Rosicky złamał rękę
- PABLO
 - Juventino

Pech nie opuszcza piłkarzy Borussii Dortmund. Ledwie kilku podpiecznych Mathiasa Sammera zdąrzyło wyleczyć przewlekłe kontuzje a do listy niesprawnych dołączają kolejne nazwiska. Po ligowym spotkaniu z Werderem Brema na długie tygodnie na listę kontuzjowanych trafi czeski rozgrywający Tomas Rosicky, który po zdarzeniu z obrońcą gspodarzy Mladenem Krstajiciem tak nieszczęśliwie upadł na murawę, że doznał złamania kości przedramienia. 
Meczu kolejki w Bundeslidze nie dokończył także bramkarz Werderu, Andreas Reinke, który doznał kontuzji pleców. W przerwie zastąpił go o prawie 10 lat młodszy Pascal Borel.
No i chyba po transwerze !!! skoro ma z glowy mistrzostwa to chyba troche dlugo bedzie palzowal !
Ale mimo to ja i tak bym go widzial w Juve
http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=25893

Meczu kolejki w Bundeslidze nie dokończył także bramkarz Werderu, Andreas Reinke, który doznał kontuzji pleców. W przerwie zastąpił go o prawie 10 lat młodszy Pascal Borel.
No i chyba po transwerze !!! skoro ma z glowy mistrzostwa to chyba troche dlugo bedzie palzowal !
Ale mimo to ja i tak bym go widzial w Juve
http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=25893
- juvek
 - Juventino

Ma pecha. Szkoda bo to dobry zawodnik a ja lubie nawet Borusie, zmowu bedą miekli braki w pomocy. A jak czytałem tego posta to już muślałem że złamał ją przy zderzaniu z piłkarzem, a nie murawą.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
						- DamKam
 - Juventino

No trzeba przyznac ze BVB w tym sezonie ma spore problemy - marna sytuacja finansowa i wieczne kontuzje. 
Co do tematu: widzialem skruty tego meczu i naprawde Rosicky marnie upadl na bark !!!! No to faktycznie nawet jakby Juve go chcialo sprowadzic to chyba nic z tego. Czytalem ze moze on nawet nie zagrac do Mistrzostw Europy. Szkoda mi go

Co do tematu: widzialem skruty tego meczu i naprawde Rosicky marnie upadl na bark !!!! No to faktycznie nawet jakby Juve go chcialo sprowadzic to chyba nic z tego. Czytalem ze moze on nawet nie zagrac do Mistrzostw Europy. Szkoda mi go
					Ostatnio zmieniony 28 lutego 2004, 22:17 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.

- Molek big fun juve
 - Juventino

Mimo ze nie lubie Borussi to szkoda mi Rosickiego

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Przemyś(L)ak
 - Juventino

Złamał ręke.........szkoda.To dobry zawdnik a teraz bedzie musial pauzowac prze z dluszy czas

- nookie
 - Juventino

nie zagra??wydaje mi sie ze do ME zostalo troche czasu i zdazy wyzdrowiec..poza tym lekarze dzisiaj potrafia zrobic takie rzeczy ze wiecie....badzmy dobrej mysli..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
						Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- hania
 - Juventino

Mysle ze jesli Rosicky by mial przejsc latem do innego klubu to zlamanie reki mu w tym nie przeszkodzi. Jesli jest dobry to duze kluby i tak beda o niego walczyc.

IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
						Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...