnych 5-3). Czy teraz będzie tak samo? W poprzednim sezonie też nasza rywalizacja ligowa wyszła na remis( 2-1 wygrywali gospodarze). Ale Juventus nie może przestraszyć się rywala, bo remis nas nie urządza. Niby zostanie 9 kolejek do końca, ale 6 punktów odrobić będzie naprawdę trudno, a jeszcze wyżej od nas o punkt jest Roma będąca w znakomitej formie. Choć miejmy nadzieję, że powtórzy się sytuacja Lazio w sezonie 99/00, które po 26 kolejce miało 9 punktów straty do Juventusu, a potem jednak zdobyli scudetto.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2004, 08:05 przez Sarsik, łącznie zmieniany 1 raz.

I need a girl that I can train.
Zbysiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 08:24

Inter wam dołożył w Turynie, to Milan dobry zwyczaj pokonywania Was przez druzyny z Mediolanu przedluzy;D Juve-Milan 0:2( Sheva, Kaka)

FORZA MILAN CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE
adamJan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 09:26

na pewno bedzie bardzo ciezko, ale jesli nie wygramy to scudetto odplynie!!! moze wreszcie juve wygra z jakims dobrym zespolem..

Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 09:34

Zbysiontko pisze:Inter wam dołożył w Turynie, to Milan dobry zwyczaj pokonywania Was przez druzyny z Mediolanu przedluzy;D Juve-Milan 0:2( Sheva, Kaka)

No nie ma co bardzo ambitna analiza sytuacji z Twojej strony. Nie mam nic do fanów Milanu na naszym forum, ale mógłbyś napisać coś sensownego a nie tekst w stylu "Milan i tak wygra".

A co do meczu to faktycznie wydaje się to decydujące starcie, zwłaszcza że Juventus będzie miał jeszcze przed sobą trudne mecze z Interem i Lazio a Milan już tylko pojedynek z Romą na włąsnym boisku. Mecze ze sąłbszymi rywalami przynoszą pod koniec sezonu wiele niespodzianek, ale nie oszukujmy się - Milan ma tak szeroką i wyrównaną kadrę, iż nie straci tylu punktów w meczach ze słabełuszami. Zobaczymy też jaki wpływ na formę obu ekip będą miały starcia w Lidze Mistrzów.

Juve per sempre!!!
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 09:40

Juventus nie ma innego wyjścia jak wygrać ten mecz jeżeli jeszcze chcemy się liczyć w walce o Scudetto... Z drugiej jednak strony remis całkowicie nie przekreślałby szans Juve ale odrobić 6 pkt w 8 kolejkach do Milanu było by trudno... Pozostaje tylko trzymać kciuki i życzyć naszym piłkarzom wygranej :!: FORZA JUVE :!:

★ ★ ★
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 11:22

Żaden inny wynik niż tylko zwyciestwo Juve nie wchodzi tu w rachube, jeżeli Juventus ma jeszcze dogonić Milan. Bardzo licze na chłopaków i mam nadzieje, że się nie zawiode, jak to już w tym sezonie bywało... :?
Będę optymistą i satawiam na 2-0 :D

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 12:27

Niestety nie jestem optymista...
Licze na to, ze porazka nie bedzie bardzo dotkliwa...
0-1
Oni bardzo konsekwentnie wykorzystaja nasze bledy w obronie...
A sami bede bronic sie wysmienicie

GRZYB!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 12:47

El_chico_a_Coruna pisze:Niestety nie jestem optymista...
0-1

optymista jestes:) jezeli skonczy sie na 0:1 to powinnismy sie cieszyc... taka prawda ... :(

Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 12:53

0-1

Czy ja wiem? Milan z pewnością grą ostatnio bardzo równo ale wydaje mi się że Juventus da z siebie wszystko i jestem niemal pewien że gola zdobędzie Neved, ewentualnie Del Piero.
Wydaje mi się że Juve ma większe szanse na wygraną jęsliby odpadł z Depor, ale miejmy nadzieję że tak się nie stanie.

