Bierzmy przykład z Romy.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
POwinniśmy z nich brać przykład, strzelają więcej goli od nas i tracą dużo mniej. Grają wspanmiale co pokazuje wynik znany każdemu (Roma-Juve 4-0 :evil:
) To właśnie Roma zasluguje na Scudetto i gdybyśmy to my lub Milan zdobyl;i to trofeum to by była wielka niesprawiedliwość. Denerwuje mnie jeszcze jedno że my z silniejszymiu rywalami z Rzymu nie możemy wygrać. W ostatnich 3 sezonach tylko raz wygraliśmy w tamtym sezonie z Romą i to dzięki wątpliwemu karnemu.
Mnie już denerwuje to że Roma czy ALzio mogą z nami wygrać 4-0, 4-1(Lazio-Juve 4-1 dwa sezony temu) a my możemy tylko pomażyć o takim wyniku.
Mnie już denerwuje to że Roma czy ALzio mogą z nami wygrać 4-0, 4-1(Lazio-Juve 4-1 dwa sezony temu) a my możemy tylko pomażyć o takim wyniku.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JuVeJoZeK
- Juventino
Co to to prawda.Roma dużo strzela mało traci.My w zeszłym sezonie mieliśmy najwęcej strzelonych bramek(razem z Interem) i najmniej straconych.Teraz dużo strzelamy ale też dużo tracimy.Roma się wzmocniła (w zeszłym sezonie 8 lub 7 niepamiętam) a teraz w czołówce.Kupili napastnika (Carew) który strzela, Cassano młody talent także dużo strzela, i Totti (heh jak ja go nie lubię).Bramkarz też niczego sobie(chociaż Buffon najlepszy).A co do Scudetta to nie jestem pewien czy Roma zasługuje na nie.
- booyak
- Juventino
Z nikogo nie mósimy brać przykładu... Nie ważne ile tracimy bramek bylebyśmy strzelali o jedną więcej. Fakt nie jest miło patrzeć jak rywale wygrywają po 4:0 a my 3:2 No ale najważniejsze są punkty...
★ ★ ★
- Lypsky
- Juventino
Juve gra jak gra mamy swoj styl nie potrzebujemy brac z nikogo przykladu.Mamy wlsny zespol gramy tak jak potrafimy.Roma moze duzo strzela malo traci, ale my czesciej zdobywamy mistrzostwa.Jestem dobrej mysli.Juve zdobedzie mistrzostwo wlasnym stylem nie bedzie z nikogo bralo przykladu bo nie potrzebuje tego.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ta... Wezmy pzryklad z Romy... A pozniej to nas bedzie ganial sad, by oglosic upadlosc za dlugi... Roma nie jest dla nas przykladem! My jestesmy lepsi! Mamy tylko przejsciowy kryzys!! Taki sam kryzys dopadnie tez Rome i to juz wkrotce! Zobaczycie!
Z nikogo nie bierzemy przykladu! Forza Juve!
Z nikogo nie bierzemy przykladu! Forza Juve!
- J1897
- Juventino
ja uważam, że z nikogo nie powinni brać przykładu. sorki, ale jeśli ktoś tak myśli, to najwyrażniej bardziej podoba mu się tamta drużyna. JUVE jest jedno i nie powtarzalne. może jeszcze powinniśmy brać przykład z Milanu, Realu, Romy, Interu... i wielu jeszcze innych drużyn co do transferów(będziemy grać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i będziemy mieli <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> długi). ludzie, zastanówcie się trochę!!! musimy wierzyć, że JUVE zacznie grać, tak żeby "zasłużyć" na scudetto... dla mnie oni grają tak, na ile ich w tym momencie stać. czy ktoś jeszcze pamięta jak JUVE grało w tamtym sezonie? wszyscy mówili, że grają najładniejszą piłkę ze wszystkich drużyn włoskich, a jednak to milan zdobył LM. mam nadzieję, że już niedługo zobaczymy prawdziwe JUVE.
- swiergot
- Juventino
Bzdury. Broń Boże żeby Juventus brał przykład z Romy! To my mamy 27 tytułów mistrzowskich, a nie oni. Roma nawet w swoim najlepszym sezonie nie była nawet w połowie tak dobra, jak zazwyczaj jest Juventus. To my mamy godność oraz dobrze wychowanych piłkarzy i działaczy. Juventus nie musi brać przykładu z Romy, aby być najlepszym. A jeżeli Juventus zdobędzie w tym sezonie Scudetto, to w pełni zasłużenie.
PS Do tych co zachwycają się dzisiejszą wygraną Romy: możecie sobie odpuścić, dawno nie widziałem tak beznadziejnie grającej drużyny jak dzisiaj Siena.
PS Do tych co zachwycają się dzisiejszą wygraną Romy: możecie sobie odpuścić, dawno nie widziałem tak beznadziejnie grającej drużyny jak dzisiaj Siena.

- Mnich87
- Juventino
o zadnym braniu przykladu nie ma mowy narazie sa chlopaki na fali maja dobra obrone i sa niezle poukladani taktycznie-ale to my bedziemy wyzej na koncu, z reszta my walczumy na 3 fronty a oni koncentruja sie tylko na meczach co tydzien.
Chociaz trzeba zwrocic uwage ze oni czesto wygrywaja 2 lub wiecej bramkami no i u nich strzelaja napastnicy a u nas pomocnicy czesto musza ich wyreczac
Chociaz trzeba zwrocic uwage ze oni czesto wygrywaja 2 lub wiecej bramkami no i u nich strzelaja napastnicy a u nas pomocnicy czesto musza ich wyreczac
Now known as DonMenello
- Del Przemek
- Juventino
Taa bierzmy przykład z Romy. Śmiechu warte
. Może jeszcze zaczniemy brać przykład z chamskiego zachowania Tottiego??