Koniec szans na Scudetto ??
- Wojtom
- Juventino
Tak sie zastanawiam czy mamy jeszcze szanse na Scudetto gdy Milan osiąga tak dobre wyniki............:?Obrona Juventusu nie spisuje sie za dobrze w tym sezonie wiec nie wiadomo jak bedzie z meczami z "lepszymi" drużynami......... wiem jedno ze jezeli jeszcze chcemy zdobyć to trofeum to następne mecze musiałyby wyglądać następująco ( będe pisał tylko po 1-0 znaczy wygrana , 0-0 remis , 0-1 przegrana ) :
Kolejka 24 .
Brescia 0-1 Juventus
Milan 1-0 Sampdoria
Kolejka 25.
Juventus 1-0 Milan
Kolejka 26.
Udinese 0- 1Juventus
Milan 0-0 Parma
Kolejka 27.
Juventus 1-0 Modena
Milan 1-0 Chievo
Kolejka 28.
Inter 0- 1 Juventus
Modena 0-1 Milan
Kolejka 29.
Juventus 0-0 Lazio
Milan 1-0 Empoli
Kolejka 30.
Parma 0- 1 Juventus
Siena 0- 1 Milan
Kolejka 31.
Juventus 1-0 Lecce
Udinese 0- 1 Milan
Kolejka 32.
Perugia 0- 1 Juventus
Milan 0-1 Roma
Kolejka 33.
Juventus 1-0 Sampdoria
Reggina 0-1 Milan
Kolejka 34.
Siena 0-1 Juventus
Milan 1-0 Brescia
i wiem że nie ma tu Romy ale moim zdaniem narazie najgroźniejszy jest dla nas Milan ! a co do Milanu to tak jak teraz gra to na takich zespołach jak Reggina , Lecce itp. to raczej 3 punktów nie straci więc jedyna szansa jeszcze w Juventusie i Romie .... jesli tu padły by jeszcze dwa zwycięztwa nad Milanem to jeszcze były by szanse na Scudetto ! oto jak ja mysle jakie będą wyniki w pozostałych do końca sezonu kolejkach ! oczywiście moge sie mylic.......... jakby te mecze wlasnie tak sie ułożyły to tabela końcowa wyglądała by zapewne jakoś tak ! :
1. Juventus 83 pkt ( jeśli padnie tylko 1 remis w meczach z dobrymi zespołami ) 81 pkt ( jesli padną 2 remisy z dobrymi ( Inter , Parma , Lazio ) ale musi być wygrana nad Milanem ! )
2. Milan 80 pkt ( jesli przegra z Romą i Juve i bedzie miał 1 remis do końca sezonu z kimkolwiek )
wedługo moich obliczeń jest jeszcze szansa na Scudetto !! Forza Juve ! 8)
Kolejka 24 .
Brescia 0-1 Juventus
Milan 1-0 Sampdoria
Kolejka 25.
Juventus 1-0 Milan
Kolejka 26.
Udinese 0- 1Juventus
Milan 0-0 Parma
Kolejka 27.
Juventus 1-0 Modena
Milan 1-0 Chievo
Kolejka 28.
Inter 0- 1 Juventus
Modena 0-1 Milan
Kolejka 29.
Juventus 0-0 Lazio
Milan 1-0 Empoli
Kolejka 30.
Parma 0- 1 Juventus
Siena 0- 1 Milan
Kolejka 31.
Juventus 1-0 Lecce
Udinese 0- 1 Milan
Kolejka 32.
Perugia 0- 1 Juventus
Milan 0-1 Roma
Kolejka 33.
Juventus 1-0 Sampdoria
Reggina 0-1 Milan
Kolejka 34.
Siena 0-1 Juventus
Milan 1-0 Brescia
i wiem że nie ma tu Romy ale moim zdaniem narazie najgroźniejszy jest dla nas Milan ! a co do Milanu to tak jak teraz gra to na takich zespołach jak Reggina , Lecce itp. to raczej 3 punktów nie straci więc jedyna szansa jeszcze w Juventusie i Romie .... jesli tu padły by jeszcze dwa zwycięztwa nad Milanem to jeszcze były by szanse na Scudetto ! oto jak ja mysle jakie będą wyniki w pozostałych do końca sezonu kolejkach ! oczywiście moge sie mylic.......... jakby te mecze wlasnie tak sie ułożyły to tabela końcowa wyglądała by zapewne jakoś tak ! :
1. Juventus 83 pkt ( jeśli padnie tylko 1 remis w meczach z dobrymi zespołami ) 81 pkt ( jesli padną 2 remisy z dobrymi ( Inter , Parma , Lazio ) ale musi być wygrana nad Milanem ! )
2. Milan 80 pkt ( jesli przegra z Romą i Juve i bedzie miał 1 remis do końca sezonu z kimkolwiek )
wedługo moich obliczeń jest jeszcze szansa na Scudetto !! Forza Juve ! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- DamKam
- Juventino
Niezle kombinujesz
Szansa na Scudetto jest zawsze tylko wiadomo ze nie wystarczy nam juz tylko wygrywac ale to Milan musi zaczac przegrywac !!!!!! I niestety taka jest rzeczywistosc :? A co do twoich kalkulacji to jest to mozliwe i tez bym tak obstawial. No moze troche pochopnie napisales Juve-Milan 1:0 ale trzeba w to wierzyc

