ROMA NIE ZWALNIA TEMPA!
- gandalf
- Juventino

Wygrała dziś z Interem 4:1 i nie zamieza zwalniac
bramki:
Roma-Cassano-45 Mancini 63 i 93 oraz Totti-90 dla interu Vieri-73
Kartki:
żłóte-Helveg,Adani,Farinos,Zanetti,Vieri
czerwone-Cordoba
Myśle ze tylko Milan będzie w stanie ich jeszcze pokonać:/
bramki:
Roma-Cassano-45 Mancini 63 i 93 oraz Totti-90 dla interu Vieri-73
Kartki:
żłóte-Helveg,Adani,Farinos,Zanetti,Vieri
czerwone-Cordoba
Myśle ze tylko Milan będzie w stanie ich jeszcze pokonać:/
Ostatnio zmieniony 08 marca 2004, 13:15 przez gandalf, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juverulez!
- Juventino

- Shadow_Alex
- Juventino

Kurde marnie to widze, Roma jest na fali.. Ktos musi ich powstrzymac bo bedzie bardzoooooooo ciezko :evil:
- Manifestos
- Juventino

mozliwe ze roma jest tępa, ale czego nie zwalnia? trenera? 
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Fighterinho
- Juventino

ALE WEŹ TO POD UWAGĘ ŻE JUVE GRAŁO NA WYJEŹDZIEjuvek pisze:No i znowu my gramy najgorzej.
Roma 4 - 1
Milan 3 - 1
tylko Juve 3 - 2, i to prz odrobinie szcześcia, zle widze dalsza cześć sezonu
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wiedziałem , że Roma wygra to spotkanie aczkolwiek myślałem, że Inter chociaż powalczy :roll:
4-1...Roma gra znakomicie, to trzeba przyznać. Nie to ,że wygrywa z najsilniejszymi, to jeszcze jaką różnicą bramek :x Kiedy ta passa sie skończy.... :roll:
Inter z obecną formą nadaje się do Serie B! Niech nie zaniżają poziomu w Serie A! :evil:
4-1...Roma gra znakomicie, to trzeba przyznać. Nie to ,że wygrywa z najsilniejszymi, to jeszcze jaką różnicą bramek :x Kiedy ta passa sie skończy.... :roll:
Inter z obecną formą nadaje się do Serie B! Niech nie zaniżają poziomu w Serie A! :evil:

- booyak
- Juventino

To było pewne że z obecną formą Roma rozgromi Inter... Chociaż jak każdy pewnie liczyłem po cichu że Inter zdoła urwać punkty... a tu nic... szkoda... Co nie zmienia faktu że dalej mamy szanse na mistrzostwo i tak jak mówiłem dużo dużo wcześniej że być albo nie być w walce o Scudetto będzie zależało od meczu Juve - Milan... Obyśmy po ciężkim boju (bo takiego się spodziewam) z Depor mieli jeszcze siły na rozbicie Milan...
★ ★ ★
- Pit
- Juventino

Najwieksza sila Romy w tym sezonie jest stabilnosc skladu,czego nam brakuje, stawianie na mlodosc(czyli odwazny trener)czego rowniez nam brakuje- Chivu,Cassano,Mancini,Zebina. I przede wszystkim kreatywnosc obu napastnikow para Cassano-Totti gra ze soba na pamiec popisuja sie sztuczkami technicznymi,kombinacyjna gra.U nas trener Lippi,zawsze musi miec w skladzie wysokiego napastnika, a osobiscie jestem ciekaw jak grala by od poczatku sezonu para Miccoli-Del Piero,gdyby mieli szanse ,moim zdaniem sprawdzili by sie,ale Trez to Trez on zapewnia bramki najlepiej chyba na swiecie gra pilka z powietrza,tak wiec tutaj do Lippiego pretensji nie mam.
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
- bociu
- Juventino

O MY GOD. Az sie strach bac. Niestety Roma jest w formie co udowodnila w tym meczu. 4:1 z Interem to jest cos! Szkoda ze JUVE tak nie wygrywa. Podziwiam ostatnio Tottiego za jego UMIEJETNOSCI ale za zachowanie bylbym gotow go do pudla wrzucic i zamknac na klodke. Ale jak mowi przyslowie: Umiesz liczyc, licz na siebie i niestety to okazuje sie prawda.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Mowilem, ze bedzie pogrom podobny do tego nieszczesnego 4-0 no i byl... :evil:
Sadze, ze w tym sezonie to wlasnie Roma najbardziej zasluguje na mistrzostwo, bo gra najladniejsza i najefektowniejsza pilke! A nie AC Milan!
Sadze, ze w tym sezonie to wlasnie Roma najbardziej zasluguje na mistrzostwo, bo gra najladniejsza i najefektowniejsza pilke! A nie AC Milan!
- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Spokojnie Ti_Amo_Juventus_Dragon, wszystko co dobre kiedyś sie kończy.A Roma zbyt długo już nie pociągnie, lecz my teraz musimy sie bardzo zmobilizować i wygrać z Milanem, taka szansa za szybko sie nie powtórzy i mam nadzieje, ze to wykorzystamy.
Mam nadzieje, zę i w tej kolejce Roma też sie "przejedzie" i wyprzedzimy ich w tabeli.
Najważniejszym celem jest jednak liga mistrzów jak narazie i skupmy sie mocno na jutrzejszym meczu(Polsta Sport
), ponieważ Depor jest do ogrania po ostatnich przegranych.Kto wie...moze sa nawet troche podłamani.
TRZEBA TO WYKORZYSTAĆ!!!!!!!!
Mam nadzieje, zę i w tej kolejce Roma też sie "przejedzie" i wyprzedzimy ich w tabeli.
Najważniejszym celem jest jednak liga mistrzów jak narazie i skupmy sie mocno na jutrzejszym meczu(Polsta Sport
TRZEBA TO WYKORZYSTAĆ!!!!!!!!