LM w Eurosporcie
- BIGGI
- Qualità Juventino
Wprawdzie pierwsze spotkania rundy pucharowej rozegrane zostaną dopiero 24 lutego, ale Eurosport już od tego tygodnia rozpoczyna prezentację 16 zespołów, które zakwalifikowały się do drugiej fazy rozgrywek Ligi Mistrzów.
Magazyn Liga Mistrzów Super 16 to seria szesnastu 26-minutowych programów poświęconych wszystkim zespołom, które wywalczyły awans do drugiej fazy (pucharowej) Ligi Mistrzów. Każdy odcinek serii poświęcony będzie jednemu zespołowi. Znajdzie się w nim prezentacja drużyny, wywiady, przygotowania do kolejnego etapu rozgrywek oraz przypomnienie wydarzeń z pierwszej fazy grupowej.
Ponadto po raz pierwszy od tego sezonu Eurosport oprócz relacji z najważniejszych klubowych rozgrywek w Europie proponuje bogatą serię magazynów poświęconych Lidze Mistrzów. W każdym tygodniu rywalizacji Eurosport przygotuje ponad 15 godzin relacji podsumowujących kolejne etapy rozgrywek.
Poniedziałki: Liga Mistrzów „Vintage” oraz Liga Mistrzów „Happy Hour”.
W magazynie “Vintage” przypominane są najciekawsze spotkania w historii Ligi Mistrzów. Np. 23 lutego Eurosport w całości pokaże mecz pomiędzy Bayernem Monachium i Realem Madryt rozegrany w 2000 roku. Relacje ta będzie przedsmakiem tego, co czeka kibiców już dzień później kiedy oba zespoły zmierzą się po raz kolejny w 1/8 finału tegorocznych rozgrywek.
“Happy Hour” to jednogodzinny program zapowiadający zbliżającą się kolejkę rozgrywek. Najnowsze informacje ze wszystkich zespołów, wywiady, reportaże, sylwetki zawodników.
Czwartki o północy: Mecz Ligi Mistrzów
Retransmisja najciekawszego spotkania ostatniej kolejki (24.02 Bayern – Real).
Piątki rano i po południu: Liga Mistrzów „Total”.
W ciągu dnia godzinne retransmisje wszystkich meczów ostatniej kolejki.
Piątki wieczorem i/lub soboty rano: Liga Mistrzów „Weekend”
Retransmisje dwóch lub trzech najlepszych spotkań ostatniej kolejki
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... ykulu=9591
Szkoda ze nie na żywo, ale przynajmniej bedziemy mogli zobaczyć bardziej obszerny skrót meczów Juve
Magazyn Liga Mistrzów Super 16 to seria szesnastu 26-minutowych programów poświęconych wszystkim zespołom, które wywalczyły awans do drugiej fazy (pucharowej) Ligi Mistrzów. Każdy odcinek serii poświęcony będzie jednemu zespołowi. Znajdzie się w nim prezentacja drużyny, wywiady, przygotowania do kolejnego etapu rozgrywek oraz przypomnienie wydarzeń z pierwszej fazy grupowej.
Ponadto po raz pierwszy od tego sezonu Eurosport oprócz relacji z najważniejszych klubowych rozgrywek w Europie proponuje bogatą serię magazynów poświęconych Lidze Mistrzów. W każdym tygodniu rywalizacji Eurosport przygotuje ponad 15 godzin relacji podsumowujących kolejne etapy rozgrywek.
Poniedziałki: Liga Mistrzów „Vintage” oraz Liga Mistrzów „Happy Hour”.
W magazynie “Vintage” przypominane są najciekawsze spotkania w historii Ligi Mistrzów. Np. 23 lutego Eurosport w całości pokaże mecz pomiędzy Bayernem Monachium i Realem Madryt rozegrany w 2000 roku. Relacje ta będzie przedsmakiem tego, co czeka kibiców już dzień później kiedy oba zespoły zmierzą się po raz kolejny w 1/8 finału tegorocznych rozgrywek.
“Happy Hour” to jednogodzinny program zapowiadający zbliżającą się kolejkę rozgrywek. Najnowsze informacje ze wszystkich zespołów, wywiady, reportaże, sylwetki zawodników.
Czwartki o północy: Mecz Ligi Mistrzów
Retransmisja najciekawszego spotkania ostatniej kolejki (24.02 Bayern – Real).
Piątki rano i po południu: Liga Mistrzów „Total”.
W ciągu dnia godzinne retransmisje wszystkich meczów ostatniej kolejki.
Piątki wieczorem i/lub soboty rano: Liga Mistrzów „Weekend”
Retransmisje dwóch lub trzech najlepszych spotkań ostatniej kolejki
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... ykulu=9591
Szkoda ze nie na żywo, ale przynajmniej bedziemy mogli zobaczyć bardziej obszerny skrót meczów Juve
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No właśnie, a niewiecie czy była już prezentacja JUVE
Zawsze było podsumowania fazy grupowej na europsorcie, teraz pokarzą to w programie ,,Super 16''. Z tym ,że nigdzie w porgramie, ani na stornie Eurosporu nie ma opisu jaka drużyna będzie prezentowana danego dnia! :evil: Skąd ja mam wiedzieć kiedy mi JUVE pokarzą? :evil: A zależy mi na tym by nagrać ten program!
Jak się nie mylę, były już prezentowane 3 drużyny...wiem ,że wczoraj był Real...
Jak ktoś się doszuka kiedy będzie JUVE proszę, żeby napisał.

