JUVENTUS KUPIŁ NOWEGO NAPASTNIKA !
- wErOn
- Juventino
Sheyi Emmanuel Adebayor, napastnik AS Monaco (były piłkarz Metz), stał się piłkarzem Juventusu i kosztował "bianconerich" 3 mln. euro.
Reprezentant Togo urodził się 28 lutego 1984 roku, mierzy 191 cm., waży 75 kg.
W 34 meczach jakie Adebayor rozegrał, strzelił 13 bramek. Kiedy grał w szwedzkim turnieju jeszcze w barwach Metz, miał zaledwie 15 lat.
Młodym Afrykańczykiem interesowała się również Roma, jednak piłkarz wybrał JUVE. Możliwe jest, że w 2005 roku, na ławce trenerskiej Juventusu zasiądzie Didier Deschamps.
www.juventuz.prv.pl / www.sports.it
Reprezentant Togo urodził się 28 lutego 1984 roku, mierzy 191 cm., waży 75 kg.
W 34 meczach jakie Adebayor rozegrał, strzelił 13 bramek. Kiedy grał w szwedzkim turnieju jeszcze w barwach Metz, miał zaledwie 15 lat.
Młodym Afrykańczykiem interesowała się również Roma, jednak piłkarz wybrał JUVE. Możliwe jest, że w 2005 roku, na ławce trenerskiej Juventusu zasiądzie Didier Deschamps.
www.juventuz.prv.pl / www.sports.it
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Ironek
- Juventino
Ja o nim nidgy nawet nie słyszałem, ale jeśli jest młody i dobry to chyba warto w niego zainwestować.
źródło: http://www.sports.it/it/cmc/calcio/20049/cmc_63966.html
źródło: http://www.sports.it/it/cmc/calcio/20049/cmc_63966.html
- ForzaJuve
- Juventino
Hm.... na www.juventus.it nic nie pisze na ten temat, a jezeli to infarmacja potwierdzona to wlasnie tam powinna byc umieszczona ta wiadomosc.
O ile sie nie myle okno transferowe zamknelo sie 31 stycznia, wiec w chwili obecnej zaden zawodnik nie moze zmienic barw klubowych.Oczywiscie mozna podpisywac kontrakty, ale w takiej sytuacji zawodnik do klubu moze dolaczyc dopiero po otwarciu letniego okienka transferowego- 1 lipca najprawdopodobniej.Jezeli juz, to najwczesniej Adebayor moze dolaczyc do Juventusu nie wczesniej niz wlasnie 1 lipca.
O ile sie nie myle okno transferowe zamknelo sie 31 stycznia, wiec w chwili obecnej zaden zawodnik nie moze zmienic barw klubowych.Oczywiscie mozna podpisywac kontrakty, ale w takiej sytuacji zawodnik do klubu moze dolaczyc dopiero po otwarciu letniego okienka transferowego- 1 lipca najprawdopodobniej.Jezeli juz, to najwczesniej Adebayor moze dolaczyc do Juventusu nie wczesniej niz wlasnie 1 lipca.
- Sarsik
- Juventino
Adebayor to dobra inwestycja na przyszłość. Tylko czy nie straci formy siedząc na ławie, bo w walce z Di Vaio i Miccolim raczej nie ma szans, o Del Piero i Trezeguet nie wspominając.
I need a girl that I can train.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja o nim slyszalem juz wczesniej i naprawde jest dobry i mlody. Napewno w przyszlosci sie przyda i moze bedzie wraz z Benjaminem stanowic sile uderzeniowa JUVE
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Martin
- Juventino
W primaverzeMishaAveJuve pisze:Ja o nim slyszalem juz wczesniej i naprawde jest dobry i mlody. Napewno w przyszlosci sie przyda i moze bedzie wraz z Benjaminem stanowic sile uderzeniowa JUVE

BO watpie aby ten "mlody i utalentowany" pilkarz znalazl miejsce w Juve. Pogra w primaverze, gdzies go wypozycza, potem sprzedadza i na tym sie skonczy jego przygoda z Juve.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Gigi Alex
- Juventino
Wydaje mi sie ze to zawodnik , ktory moze zastapic Trezeguet, ktory moze odejsc. Juz mial podpisac kontrakt, ale jakos sie nie udaje
. Chyba tego kolesia sobie zamowili po to zeby jak cos zastapil Davida, bo warunki maja podobne.

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Dobrze, dobrze! Zastanawiam sie tylko jak mogli go kupic po zamknieciu okna transferowego? Chyba, ze bedzie gral w Primaverze jak napisaliscie wyzej!
Ale i tak wolalbym kupno jakiegos obroncy...
- BIANCONERI
- Juventino
Przyjście reprezentanta Togo może oznaczać odejście któregoś z napastników :? Adebayor to młody utalentowany napastnik,ale może byc conajwyżej dublerem Trezegueta(prezentuje on podobny styl gry do Francuza).Jestem ciekaw czy ta informacja jest prawdziwa,trzeba poczekać na oficjalny komunikat.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Pit
- Juventino
Na sports.it jest napisane tylko,ze Juventus jest mocno zainteresowany tym pilkarzem i ze wydaje sie miec pierwszenstwo w zakupie Adebayora,natomiast nic nie ma ze jakoby juz byl pilkarzem Juventusu,tam sa same spekulacje...!
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
- Coldsoul
- Juventino
Może podpisali umowe i zapłacili ale sam zawodnik przyjdzie dopiero w lecie?El_chico_a_Coruna pisze:Dobrze, dobrze! Zastanawiam sie tylko jak mogli go kupic po zamknieciu okna transferowego? Chyba, ze bedzie gral w Primaverze jak napisaliscie wyzej!
- kouba
- Qualità Juventino
tez pierwszy raz słysze :? a czemu wczesniej nikt o Nim nie pisal
Ja Go pierwszy raz widze na oczy i słysze na uszy
A moze przez to ,ze sie nie interesuje ligą francuska :? Ale myse, ze jak pogra u Nas, potem Go gdzieś wyporzyczą i nie sprzedadzą, tylko będzie grał tak jak np. Miccoli albo Di Vaio, którzy mieli podobne losy...