Szansa na Scudetto jest zawsze tylko wiadomo ze nie wystarczy nam juz tylko wygrywac ale to Milan musi zaczac przegrywac !!!!!! I niestety taka jest rzeczywistosc :? A co do twoich kalkulacji to jest to mozliwe i tez bym tak obstawial. No moze troche pochopnie napisales Juve-Milan 1:0 ale trzeba w to wierzyc

- juvek
- Juventino
No to ma jakiś sens, nawet prowdopodopne to jest, ale żeby to osiągnąć to Juve musi grać dobrze a Milanowi w końcu musie sie powlec noga, bo w innym wypadku to nic z tego. No i wszystkie siły trzeba mobilizować na mecz z Milanem.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Yari
- Juventino
Sa trzy mecze w których milan może zgubić punkty. Z nami , z Romą i z Udinese. Na inne kluby nie licze. Oczywiście My musielibyśmy wszystko wygrać. To będzie baaardzo trudne. Kto wie może krwi milanistom napsuje jeszcze m. Zapowiada się nieziemsko emocjonujący mecz. Jbrescia i chievo. Narazie musimy stworzyć punk zaczepny , a tym punktem ma być wygrana nad milanem. juz dzisiaj usłyszałem zapewnienia od mojego kumpla ( fana milanu) że Juve nie ma szans.....
Oby się mylił
Forza Juve!!!!!!!
Oby się mylił
Forza Juve!!!!!!!
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Pięknie to wszystko wykombinowałeś ale nie wierzę żeby Juve nie potkna się we wszystkich spotkania w Serie A.Milan jest już chyba nie od zatrzymania.
- Juverulez!
- Juventino
- JUVEFANE_10
- Juventino
ja myślę że juve w tym sezonie będzie miało potrójną korone-Mistrzostwo,Puchar Włoch i Super puchar włoch
JESTEM OSZUSTEM
- hania
- Juventino
No tak. Juve juz do konca musi wygrywac. A co najwazniejsze trzeba liczyc na przegrane Milanu. Wiadomo ze moze zdarzyc mu sie jakas wpadka ale czy mozliwe zeby zawalil kilka meczy?? Nie sadze. Podobnie jak Juve sezon temu. Milan zmierza po Scudetto.... 
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Edgar Davids
- Juventino
ja ZAWSZE bedę wierzyć w Juve.....
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- booyak
- Juventino
Jedynym sposobem żeby prześcignąć Milan w walce o Scudetto jest wygranie wszsytkich meczy :!: Może będzie to trudne a niektórzy nawet powiedzą że nie wykonalne ale wierze w Juve i jestem z nimi całym sercem :!:
★ ★ ★
- juveluck
- Juventino
Nie gramy w tym sezonie tak dobrze jak Milan, nie da sie tego ukryc. Jednak nikt nie powiedzial ze to grajaca najlepiej druzyna musi wygrac Scudetto 8) Przed nami 11 spotkan. Nie ma takiej sily, zeby Milan nie stracil jakis punktow. Za dwa tygodnie, arcywazny mecz Juve-Milan(po ktorym nadal bedziemy w grze, albo juz praktycznie pozegnamy sie z 28 mistrzostwem) jezeli go wygramy nie bedziemy tracic punktow ze slabeuszami i sredniakami. No i zagramy lepiej niz w pierwszej rundzie z najlepszymi klubami. A uwazam ze to jest mozliwe. Wystarczy wykorzystywac nadarzajace sie okazje i nie popelniac glupich bledow, zwlaszcza w obronie. Jezeli to wszytsko sie uda to naprawde mamy szanse na kolejny tytul

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Martin
- Juventino
Nie gramy rewelacyjnie i kazdy to wie... Najgorsze jest to, ze od jakiegos czasu mecze na szczycie (vs milan, inter, roma, lazio) sprawiaja nam trudnosc. Czyzby w tym sezonie, kiedy nie gramy tak dobrze mialo sie to zmienic? Oby....
Poki pilka w grze!!! FORZA JUVE!
Poki pilka w grze!!! FORZA JUVE!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Heh. Wszystko trochę naciągane
Wystarczy wspomnieć , źe naszym rekordem pod względem zdobycia pkt. w rozgrywkach Serie A są 74 oczka, uzyskane w sezonie 97/98. A Ty mimo naszej nienajlepszej postawy wyliczyłeś 83 pkt
Wydaje się to raczej mało prawdopodobne.
Jednak ja oczywiście całym sercem wierzę, się uda. Poprostu musimy wygraywać mecze z głównym pretendentami do Scudetto! I sukces będzie nasz.
A pamiętacie, w sezonie 2001/02, niewygraliśmy z żadnym faworytem do scudetto a mimo to zyskaliśmy koronę mistrzowską...czy teraz będzie podobie?
Jeśli wygramy mecz z Brescią, potem z Depor i Milanem, to edzie można mówić, żę odzyskaliśmy formę :twisted:

Jednak ja oczywiście całym sercem wierzę, się uda. Poprostu musimy wygraywać mecze z głównym pretendentami do Scudetto! I sukces będzie nasz.
A pamiętacie, w sezonie 2001/02, niewygraliśmy z żadnym faworytem do scudetto a mimo to zyskaliśmy koronę mistrzowską...czy teraz będzie podobie?
Jeśli wygramy mecz z Brescią, potem z Depor i Milanem, to edzie można mówić, żę odzyskaliśmy formę :twisted: