Usuriaga nie żyje
- fighter_juve
- Juventino
Usuriaga nie żyje
Były napastnik Malagi, Albeiro Usuriaga został zastrzelony przed swym domem w Cali.
37-letni Kolumbijczyk, którego zaatakowało przynajmniej dwóch mężczyzn, zmarł w drodze do szpitala.
http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=25243
tam chyba co jakis czas ktos zostaje zabity przez escobara.
Były napastnik Malagi, Albeiro Usuriaga został zastrzelony przed swym domem w Cali.
37-letni Kolumbijczyk, którego zaatakowało przynajmniej dwóch mężczyzn, zmarł w drodze do szpitala.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Dionizos
- Juventino
Informacja co najmniej straszna. Ale nie wiem o co Ci chodzilo z tym Escobarem. W koncu to jego zabito.fighter_juve pisze:Usuriaga nie żyje
- KwiAtek
- Juventino
Z tego co pamietam to sprawa smierci Escobara nie jest do konca wyjasniona (:?:). W kazdym razie w Kolumbii takie akcje sa na porzadku dziennym, ciekawi mnie czym Usuriaga narazil sie miejscowym :?Dionizos pisze:Informacja co najmniej straszna. Ale nie wiem o co Ci chodzilo z tym Escobarem. W koncu to jego zabito.fighter_juve pisze:Usuriaga nie żyje
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Jasiek-x
- Juventino
Ci ludzie. którzy nie mają co z sobą zrobić niech sami się zabiją. Jak zwykle musieli sobie kogoś znaleźć. Za przeproszeniem, ale już ku*** szlag mnie trafia jak słysze o morderstwach, wojnach itd. Ludzie piomyślcie w końcu co robicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- fighter_juve
- Juventino
escobar jest to dla mnie uogulnienie dla mafi kolumbijskiej.nie to ze to on zostal zabity.
- łyziu
- Juventino
LUDZIE EWIDENTNIE SIĘ NUDZĄ
jak mżna zabić inngo człowieka a co dopiero piłkarza
ci ludzie,sory te zwierzęta niech znajdą sobie inne zajęcie, bo jak nie to... :evil: :twisted: :evil:
jak mżna zabić inngo człowieka a co dopiero piłkarza
ci ludzie,sory te zwierzęta niech znajdą sobie inne zajęcie, bo jak nie to... :evil: :twisted: :evil:
blues is the colour, football is the game
- juveluck
- Juventino
Cos chyba zle pamietasz. Kibic psychopata oddal do niego 14 strzalow z pistoletu po kazdym krzyczac GOL, chcac go w ten sposob "ukarac" za wbicie gola samobojczego ktory spowodowal odpadniecie Kolubmi z mistrzostw swiata USA 94. Co tu jeszcze wyjasniacKwiAtek pisze:
Z tego co pamietam to sprawa smierci Escobara nie jest do konca wyjasniona (:?:). W kazdym razie w Kolumbii takie akcje sa na porzadku dziennym, ciekawi mnie czym Usuriaga narazil sie miejscowym :?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- KwiAtek
- Juventino
Pozwol, ze zacytuje autora postu:juveluck pisze:Cos chyba zle pamietasz. Kibic psychopata oddal do niego 14 strzalow z pistoletu po kazdym krzyczac GOL, chcac go w ten sposob "ukarac" za wbicie gola samobojczego ktory spowodowal odpadniecie Kolubmi z mistrzostw swiata USA 94.KwiAtek pisze:
Z tego co pamietam to sprawa smierci Escobara nie jest do konca wyjasniona (:?:). W kazdym razie w Kolumbii takie akcje sa na porzadku dziennym, ciekawi mnie czym Usuriaga narazil sie miejscowym :?
....fighter_juve pisze:escobar jest to dla mnie uogulnienie dla mafi kolumbijskiej
Ano tyle, ze chodzilo o Pablo Escobara, kolumbijskiego bossa narkotykowego.juveluck pisze:Co tu jeszcze wyjasniac
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kto by sie połapał w tych wszystkich Kolumbijskich imionach i nazwiskach.Każdy ma prawo żyć, a, że nikt nie jest w stanie ukarać tych, którzy sobie robią zabawe z zabijania piłkarzy i nawet ludzi, to tylko i wyłącznie sprwa rządu Kolumbijskiego.
Jak wiadomo mafia Kolumbijska jest najbardziej znaną i najgroźniejszą mafią na świecie.
Jak wiadomo mafia Kolumbijska jest najbardziej znaną i najgroźniejszą mafią na świecie.
- fighter_juve
- Juventino
oj nie wiem chyba wloska mafia i oczewiscie ruska mafia tez dobre.Wicior pisze:
- juveluck
- Juventino
W takim razei zwracam honor, bylem przekonany ze chodzi o Andres Escobara, a o tym bossie narktoykowym, powiem szczerze, ze nie slyszalemKwiAtek pisze:Ano tyle, ze chodzilo o Pablo Escobara, kolumbijskiego bossa narkotykowego.juveluck pisze:Co tu jeszcze wyjasniac

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
A co to pilkarz jest nadczlowiekiem, ktorego problemy ludzkie niby maja nie dotyczyc?? Smierc jest niestety nieodlacznie zwiazana z naszym zyciem... NIESTETYłyziu pisze:jak mżna zabić inngo człowieka a co dopiero piłkarza
- Wojtom
- Juventino
musze powiedzieć ze czas teraźniejszy ( czyli wiek XXI ) jest jakiś pechowy i nieszczęcliwy w stosunku do piłkarzy i nie tylko !!! zasatnówcie sie ilu już piłkarzy zmarło od roku 2000 !!! zmarli.......ale nie ze starości .......... 

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dionizos
- Juventino
Ja tak samo myslalem Andresie Escobarze, a o tym bossie nie slyszalem.juveluck pisze:W takim razei zwracam honor, bylem przekonany ze chodzi o Andres Escobara, a o tym bossie narktoykowym, powiem szczerze, ze nie slyszalemKwiAtek pisze:Ano tyle, ze chodzilo o Pablo Escobara, kolumbijskiego bossa narkotykowego.juveluck pisze:Co tu jeszcze wyjasniac
- KowalFromStolica
- Juventino
Szkoda piłkarza... szczerze powiedziawszy to o nim nie słyszałem no ale zawsze szkoda bezsensownej śmierci.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.