Sparta-Milan 0:0
- Johnny777
- Juventino
Mecz może i nie najciekawszy (nawet gra była fair - tylko 2 żółte kartki - Gattuso i Cafu), ale i tak może być stawiany w kategorii niespodzianki
No cóż..jakoś nie żal mi Milanu :twisted: Choć na San Siro łatwo Sparcie nie będzie.
A co wy sądzicie o rewanżu? No i o minionym meczu też

A co wy sądzicie o rewanżu? No i o minionym meczu też
- juvek
- Juventino
Cieszy mnie ten remis, choć troche niespodziewany. Powstaje pytanie o to komu kibicować w następnym meczu: Sparcie żeby Milan (wróg Juve) odpadł czym prędzej z rozgrywek, czy może Milanowi w geście kibicowania ogólnie druzynom włoskim, bo przecież nie było by żle znów zobaczyć 2 druzyny włoskie w finale (tym razem Juve by wygrało).
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Bartas_01
- Juventino
to ze w Pradze milanowi bedzie ciezko to bylo wiadomo chocby dlatego ze lazio tam przegralo tam kazdemu zespolowi by bylo ciezko Jednak sadze ze milan na san siro spokojnie sobie poradzi i bedzie 2:0
co do wypowiedzi juveka to ja jednak bym chcial zeby milan wygral bo w lidze mistrzow i w pucharze uefa juz jakos tak mam ze zawsze kibicuje wloskim zespolom
co do wypowiedzi juveka to ja jednak bym chcial zeby milan wygral bo w lidze mistrzow i w pucharze uefa juz jakos tak mam ze zawsze kibicuje wloskim zespolom
- Rybeq
- Juventino
Co prawde widziałem tylko skróty, ale widać że mecz był bardzo jednostronny. Strzały Sparty jeśłi już były, to min. metr od bramki Didy. To co w tym meczu wyprawiali napastnicy Milanu to aż niemożliwe. Z 2-3 metrów do pustej bramki nie trafić, wydaje się niezmożliwe - a jednak. Sparta się broniła aczkolwiej słabo jej to wychodziło. Na San Siro spodziewam się wysokiego zwycięstwa Milanistów.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- kouba
- Qualità Juventino
Milan marnował 100% sytuacje. Inzaghi i Szewczenko mogli zdobyć po 2 bramki. Ale również Zalenka w Sparcie nieźle 'szarpał'. Własciwie to sznase sa wyrównane w rewanzu, ale ja licze na Sparte, wkącu II bramkarzem jest Petr Kouba :-D
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Chyba tylko nieliczni z was widzielik ten mecz... Milan mial przeogromnego pecha, ze nie zniosl Sparty z boiska... Byly conajmniej 4 takie sytuacje, ze nawet Zurawski w reprezentacji by trafil! A jak tego mogli nie trafic tacy geniusze jak Shevchenko cze Inzaghi to nie wiem...
Sadze, ze na San Siro bedzie okolo 4-0.
Sadze, ze na San Siro bedzie okolo 4-0.
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
widziałem mecz i .... Milan mnie rozczarował a Sparta mi sie podobała szczególnie Zelenka to jest następca Nedveda i jest oczywiście jakis trick ze strony Milanu : Maldini przyjechał do Czech bez paszportu ale co to za problem dla Berlusconiego (który jest zamieszany w afery korupcyjne)zadźwonił do prezydenta czech i oczywiście w 2 minuty załatwił że
Maldini moze wejść bez paszportu .
Mnie takie sytuacje lekko mówiąc złoszczą bo Milan ma luzy a jak by np. Del Piero by nie miał takich luzów.
słyszałem mnóstwo tricków ze strony Berlusconiego
No ale cóż takie prawa mają premierzy , magnaci naftowi
zobaczymy co dzisiaj pokaże Juve
Maldini moze wejść bez paszportu .
Mnie takie sytuacje lekko mówiąc złoszczą bo Milan ma luzy a jak by np. Del Piero by nie miał takich luzów.
słyszałem mnóstwo tricków ze strony Berlusconiego
No ale cóż takie prawa mają premierzy , magnaci naftowi
zobaczymy co dzisiaj pokaże Juve
Dawniej Virus[Mauro].
- Reggie
- Juventino
Napewno cieszy postawa Sparty, bo w końcu Milan to a nie byle kto, ale nie wróże im podobnego wyniku na San Siro, powiedziałbym nawet, że odniosą porażkę 2:0. Ale i tak gratuluję Sparcie z całego serca, bo rzadko się zdarza, aby czeski klub znalazł się w pucharowej fazie ligi mistrzów :!:
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Juverulez!
- Juventino
- Walo
- Juventino
No no no :!: :!:
Liczyłem oczywiście na spartę
Pokazała naprawde dobry futbool z tak ciężkim rywalem jak milan. Najbardziej podobała mi się gra bramkaża Sparty który naprawde paradował w bramce Sparty. Ale w Mediolanie Prażanom będzie ciężko pokonać Milan ale ja licze na remis 1:1 :twisted:
Liczyłem oczywiście na spartę
Pokazała naprawde dobry futbool z tak ciężkim rywalem jak milan. Najbardziej podobała mi się gra bramkaża Sparty który naprawde paradował w bramce Sparty. Ale w Mediolanie Prażanom będzie ciężko pokonać Milan ale ja licze na remis 1:1 :twisted:
- nookie
- Juventino
Sparta zagrala tak jak mogla..powinni cieszyc sie z remisu...bo wystarczy ze Milan bedzie mial slabszy dzien i mysle ze 1:1 mogloby pasc.. 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.