Forma Deportivo i Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 15:54

W ostatnich 7 meczach ligowych Deportivo La Crouna - przyszly rywal Juventusu w Lidze Mistrzow wygral 5 spotkan, 1 zremisowal i 1 przegral. Strzelilismy 15 bramek przy stracie 3 goli.

W ostatnich 7 meczach ligowych Juventus Turyn rowniez wygral 5 meczow, 1 zremisowal i 1 przegral. Tu jednak znacznie gorzej wyglada stosunek bramek 12-10

Mecz juz za tydzien. Forma Deportivo jest na zadowalajaco wysokim poziomie, a Juve niestety caly czas jej szuka.

Jak myslicie? Czy pierwsze spotkanie na El Riazor (ktore obejrze z trybun :D :D :D ) wyloni juz zwyciezce dwumeczu i kto to bedzie?
[/b]

SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 16:08

Mam nadzieje, ze wygra Juve, chociaz z ta forma, ktora obecnie prezentuje... Ostatnio mam czarne mysli dotyczace tego meczu...

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 16:20

Jestem pełen obaw przed tym emczem i moze sie stać że Depor wygra 2,3 bramkami boje sieżeby tak nei bylo ale racezj Juve nie da sietak łatwo chciałbym aby był np remis 3-3 albo minimalna przegran Juve 4-3 albo 3-2 też nie byłaby najgorsza - to oczywiscie plan minimum ale mam cichą nadzieje że JUve wygra 8)

Zawsze Wierni ! ! !
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 16:31

Ocenianie formy na ostatnich meczach może być nie obiektywne , bo porostu mamy innych rywali , a zresztą prawdziwej zniżki nie bylo bo skoro zespół zdobywa 16 pkt w 7 meczach to to nie jest chyba źle , zresztą róznimy się tylko bramkami a tak naprawde zadecydowly dwa mecze : z Romą ( totalna klapa) i z Empoli ( stracone 3 branki ) i gdyby nie te mecze różnica nie byla by taka duża .
Naszczęście to jest sport i tutaj zadecyduje forma dnia i trzeba przypomnieć zę po zniżkach formy u Juve , występowały dwa trzy mecze w znakomitym stylu i teraz sądze że będzie tak samo .
Ja wytypuje 3-1 lub 2-0 dla Juve , sądze ( mam taką nadzieję) że zabłyśnie Maresca o ile dostanie szansę ktoa mu się należy .
Na Dela Alpi będzie remis 1-1 lub 2-2 i przejdziemy dalej , trafimy na As monaco i to będzie dopiero batalia sądze że roztrzygnnie się w dogrywce . Pózniej dojdzie do zemsty na Milanie ( w pierwszym meczu 3-0 a w drugim 1-0 ) , a w finale spotkamy się z ... Arsenalem i wygramy jedną bramką .
Nie zdziwcie się jak zagramy chociaż z dwiem z tych drużyn w danej fazie , bo mam niezlego cela ( tylko jesli chodzi o wyniki często bym dobrze wytypował , tylko jak juz wpisuje to zmieniam zdanie - tak bylo z mecze z interem , moglem miec maks punktów , a mialem bardzo malo jak nie zero ) . W zeszłym roku bylem niemal pewien że wylosujemy barce ( tak jak bym juz to wczesniej wiedzial ) a potem to że zagamy z Realem i Mialane to tez się tego domyslilem ( znaczy meczu z Realem , bo myslałem ze zagramy z interem w finale )

Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 16:39

Wydaje mi sie ze to bedzie bardzo ciekawa konfrontacja, mam nadzieje ze rozstrzygnieta na korzysc Juve. W pierwszym meczu chyba sie nic nie wyjasni pod warunkiem ze obrona Juve nie popelni glupich bledow. Dobry by byl bramkowy remis, o wygranej juz nie wspominajac

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 16:49

Ja mam nadzieje że Juve zacznie grac dobrze i że przyjdzie tren wzrost formy jaką cały czas zapowiada Lippi.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 16:51

A ja mam nadzieje ze JUVE WYGRA ale jestem pełen obaw o obrone. Kiedy sie Birindelli wyleczy???

