Poczynania Juve w Lidze Mistrzow???
- Lypsky
- Juventino
Jak myslicie ktory sezon Juve w Lidze Mistrzow byl najlepszy???A moze taki dopiero sie zbliza?Jak wam sie wydaje?Ja osobiscie final z Ajaxem pamietam bardzo slabo wiec tez tamten sezon pamietam slabo ale jedna z lepszych byla poprzednia edycja LM rok temu.Piekne zwyciestwa z Realem i Barcelonom (nieszczesny final z Milanem :evil: )A jakie sa wasze zdania na ten temat???
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wojtom
- Juventino
fakt ! poprzedni sezon był dobry bo pokonaliśmy bardzo sline drużyny ! ale napewno najlepszy sezon w LM dla Juventusu był napewno wtedy kiedy to sięgnęli po to trofeum czyli w 1996 roku !! FORZA JUVENTUS !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kouba
- Qualità Juventino
dla mnie był najlepszy ten ostatni, czyli 2002/03
wspaniał seria wyeliminowania hiszpańskich druzyn, uznawanych wtedy za najlepsze
Każdy sądził, że cwierćfinał pomiędzy Realem a MU jest przedwczesnych finałem i to zwycięsca tej pary zdobędzie to trofeum. A tymczesem Real poległ w walce z Juve
Potem ten niezapomniany finał, gdzie byliśmy faworytami, ale coż trzeba sie teraz zrewanżować.

- Jasiek-x
- Juventino
Od niedawna kibicuje JUVE, więc z ostatniego sezonu 02/03. Ciężka walka w 2. rundzie, potem trudne dwa mecze z Barcą, następnie rozgromienie Realu. Szkoda jedynie finału... W tm sezonie daje im szanse, ale narazie nie widać, aby wygrali. (i tak wygrają
8)
:!: )

- hania
- Juventino
Sezon 95/96 byl w ogole dla Juve udany- LM, P. Interkont., Super Puchar Europy. Mecz z Ajaxem lepiej pamietam bo czasem oglodam skroty, ale ogolnie caly sezon slabo. Przyznam ze ostatni sezon w LM mnie ustysfakcjonował. Zwyciestwo z Barca dzieki Zalayecie i Birindellemu. A potem mecz z Realem i przyznam sie ze nie za bardzo wierzylam w zwyciestwo Juve. ALe bylam milo zaskoczona jego postawa w dwumeczu. No i ten gol Alexa i jego asysta po ktorej gola stzrelil Treze... Mimo finalu byl to dla mnie satysfakcjonujacy sezon w LM.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- juvek
- Juventino
Wszyskie sezony są dobre bo Juve to najlepsza drużyna, a druzyna tej klasy nie ma słabych sezonów. Ona po prostu odpoczywa po poprzednich ciężkich sezonach. :-D :-D :-D
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- DeeJay
- Juventino
Właściwie to pytanie troche bez sensu. Wystarczy popatrzeć w których latach Juventus zdobywał te trofeum i to właśnie te sezony będą najlepsze. Trudno jakiekolwiek rozgrywki LM w których nie wygraliśmy postawić wyżej nad lata 1985 i 1996. Dlatego właściwie pozostają tylko te dwie opcje. A która wspanialsza? ciężko stwierdzić. Osiągnięcia z tych lat są mniej więcej porównywalne, wyżej jednak trzeba by było chyba postawić LM z 1985 roku. Był to nasz pierwszy triumf na najwyższym szczeblu rozgrywek europejskich. To był wspaniały i niesamowity Juventus z samym Platinim na czele. Blask tego sukcesu, mogłyby tylko przysłonić tragiczne wydażenia towarzyszące finałowi.
- Lypsky
- Juventino
Moze i bez sensu ale ja sie z toba nie zgodze poniewaz w tamtym sezonie nie zdobylismy trofeum, a mimo to uwazam tamten sezon jako jeden z najlepszych(moze dlatego ze nie pamietam tamtych sezonow o ktorych wspominal DJ Juventinho)DJ Juventinho pisze:Właściwie to pytanie troche bez sensu. Wystarczy popatrzeć w których latach Juventus zdobywał te trofeum i to właśnie te sezony będą najlepsze. Trudno jakiekolwiek rozgrywki LM w których nie wygraliśmy postawić wyżej nad lata 1985 i 1996. Dlatego właściwie pozostają tylko te dwie opcje. A która wspanialsza? ciężko stwierdzić. Osiągnięcia z tych lat są mniej więcej porównywalne, wyżej jednak trzeba by było chyba postawić LM z 1985 roku. Był to nasz pierwszy triumf na najwyższym szczeblu rozgrywek europejskich. To był wspaniały i niesamowity Juventus z samym Platinim na czele. Blask tego sukcesu, mogłyby tylko przysłonić tragiczne wydażenia towarzyszące finałowi.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Klemens
- Juventino
Rzecz jasna mam duzy sentyment do sezonu 95/96, aczkolwiek uwazam, ze Juve najlepiej gralo w nastepnej edycji. Do nieszczesnego finalu przeciwko Borussi grali jak w transie - ani przez moment nie miala sie watpliwosci ogladajac ich mecz...