Gerard Houlier - Kończ waść wstydu oszczędź
- juveluck
 - Juventino

adi130 pisze:Jestem wielkim kibolem The Reds.
Jezeli uwazasz sie za kibica Juve, to ja sobie nie wyobrazam jak zarazem mozesz choc by lubic Liveroopl, a co tu mowic o nazywaniu sie jego i jego kibicem. Niektorych widocznie nigdy nie zrozumiem :?
HEYSEL 29.05.1985 MAI PIU!!!!!! RED ANIMALS!!!!!

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ulisses
 - Qualità Juventino

Równiez sie z tym nie pogodze jak można być wielkim kibicem innych zagranicznych klubów jak się jest Juventusu?? :shock: Polskie kluby jeszcze rozumiem ==> lokalny patriotyzm. A najbardziej nienawidze liverpoolu, za Heysel... Co za bydło to było... Oni jako kibice i klub są spaleni do końca życia... Zawsze będę źle życzył Liverpoolowi, choćby tam grała cała reprezentacja Polski lub byli zawodnicy Juve. Brzydze się nimi - wiadomo za co, a jak ktoś nie rozumie tego jako kibic Juve to niech sobie poczyta historie i tragedie na Heysel...adi130 pisze:Jestem wielkim kibolem The Reds
To tyle mam do powiedzenia na ten temat
- kouba
 - Qualità Juventino

juveluck, Ulisses --> ja moze nie jestem WIELKIM kibicem Liverooplu, ale lubie Go i chce żeby wygrywali tylko ze wzgledu na Dudka i dlatego sie troche Nimi interesuje 
 Ale mysle, ze Hpulier powinien zostac, zdecydowanie, bo duzo dla tego lubu zrobił i przeż ,czego Oni wymagajaod Niego, przecież wiadomo, ze w Anglii zdecydowanie najlepsze są 3 zespoły (sami wiecie jakie) Oni są co najwyzej 4. zespołem, więc i o to walczą. 

- JUVEFANE_10
 - Juventino

moim zdaniem też powinien zostać zeson albo dwa i to koniec potem powinni poszukac nowego

JESTEM OSZUSTEM
						- El_chico_a_Coruna
 - Juventino

Ehhh... Jak ja nienawidze Liverpoolu...  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil: 
Mam nadzieje, ze zwolnia Houliera, a rzady nowego trenera zaprowadza chaos w druzynie i nie bede dluzej musial ich ogladac w tabeli Premiership :twisted: :twisted: :twisted:

Mam nadzieje, ze zwolnia Houliera, a rzady nowego trenera zaprowadza chaos w druzynie i nie bede dluzej musial ich ogladac w tabeli Premiership :twisted: :twisted: :twisted:
- juve_pany
 - Juventino

ja nie koniecznie lubie liverpool (nie mowie ze nie lubie bo nawet moze bycnapewno lepszy od MU :evil:  :evil: ) ale sie wypowiem  ich trener(nie wiem jak sie pisze) powinien odejsc (balcerowicz tez 
 )bo liverpool mil kiedys duzo wiecej sukcesow

- adi130
 - Juventino

kurde....... czy wy nmiekumacie. ejstem wielkim kibicem The Reds a określenia kibica do Juve niema. Moja pierwsza miłość i największa TO oczywiście że Juve!!!!!! ale Liverpool też lubie, nie ze kocham ale bardzo lubie, i uważam sie za kibica tego klubu. Pozatym troche was neirozxumiem, piłka nożna powinna łaćzyc ludzi a nie ich dzielić a z 3 pierwszych wypowiedzi waszych takie wnoiski wynosze.

- Ultras
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy

no właśnie to dość dziwne zwarzywszy na to co się stało na Heysel...juveluck pisze:adi130 pisze:Jestem wielkim kibolem The Reds.
Jezeli uwazasz sie za kibica Juve, to ja sobie nie wyobrazam jak zarazem mozesz choc by lubic Liveroopl, a co tu mowic o nazywaniu sie jego i jego kibicem. Niektorych widocznie nigdy nie zrozumiem :?
P.S. nie sądze, żeby kogokolwiek na tym forum obchodziły losy Liverpoolu... :?
- matej
 - Juventino

a ja właśnie lubię Liverpool ale tylko za to że gra tam Dudek i z jednego powodu was nie rozumiem co ma tragedia z Heysel do obecnych czasów przecież ci co teraz w nim grają i ci co im teraz kibicują w niczym nie zawinili wtedy. Ale jedna rzecz jest prosta gdyby grali z Juve to życze im jak najwyższej porażki  

- Wojtom
 - Juventino

wlasnie ... wątpie czy kogoś obchodzą poczynania Liverpoolu... a poza tym ja jestem wierny tylko jednemu klubowi .... a jest nim JUVENTUS !!! a co do Houliera to nie wiem jak on prowadzi druzyne bo sie tym nie interesuje i jak chce to niech odchodzi !!UlTrAs pisze:no właśnie to dość dziwne zwarzywszy na to co się stało na Heysel...juveluck pisze:adi130 pisze:Jestem wielkim kibolem The Reds.
P.S. nie sądze, żeby kogokolwiek na tym forum obchodziły losy Liverpoolu... :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
						- Sarsik
 - Juventino

Nic mnie nie obchodzi jak Liverpool będzie grał i kto będzie ich trenerem. Chcę tylko aby Dudek dobrze bronił i zrobił wielką karierę, a w przyszłości stanął w bramce Juventusu :-D

I need a girl that I can train.
						- Ultras
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy

oszalałeśSarsik pisze:Nic mnie nie obchodzi jak Liverpool będzie grał i kto będzie ich trenerem. Chcę tylko aby Dudek dobrze bronił i zrobił wielką karierę, a w przyszłości stanął w bramce Juventusu :-D
więc dla Dudka nie ma miejsca 8)
- Pavciooo
 - Juventino

Myślę, że powinien odejść. A z ligi angielskiej to bardziej lubię Newcastle. W tym roku oni będą na czwartej pozycji a nie Liverpool. Życzę też Dudkowi, żeby go jakiś inny klub kupił, bo tam ma pecha i jest często na ławie 
 ...

- Sarsik
 - Juventino

Przecież to był tylko żart. Swoją drogą dziwię się, że tak cię to zbulwersowało. Jeśli Dudek broniłby równie dobrze jak Buffon wolałbym aby to on stał w bramce Juve.Polak ustępuje Buffonowi klasą, ale życzę mu jak najlepiej i jeśli miałby siedzieć na ławce Liverpoolu to lepiej aby siedział na ławce u nas. Dudek jest o wiele lepszy od Chimentiego a u boku Buffona jeszcze by się polepszył. Dlatego chętnie bym go kiedyś zobaczył w biało-czarnej koszulceUlTrAs pisze:oszalałeśSarsik pisze:Nic mnie nie obchodzi jak Liverpool będzie grał i kto będzie ich trenerem. Chcę tylko aby Dudek dobrze bronił i zrobił wielką karierę, a w przyszłości stanął w bramce Juventusu :-D![]()
Przecież my mamy Buffona, który na pewno sporo lat później niż Dudek skończy kariere, bo jest kilka lat młodszy...
więc dla Dudka nie ma miejsca 8)
I need a girl that I can train.