Jak się nie mylę, były już prezentowane 3 drużyny...wiem ,że wczoraj był Real...

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ja też chciałbym wiedzieć czy już było, a jeżeli nie to kiedy będzie prezentacja Juventusu. Ja do tej pory widziałem Stuttgard i Real Madret, a że program ten emitowany jest od nie dawna Juventusu pewnie jeszcze ni pokazywaliTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:No właśnie, a niewiecie czy była już prezentacja JUVEZawsze było podsumowania fazy grupowej na europsorcie, teraz pokarzą to w programie ,,Super 16''. Z tym ,że nigdzie w porgramie, ani na stornie Eurosporu nie ma opisu jaka drużyna będzie prezentowana danego dnia! :evil: Skąd ja mam wiedzieć kiedy mi JUVE pokarzą? :evil: A zależy mi na tym by nagrać ten program!
- swiergot
- Juventino
Dzisiaj
12:00 Milan
20:15 Bayern
Jutro
00:45 Lyon
Sobota
00:45 Milan
Niedziela
00:45 Real Madryt
Poniedziałek
11:30 Lokomotiv
12:00 Porto
19:30 Manchester
22:15 Bayern
22:45 Stuttgart
Wtorek
11:30 Real Sociedad
12:00 Monaco
13:30 Lyon
18:00 Milan
18:30 Bayern
00:45 Real Sociedad
Środa
11:30 Celta
15:00 Arsenal
Więcej na razie nie mam.
12:00 Milan
20:15 Bayern
Jutro
00:45 Lyon
Sobota
00:45 Milan
Niedziela
00:45 Real Madryt
Poniedziałek
11:30 Lokomotiv
12:00 Porto
19:30 Manchester
22:15 Bayern
22:45 Stuttgart
Wtorek
11:30 Real Sociedad
12:00 Monaco
13:30 Lyon
18:00 Milan
18:30 Bayern
00:45 Real Sociedad
Środa
11:30 Celta
15:00 Arsenal
Więcej na razie nie mam.

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Szkoda, ze Eurosport dla wiekszosc krajow jest inny i chyba ominie mnie przyjemnosc obejrzenia tych prezentacji :-( No, ale odbije to sobie na meczu Deportivo-Juventus :twisted: :twisted: :twisted:
- fighter_juve
- Juventino
jeszcze nie widzialem odcinkow, ale mialem dzis ogladnac ale guzik, mialo byc o 12:30 po poludniu na niemieckim eurosport, a byl Africa nations Cup powtorka z wczorajszego meczu Nigeria-Tunezja.nie wiem bardzo lubie ogladac african nations cup bardzo ciekawy, ale tez czekam na te przedstawienie tych 16 druzyn.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dzięki swiergot, ale albo jestem ślepy albo nie widziałem tam JUVE! :evil: :evil: Żarty jakieś czy co
Program będzie pokazywany jeszcze długo więc JUVE pokarzą napewno, muszą!
Jak będziesz wiedział swiergot jeszcze dalsza rozpiski to napisz tutaj, z góry dzięki
Aha i jeszcze 1, godziny transmisji, sporo razy program jest o ... 0.45... :evil: No nieee... jak JUVE o tej pokarzą to żart. Napewno będę siedział do tej godz., żeby nagrać, ale wideo mam u starszych w pokoju, więc niewiem jak to będzie...coś się zrobi.
Bosheee 0.45, to filmy dla dorosłych oglądam maxiumum do 00.00