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 16:52

Szczerze to bardzo obawiam sie tego meczu, ze wzgledu na nasza obrone:
-Juventus - statystyki mowia same za siebie ... tak jak nam przedstawil El_chico_a_Coruna w ostatnich 7 meczach ligowych stracilismy 10 bramek - srednio 1,4 na mecz...
-Deportivo na 7 meczy ligowych stracilo zaledwie 3 gole - srednio 0,4 na mecz.

We wszystkich meczach ligowych:
-Juventus stracil 25 goli na 21 meczy - srednia 1,1 na mecz
-Deportivo stracilo 17 bramek na 24 mecze - srednia 0,7.

Z napadem jest troszke lepiej, ale ostatnimi czasy nie jest zbyt dobrze.Jednak jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze powalczymy w La Corunii o zwyciestwo.Tyle 8)

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 17:30

napewno nie mozna porównywac tego tak. Mamy innnych rywali podobnie jak Deportivo. jedynym naszym słabym punktem jest chyba obrona. Tutaj musimy sie 'podszkolić'. A czy pierwszy mecz juz wyłonii zwycięsce :?: myśle, że nie. Wazne jest strzelić jedna jedyną bramke. Bramke na wyjeździe, która dużo daje. jesli przegramy (odpukać) 2-1, 3-1, 3-2, to myśle, ze sie nic nie stanie i bedzie mecz otwarty w rewanżu. Oby było lepiej niż przeczuwam :?

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 17:37

mecz bedzie wyjątkowo trudny poniewaz Deportivo znajduje sie teraz w wysmienitej formie a obrona Juventusu gra jakos słabo !! ..... najbardziej obawiam sie ze jak strzelimy 2 gole to pozniej obrona sie rozluzni i Deportivo dołoży nam 2 na remis ..... oby tak sie nie stało ...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 17:52

El_chico_a_corunia jak ja Ci zazdroszcze :) obejrzec Juve na zywo w najmocniejszym skladzie to jest cos! Nie mam pojecia jaki wynik bedzie bo to jest gra o wszystko tu kazdy wynik jest mozliwy i mam nadzieje ze bedzie korzystny dla przyjezdnych z Turynu!!

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 18:08

El_chico_a_Coruna pisze:W ostatnich 7 meczach ligowych Deportivo La Crouna - przyszly rywal Juventusu w Lidze Mistrzow wygral 5 spotkan, 1 zremisowal i 1 przegral. Strzelilismy 15 bramek przy stracie 3 goli.

W ostatnich 7 meczach ligowych Juventus Turyn rowniez wygral 5 meczow, 1 zremisowal i 1 przegral. Tu jednak znacznie gorzej wyglada stosunek bramek 12-10

Mecz juz za tydzien. Forma Deportivo jest na zadowalajaco wysokim poziomie, a Juve niestety caly czas jej szuka.

Jak myslicie? Czy pierwsze spotkanie na El Riazor (ktore obejrze z trybun :D :D :D ) wyloni juz zwyciezce dwumeczu i kto to bedzie?
[/b]
Mamo kup mi!!!! Ja też kce obejrzeć ten mecz na żywo.... :( Sądze, że jesteśmy w słabej formie, ale przed meczem z s-Realem też tak było, a po meczu to chyba myślałem ze chyba do Turynu na piechte pójdę ;)

Obrazek
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 18:11

Z tej twojej analizy wynika, że Juve nie wygra, więc pierwszy mecz nie rozstrzygnie nic, Juventus już nieraz pokazał że lepiej gra w rewanżach, u siebie. Ale i tak myślę że Juventus "włoży" do tego meczu wszystkie swoje siły i wygra, może 2-0, 2-1, lub 3-2 8)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
ODPOWIEDZ