Juve per sempre!!!
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 13:01

Wirze że Juve ten mecz wygra... nie są w najlepszej dyspozycji no ale jak bym nie wierzył nie byłbym fanem Juve. Liczę na 2:1 dla Juve i dwa gole Alexa :-D Po meczu z Deportivo zobaczymy jak Juve umie się skupić... Mam nadzieję że Milan w końcu polegnie... :-D

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 13:16

ten mecz to napewno juz zadecyduje o wszystkim. Jak Juve wygra to jestem w stanie powiedzieć że jeszcze sie wszystko może zdarzyć, ale jak bedzie remis albo porazka to Milan ma już scudetto :( Ja licze na Juve, szczególnie ze graja u siebie i ja stawiam na 2-1. W I meczu Juve o wiele lepiej grał i zasługiwało na wygraną, wiec myśle, ze teraz ;odbije' sie to wszystko i wygramy. Ale w piłce nie zawsze wygrywa lepszy :wink:

Ale jak nie wygramy to sie nic nie stanie. Nie zawsze musimy być najlepsi. Zdarzaja sie słabsze sezony i lepsze. Przez ostatnie 2 lata to my byliśmy najlepsi. Teraz na rok moze być Milan :wink: za rok znowu bedzie scudetto w rękach Juve.
FORZA JUVE :!: :!: :!:

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 15:09

Na ten mecz czeka chyba każdy fan Juve.Milan jest w znakomitej formie,wygrywa mecz za meczem i pewnie kroczy po Scudetto.Licze jednak,że nasi piłkarze zakończą dobrą passe Milanu.Mam nadzieje,że na mecz z Milanem będe czekał w dobrym nastroju,co będzie się wiązało z pokonaniem Deportivo :twisted:

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 15:24

GRZYB! pisze:
0-1

optymista jestes:) jezeli skonczy sie na 0:1 to powinnismy sie cieszyc... taka prawda ... :(
No przy tych waszych textach to wymiękłem. Jak mozna, bedac kibicem JUVE liczyc na minimalna porażkę lub cieszyc sie z niej???

Doskonale wiem ze bedzie bardzo ciezko, ale chyba kazdy prawdziwy kibic powinien liczyc na zwyciestwo... :?

Poza tym w tej sytuacji jakiej jestesmy nie mozemy mowic ze porazka 0:1 nie bedzie zła, bo czy przegramy 0:1 czy 0:15 nic nie zmieni. Musimy ten mecz wygrac i dlatego licze 3:2 dla naszych pupilków... :wink:

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 15:31

no narazie trzeba wszystkich przeciwnikow respektowac, ladnie nam sie udalo w Brescii, ale teraz nie bedzie latwiej.miejmy nadzieje na wygrane byloby bardzo wazne dla nas.

Ps: a ten kibic milanu to co tutaj robi?? psimistyczne kommentarze odaje na naszym forum zeby sie z nas kpic? co milan nie ma swojego forum??

Następnym razem jak po 30s stwierdzisz, że chciałbys coś jeszcze napisać to edystuj ostatniego posta a nie pisz nowego
mod ( Rasi )

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2004, 15:34

Milan się może jeszcze zachłysnąć sukcesami. Nie przeżywali w tym sezonie żadnego poważnego kryzysu. Kto wie czy już na sparcie się nie przejadą. Juve musi wszystko zrobić , muszą chłopaki poruszyć ziemię , ale ten mecz w Turynie cza wygrać. Jeśli przegramy to już będzie koniec. Motywacja będzie przeogromna. Boje się jednak gdyż czekają nas 3 bardzo ciężkie mecze.
Chciałbym by Juve zagrało tak jak rok temu na Delle Alpi. Tych wspaniałych kontrataków nie zapomne nigdy :wink:

Zablokowany