Jak będziesz wiedział swiergot jeszcze dalsza rozpiski to napisz tutaj, z góry dzięki
Aha i jeszcze 1, godziny transmisji, sporo razy program jest o ... 0.45... :evil: No nieee... jak JUVE o tej pokarzą to żart. Napewno będę siedział do tej godz., żeby nagrać, ale wideo mam u starszych w pokoju, więc niewiem jak to będzie...coś się zrobi.
Bosheee 0.45, to filmy dla dorosłych oglądam maxiumum do 00.00

- swiergot
- Juventino
Spokojnie. Wszystkie zespoły, w tym Juve, na pewno będą zaprezentowane. Poza tym jak widzisz każdy zespół leci po kilka razy o różnych porach.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Dzięki swiergot, ale albo jestem ślepy albo nie widziałem tam JUVE! :evil: :evil: Żarty jakieś czy co![]()
Jak będziesz wiedział swiergot jeszcze dalsza rozpiski to napisz tutaj, z góry dzięki![]()
Bosheee 0.45, to filmy dla dorosłych oglądam maxiumum do 00.00![]()

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Troche to dziwnie zabrzmiało, ale nie umiałem tego obrać inaczej w słowa.swiergot pisze:Osobny?Wicior pisze:Prędzej czy później doczekamy sie Juventusu.
Ale dziwne, zę Lyon dostał osobny program.Już prędzej na osobny program widziałbym Real Madryt.
Mianowicie zdziwiłem sie, że przez cały jeden dzień tj.jutro pokażą tylko Lyon.
Dziwi mnie takie zachowanie Eurosportu.
Może jestem troche wybredny, ale cóż mam zrobić.
- swiergot
- Juventino
Nie przez cały dzień, tylko przez 26 minut. Wiesz, Eurosport nie ogranicza się jedynie do pokazywania Ligi Mistrzów.Wicior pisze:Troche to dziwnie zabrzmiało, ale nie umiałem tego obrać inaczej w słowa.swiergot pisze:Osobny?Wicior pisze:Prędzej czy później doczekamy sie Juventusu.
Ale dziwne, zę Lyon dostał osobny program.Już prędzej na osobny program widziałbym Real Madryt.

- fighter_juve
- Juventino
Eurosport jest stacja ktora byla zalozona w francji pierwszy raz. tam powstalo, i daltego zawsze maja specjalne programy o francuzkich ligach i pilce z francji i inne rozne francuskie rzeczy.i dlatego tez napewno duzo beda pokazywac o lyon.Wicior pisze:Troche to dziwnie zabrzmiało, ale nie umiałem tego obrać inaczej w słowa.swiergot pisze:Osobny?Wicior pisze:Prędzej czy później doczekamy sie Juventusu.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
niesądze, żeby miało to jakikolwiek wpływ na to, że akurat w tym dniu pokazują tylko Lyon. Myśle, że dzieje się tak dlatego, że w tym dniu jest więcej innych imprez sportowych pokazywanych na żywo na EuroSport i dlatego mogą pokazać tylko Lyonfighter_juve pisze:Eurosport jest stacja ktora byla zalozona w francji pierwszy raz. tam powstalo, i daltego zawsze maja specjalne programy o francuzkich ligach i pilce z francji i inne rozne francuskie rzeczy.i dlatego tez napewno duzo beda pokazywac o lyon.Wicior pisze:Troche to dziwnie zabrzmiało, ale nie umiałem tego obrać inaczej w słowa.swiergot pisze:
Osobny?