Deportivo 1:0 Juventus (LM)
- kouba
- Qualità Juventino
Juventus przegrał swój pierwszy mecz 1/8 finału LM
Szkoda, ze nie udało sie strzelić choć jedej bramki, która w rewnazu duzo by dawała. Gola strzelił Luque w 36 minucie.
Juve nie grał zbyt dobrze w tym meczu i raczej powinniśmy sie cieszyc że tylko 1-0, przynajmniej ja odczułem takie wrażenie
Trzeba sie zmotywować i wygrać w rewnażu u siebie, ale będzie bradzo cięzko.
Czyżby koniec przygodu LM w tym roku :? Oby nie :!:
P.S Buffon - super.

Juve nie grał zbyt dobrze w tym meczu i raczej powinniśmy sie cieszyc że tylko 1-0, przynajmniej ja odczułem takie wrażenie

Czyżby koniec przygodu LM w tym roku :? Oby nie :!:
P.S Buffon - super.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oj dzisiaj wszystko zawiodło.Obrona, pomoc, atak.Wszystko wyglądało tak jakby oni dopiero uczyli sie grać, ale cóż jest jeszcze drugi mecz i trzeba go wygrać wysoko i z dużą przewagą.Wierze jeszcze, ze Juve sie podniesie i wierze, że zmiotą Deportivo z powierzchni.To tylko kwestia czasu.
- Yari
- Juventino
hmm , komentarze pomeczowe nie są najlepsze. Z oceną poczekam na skrót w TVP. Natomiast jeśli chodzi o wynik to jest źle. Nie strzeliliśmy żadnego gola i to martwi. Już mogliśmy przegrać te 2-1 , ale gol by był. A tak wygrana w Turynie 1-0 , 2-1 , 3-2 itd nic nie daje. Na Delle Alpi cza wygrać zdecydowanie.
Forza Juve!!!!!!!!!!!
Dodam że zwiększyła się szansa że mecz Juve-Deportivo pokaże TVP. Przynajmniej mnie się tak wdaje.
Forza Juve!!!!!!!!!!!
Dodam że zwiększyła się szansa że mecz Juve-Deportivo pokaże TVP. Przynajmniej mnie się tak wdaje.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2004, 22:46 przez Yari, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chris
- Juventino
Szczerze powiem że to jest bardzo zły wynik.Jeżeli tylko Deportivo strzeli w Turynie bramkę a to może sie zdarzyć przez choćby zwykły fuks czy pomyłkę sedziego to Juve do awansu potrzebne będą aż 3 gole.Będzie bardzo ciężko ale chyba kluczem do sukcesu jest zagranie na 0 w obronie.
Juve per sempre!!!
- BIANCONERI
- Juventino
Kolejny ważny mecz zakończył się dla nas nienajlepiej :? Liczyłem,że Juventus zmobilizuje się na Ligę Mistrzów tak jak np.wczoraj Bayern,który pechowo zremisował z Realem..Najgorsze jest to,że Juventus grał nieporadnie i wynik 1-0 był i tak szczęśliwy dla naszej drużyny.Pozostaje wierzyć,że w rewanzu spiszemy sie dużeo lepiej i jednak awansujemy....
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Juverulez!
- Juventino
- Lypsky
- Juventino
gre druzyny Juventus Turyn zostawie bez komentarza ale jak sie nie strzela bramek to nie mamy co myslec dalej o LM.El_chico wroci nie zadowolony!!!!!!
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2004, 22:47 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- ToMeK
- Juventino
Z tego co wyczytalem na czacie z komentarza Ulissesa to nie prezentowalismy sie zbyt dobrze...mam jednak ogromna nadzieje ze Juventus w jakikolwiek sposob sprezy sie i wygra w Turynie.
Teraz czekamy tylko na relacje El_chico_la_Coruna z tego meczu 8)
Teraz czekamy tylko na relacje El_chico_la_Coruna z tego meczu 8)
- hania
- Juventino
Zalosne. Dawno nie widzialam zeby Juve tak gralo. Jesli kiedy kolwiek tak gralo. Podania sie w ogole nie kleiły, czeste straty pilek, malo strzalow na brakme, wlasciwie nie potrfilismy wyprowadzic akcji. No i tak obrona! Dziwi mnie ze Nedved tak slabo wypadl bo on zazwyczaj dobrze gra. Beznadziejnie Appiah...szkoda gadac. Honor naszej druzyny ratowal Alex ktory byl najlepszym zawodnikiem. Szkoda akcji sam na sam z Moliną i strzlu z ok 20 m.
Mam nadzieje ze na Delle Alpi Juve strzli bramki i poprawi sie w obronie. Ale zaczynam watpic....
Mam nadzieje ze na Delle Alpi Juve strzli bramki i poprawi sie w obronie. Ale zaczynam watpic....
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- x_men_1988
- Juventino
Niestety nie ogladałem meczu , ale z opisów wynika że juve grało słabo i nieiwle brakowalo a bylo by 2-0 dla Deportivo . Ale ja sądze że juve jeszcze nie przegrało tego pojedynku i mamy szanse awansowac . Teraz trzeba wygrać z dwubramkowa przewagą co nie bedzie latwe , a co wazne nie możemy stracic bramki ( tego sie najbardziej obawiam ) .
Ale bądżmy dobrej myśli . W końcu z czwórki głównych faworytów do zdobycia LM każden wypadł źle ( Mialan , Man U. , Real no i Juve ) .
Tak jak już w innym temacie ktos napisal juve gra znacznie lepiej w rewanżach i mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie .
Ale bądżmy dobrej myśli . W końcu z czwórki głównych faworytów do zdobycia LM każden wypadł źle ( Mialan , Man U. , Real no i Juve ) .
Tak jak już w innym temacie ktos napisal juve gra znacznie lepiej w rewanżach i mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie .