Groclin - Bordeaux 0-1 !!!!!!!!!!!!!
- juve_pany
- Juventino

Groclin - Bordeaux 0-1 !!!!!!!!!!!!! myslalem ze sie zabieje groklin gral z przewaga 1 zawodnika kurde
bez niedzielana jest dupnie a jednym slowem groclin dal dupy!!!!!!!!!!!!!! (przepraszam ze bez cenzury ale tak to jest kiedy jedyny dobry polski klub przegrywa z jakimis francuzami)
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2004, 21:04 przez juve_pany, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juverulez!
- Juventino

- Olszan
- Juventino

Żenada ... :evil: Nie wiem spodziewałem sie wiecej po Rasiaku a on nic nie potrafi oprócz wali w powietrzu nie można mieć pretensji chyba tylko do Liberdy Groclin zagrał za mało ofensywnie nei było piłkarza który by pociągnął gry dla mnei był bardzo widoczny brak Niedzielana rozczrował Mila Jednym słowem Bordeaux zrobiło nas jak "frajerów z wioski" Nie widze zbytnich szans przed rewanżem trzeba było sprzedac Mile i kogo sie dało tak by zarobił troche Drzymała Musi stać sie cud aby Groclin awansował dalej :evil:
Zawsze Wierni ! ! !
- climas
- Juventino

Groclin przegrał ten mecz na własne życzenie, zmarnować taką okazję, grali z przewagą jednego zawodnika i nie wykorzystali tego. nie myślałem, że po dobrej pierwszej połowie, w drugiej można zagrać tak fatalnie. Duże brawa dla Liberdy, a o złej grze Rasiaka nie będę pisał.
- Machlik
- Juventino

brak słów....zaczeło sie tak dobrze, przewaga Groclinu, nawet bramka, moim zdaniem nieuznana niesłusznie, jeszcze czerwona kartka, a tu prosze....druga połowa beznadziejna i jescze bramka w 90 minucie....gorzej być nie mogło....
niby jeszcze jest rewanż, ale coś wątpie w awans Groclinu
niby jeszcze jest rewanż, ale coś wątpie w awans Groclinu
- BIANCONERI
- Juventino

Groclin praktycznie przez całe spotkanie przeważał choć nic z tego nie wynikało.Obawiałem sie o skuteczność Grodziszczan i miałem racje..Rasiak po raz kolejny pokazał,że nie jest zbyt skuteczny pod bramka przeciwnika,a Moskała i Sikora starali się,ale nie specjalnie im szło.Francuzi osiągneli dobry wynik i są bliscy awansu,choc nie odbieram jeszcze szans zawodnikom Groclinu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Szkoda, że Groclin w pierwszej połowie nie strzelił bramki... w drugiej do głosu zaczęli dochodzić francuzi no i skończyło się kiepsko. Oj z takim wynikiem to Geoclin będzie miał baaaardzo cięzko na wyjeździe 
- Sylwia
- Juventino

juve_pany pisze:Groclin - Bordeaux 0-1 !!!!!!!!!!!!! myslalem ze sie zabieje groklin gral z przewaga 1 zawodnika kurdebez niedzielana jest dupnie a jednym slowem groclin dal ###!!!!!!!!!!!!!! (przepraszam ze bez cenzury ale tak to jest kiedy jedyny dobry polski klub przegrywa z jakimis francuzami)
jedyny dobry polski klub???. Wybacz, ale sie nie zgodze!. Najepsza jest Wisla, a Groclin jakby byl taki najlepszy z polskich klubów to bez probemów powinien pokonać oslabiony Bordeaux a tu co niewykorzystane sytuacje, a na dodatek stracony gol w ostatnich minutach meczu. a wracając do Rasiaka to w meczach reprezentacji można bylo zoaczyć co potrafi... niestety niewiele. Należy mieć nadzieje, że odrobią tą strate, ale na pewno nie bedzie latwo.
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- Chris
- Juventino

Myślę że sporą winę za ten fatalny wystę p ponosi trener Radolsky. Wydaje mi się że wcale nie nastawił drużyny do ataku na 2 połowę.Grali jakby bezbramkowy wynik był dobry i w zasadzie nie stworzyli żadnej dobrej okazji do gola. Na dodatek trzeba było kogoś zmienić.Sikora co prawda trochę się osmieszył ale jednak wprowadizł nieco ożywienia w marazm panujący na boisku.Niewykluczone że gdyby grął 15 minut dłuzej to moze odminiłby losy mecz.Tak samo szansę mógł dostać Rocki który gra troche bezmyślnie, ale jest zawodnikiem bardzo szybkim i walecznym.
Juve per sempre!!!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Pilka nozna jest niesprawiedliwa... Nie widzialem tego meczu, ale czytalem relacje... Chyba ta czerwona kartika podzialala mobilizujaco. A nie powinno byc drugiej pod koniec pierwszej polowy?
Mysle, ze Groclin odjedzie z Bordeaux na tarczy...
Mysle, ze Groclin odjedzie z Bordeaux na tarczy...