REWANŻ W BORDEAUX...
- FOJM
- Juventino
co myslicie o rewanżu Groclinu z Bordeaux? (1)jaką postawę przyjmą piłkarze Pavon'a (Girondins de Bordeaux) a (2)jaką Radolskiego (Groclin)? (3)Jaki będzie wynik, (4)kto awansuje? (5)Co się wydarzy?
teraz wg. mnie:
1. maksymalna defensywa - obrona wyniku - nastawienie na kontrataki...
2. ostra ofensywa, atak szybkością - skrzydłami, dynamika gry...
3. będzie 1-1...
4. Bordeaux...
5. przegramy i powrócimy w niedosycie i pokorze... zrozumiemy, że (szczególnie u siebie) walczy się do końca...

teraz wg. mnie:
1. maksymalna defensywa - obrona wyniku - nastawienie na kontrataki...
2. ostra ofensywa, atak szybkością - skrzydłami, dynamika gry...
3. będzie 1-1...

4. Bordeaux...

5. przegramy i powrócimy w niedosycie i pokorze... zrozumiemy, że (szczególnie u siebie) walczy się do końca...

- juvek
- Juventino
Nic nie jest stracone, w piłce wszystko jest mozliwe, ale bedzie bardzo trudno, ja licze na duzo szczęścia i dobrą gre tylko ona moze zapewnic zwycięstwo. Ale nawet jak nie wygrają to i tak zrobili duzo, w innym kraju cieszonoby sie że tak taleko zaszli, a w Polsce apetyt rośnie w miera jedzenia i zawsze chcielibysmy więcej, a jak sie nie uda to nie wazne ile juz sie zrobiło, dostało, czy wygrało, ale to czego sie nie udało. To troche bez sensu.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- BIANCONERI
- Juventino
Nie daje większych szans Groclinowi...Bordeaux to doświadczona drużyna i raczej nie pozwoli sobie na porażke na własnym obiekcie.Mimo wszystko uwazam,że Groclin debiutujący w europejskich pucharach osiągnął bardzo duzy sukces eliminując takie drużyny jak Herta czy Manchester City.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Lypsky
- Juventino
Po meczu u siebie szanse Groclinu bardzo zmalaly.Mimo ze nie daje im wiekszych szans to szanse nadal sa.Mysle ze Bordeux bedzie sie ostro bronic a jedyna szansa Groclinu jest zdecydowany atak!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- ToMeK
- Juventino
Jesli zagra Rasiak i bedzie w takiej dyspozycji jak we wczorajszym meczu to daje tylko 5% na to, ze to wlasnie Grodziszczanie awansuja do dalszej rundy, natomiast jesli Rasiak nie zagra to daje 10% 8) ... szczerze powiedziawszy,to nie wierze w to zeby Groclin byl w stanie nawet zremisowac, wiec optymistycznie postawie na 0:3 dla Bordeaux.
- Desperado---ALEX
- Juventino
Owszem bedzie to napewno ciezki mecz, ale nie wolno składac broni :!: trzeba walczyc i kto wie czy tego awansu sobie nie wywalczymy we Francji.Pokazała nam Wisła rok temu jak mamy grac :!: :!:
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Trzeba być bardzo dużym optymistą aby stawiać na Groclin.Ja jestem optymistą, ale nie do przesady i wiem gdzie leży granica.Groclin z taką grą nie ma najmniejszych szans i to jeszcze na wyjeździe, ale jeżeli wezmą ostatni mecz jako nauczke i poprawią elementy to licze na dogrywke, a mając na uwadze to, ze widziałem dwa razy 30 minut gry w dogrywce Groclinu to moge powiedzieć, że przeszliby dalej, ale jeżeli chodzi o karne, to raczej Bordeux.Mają świetnych egzekutorów.
- Jasiek-x
- Juventino
1. nie zlekceważą możliwości Groclinu
2. dadzą z siebie wszystko
A dalej zobaczymy jak bedzie, chciałbym, żeby było dwa zero albo, żeby wygrali w karnych, ale słusznie.
GROCLIN DAJ Z SIEBIE WSZYSTKO!!!!!
2. dadzą z siebie wszystko
A dalej zobaczymy jak bedzie, chciałbym, żeby było dwa zero albo, żeby wygrali w karnych, ale słusznie.
GROCLIN DAJ Z SIEBIE WSZYSTKO!!!!!
- FOJM
- Juventino
Desperado---ALEX pisze:Owszem bedzie to napewno ciezki mecz, ale nie wolno składac broni :!: trzeba walczyc i kto wie czy tego awansu sobie nie wywalczymy we Francji.Pokazała nam Wisła rok temu jak mamy grac :!: :!:
no ale niestety mecze wyjazdowe zawsze nie były mocną stroną polskich klubów, wystarczy przypomnieć sobie pamiętny mecz na którym byłem osobiście - Legia : Valencia - u siebie 1:1 - wspaniały mecz (przede wszystkim Wojtka Kowalewskiego) a w Valencii 6:0 (albo 6:1 - już pamięć nie ta...