Dwa gole i asysta Niedzielana!
- kouba
- Qualità Juventino
Andrzej Niedzielan zdobył dwie bramki i zaliczył asystę dla NEC Nijmegen w spotkaniu 21. kolejki holenderskiej ekstraklasy przeciwko FC Utrecht. Nijmegen wygrało u siebie 4:0 (2:0).
Polak wpisał się na listę strzelców w 13. i 74. minucie oraz asystował przy golu Van Der Doelena w 64. minucie. Zszedł z boiska na 10 minut przed końcem.
Pierwszego gola strzelił pod dalekim podaniu z własnej połowy NEC, przyjął piłkę na 20. metrze i przelobował bramkarza. Przy drugim golu błąd popełniła obrona Utrechtu i Niedzielan silnym strzałem z kilkunastu metrów w okienko pokonał bramkarza.
Ponadto jedno trafienie dla gospodarzy zaliczył Simr (35 min.).
Utrech grał od 22. minuty w osłabieniu, gdyż za dwie żółte kartki w konsekwencji czerwoną boisko opuścił De Jong.
http://sport.onet.pl/870604,wiadomosci.html
P.S widać, że sie rozkręca nasz zawodnik, bo po tym jedym dobrym wystepie, na początku sezonu, miał słabsze mecze. Mam nadzieje, ze długo nie bedzie grac w przecietnym NEC i kupi go jakiś lepszy klub
Polak wpisał się na listę strzelców w 13. i 74. minucie oraz asystował przy golu Van Der Doelena w 64. minucie. Zszedł z boiska na 10 minut przed końcem.
Pierwszego gola strzelił pod dalekim podaniu z własnej połowy NEC, przyjął piłkę na 20. metrze i przelobował bramkarza. Przy drugim golu błąd popełniła obrona Utrechtu i Niedzielan silnym strzałem z kilkunastu metrów w okienko pokonał bramkarza.
Ponadto jedno trafienie dla gospodarzy zaliczył Simr (35 min.).
Utrech grał od 22. minuty w osłabieniu, gdyż za dwie żółte kartki w konsekwencji czerwoną boisko opuścił De Jong.
http://sport.onet.pl/870604,wiadomosci.html
P.S widać, że sie rozkręca nasz zawodnik, bo po tym jedym dobrym wystepie, na początku sezonu, miał słabsze mecze. Mam nadzieje, ze długo nie bedzie grac w przecietnym NEC i kupi go jakiś lepszy klub
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Tak jest.Oglądałem ten mecz na żywo.Pierwszy raz popisał sie lobem.A w drugiej pokiwał sie troche w polu karnym i strzelił przy słupku.
No widocznie Andzej już zaczyna sie czuć kompletnym zawodnikiem NEC.
Ma już 3 bramki jeszcze tylko lepszy jest Yusuf Hersie(nie wiem jak sie pisze) ma 4 bramki.
Widocznie będzie najskuteczniejszym zawodnikiem NEC w tym sezonie.
No widocznie Andzej już zaczyna sie czuć kompletnym zawodnikiem NEC.
Ma już 3 bramki jeszcze tylko lepszy jest Yusuf Hersie(nie wiem jak sie pisze) ma 4 bramki.
Widocznie będzie najskuteczniejszym zawodnikiem NEC w tym sezonie.
- dawidpln
- Juventino
Ja nie widziałem tego meczu bo nie mam kablówki, ale myślałem że Niedzielan który dotychczas strzelił tylko jedną bramkę, nie pokarze wiele więcej i zostanie już mu ten dorobek, no ewentualnie strzeli kilka bramek. Gratulacje dla Pana Niedzielana i oby grał tak w reprezentacji w najbliższych meczach, może polacy będa mieli z niego porzytek, i kiedyś będzie grał w najlepszych klubach świata(może w Juve) :lol: 

Forza Juventus
- Wojtom
- Juventino
no no no !!! niezle sie spisał !!! 8) jak tak dalej bedzie grał to moze go jakis inny zespól znowu kupi !!
ale fajnie ze strzelił bo juz myslalem ze przejdzie i tak jak Kuźba nic nie bedzie strzelał !! a tu prosze .... 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- nookie
- Juventino
Dobrze ze nie poszedl do jakiegos dobrego klubu..w NECu gra caly czas i to z jakim powodzeniem..jesli nadal bedzie mial taka forme to z pewnoscia pojdzie jeszcze wyzej...brawo Andrew 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
EXTRA! Mam nadzieje, ze po tym sezonie bedzie mial na koncie jakies 10 goli i wtedy zglosza sie po niego lepsze kluby... Chociaz jezeli mialby w nich siedziec na lawie to juz lepiej niech w NEC zostanie...
PS: Victor tez strzelil 2 gole
PS: Victor tez strzelil 2 gole

- miccoli
- Juventino
Kuźba strzelil juz kilka bramek dla swojej druzyny po ciezkiej kontuzji jakiej sie nabawil zaraz po przyjezdzie do Grecji.wojtom11 pisze:no no no !!! niezle sie spisał !!! 8) jak tak dalej bedzie grał to moze go jakis inny zespól znowu kupi !!ale fajnie ze strzelił bo juz myslalem ze przejdzie i tak jak Kuźba nic nie bedzie strzelał !! a tu prosze .... 8)
...