Del Piero i Montero w Chelsea??!!!
- Lypsky
- Juventino
jak poinformowal portal www.juventuz.prv.pl R.Abramowicz chce w Chelsea Alexa del piero i Montero wzamian do Turynu przeszedlby Veron Abramowicz doplacilby 30-35mln euro.Co myslicie o takim transferze.Moggi powiedzial ze to ciekawa oferta i bedzie pertraktowal.Mozecie o tym przeczytac na http://abc.globtel.pl/juve/news/aktualn ... newsid=334.
Alex zostan z nami.Moggi do widzenia
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2004, 21:29 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- KowalFromStolica
- Juventino
NIE!!!!!!!!!!! Niech sobie weźnie Montero ale nie Alexa.JESTEM BARDZO PRZECIW!!!!! POWTARZAM ALEX NIE!!!!!!!!!
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Co to za brednie
:!:
Symbol Juve w chealsa
Niech sobie wezmą Montero ale od Alexa łapy precz :!:

Symbol Juve w chealsa

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Seiru
- Juventino
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:djjuve pisze:jak poinformowal portal www.juventuz.prv.pl R.Abramowicz chce w Chealsy Alexa del piero i Montero wzamian do Turynu przeszedlby Veron Abramowicz doplacilby 30-35mln euro.Co myslicie o takim transferze.Moggi powiedzial ze to ciekawa oferta i bedzie pertraktowal.Mozecie o tym przeczytac na http://abc.globtel.pl/juve/news/aktualn ... newsid=334.
Największa plota jaką słyszałem :lol: :lol:
Plota roku 2004 :lol: :lol:
Człowieku, a ty nawet nie wiesz jak się nazwe Chelsea pisze :lol:
non mollare mai
- juvek
- Juventino
To prawda Montero jest juz zawansowany wiekowo i jego umiejetności zanikają (oczywiście nie we wschodnich sztykach walki), mogą go brac.
Ale Alex sumbol juve nie może odejść, bez niego ten klub który znamy przestanie istnieć.
Przeciez to nie jest kwestia pieniedzy, bo juve radzi sobie z tym najlepiej we Włoszech, wiec nad czy tu sie zastanawiac.
Ale Alex sumbol juve nie może odejść, bez niego ten klub który znamy przestanie istnieć.
Przeciez to nie jest kwestia pieniedzy, bo juve radzi sobie z tym najlepiej we Włoszech, wiec nad czy tu sie zastanawiac.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Lypsky
- Juventino
Najwazniejsze ze ty jestes doskonaly i nigdy sie nie mylisz :evil: .A swoja droga nie zwrocilem na to uwagi poniewaz wazniejsza byla sama informacja.Myslalem ze ludzi doskonalych nie ma ale sa przynajmniej jeden ktory potrafi sie tylko wysmiewac z innych ten gosc to Seiru!!! :evil: :evil: :evil:Seiru pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:djjuve pisze:jak poinformowal portal www.juventuz.prv.pl R.Abramowicz chce w Chealsy Alexa del piero i Montero wzamian do Turynu przeszedlby Veron Abramowicz doplacilby 30-35mln euro.Co myslicie o takim transferze.Moggi powiedzial ze to ciekawa oferta i bedzie pertraktowal.Mozecie o tym przeczytac na http://abc.globtel.pl/juve/news/aktualn ... newsid=334.
- kouba
- Qualità Juventino
nie przesadzaj Seiru
On tego nie wymyślił 
A więc tak, oferta ta jest bardzo ciekawa, szczególnie Montero. Ten gościu juz popełnia coraz więcej błędów i warto byłoby Go sprzedać, ale tylko wtedy, gdy kupimy jakiegos obrońce na Jego miejsce. A że w ofercie Abramovica nie ma żadnego obrońcy, a za te 30 mln euro Moggi pewnie nikogo nie kupi...
to nie warto na takie coś iść.
Jeszcze Del Piero...hmmmm...gdyby nie to że jest chyba juz powolij symbolem Juve i gra tu od 'wieków' to opłacałoby sie Go sprzedać. Ma juz swoje lata, szczyt formy przeżywał 2-3 lata temu, więc po co ma miałby jeszcze grać
Ale jak napisałem, ze staje sie powolij symbolem to nie moze od Nas odejsc, za duzo dla Nas zrobił :!:
Veron. To jest bardzo dobry pomocnik. Stanowiłby super duet wraz z Nedvedem. Jedak myśle, że w MU szło Mu o wiele lepiej. W Chelsea sie jakby troche zagubił. Moze przez to Abramovic chce Go sprzedać :shock:
P.S gdyby zamiast Del Piero był Treze to ja poszedłbym na to bez zastanowienia.
A więc tak, oferta ta jest bardzo ciekawa, szczególnie Montero. Ten gościu juz popełnia coraz więcej błędów i warto byłoby Go sprzedać, ale tylko wtedy, gdy kupimy jakiegos obrońce na Jego miejsce. A że w ofercie Abramovica nie ma żadnego obrońcy, a za te 30 mln euro Moggi pewnie nikogo nie kupi...

Jeszcze Del Piero...hmmmm...gdyby nie to że jest chyba juz powolij symbolem Juve i gra tu od 'wieków' to opłacałoby sie Go sprzedać. Ma juz swoje lata, szczyt formy przeżywał 2-3 lata temu, więc po co ma miałby jeszcze grać
Veron. To jest bardzo dobry pomocnik. Stanowiłby super duet wraz z Nedvedem. Jedak myśle, że w MU szło Mu o wiele lepiej. W Chelsea sie jakby troche zagubił. Moze przez to Abramovic chce Go sprzedać :shock:
P.S gdyby zamiast Del Piero był Treze to ja poszedłbym na to bez zastanowienia.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2004, 21:44 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Seiru
- Juventino
Z tą plotą nie chodziło mi o Ciebie :evil: :!:djjuve pisze:Najwazniejsze ze ty jestes doskonaly i nigdy sie nie mylisz :evil: .A swoja droga nie zwrocilem na to uwagi poniewaz wazniejsza byla sama informacja.Myslalem ze ludzi doskonalych nie ma ale sa przynajmniej jeden ktory potrafi sie tylko wysmiewac z innych ten gosc to Seiru!!! :evil: :evil: :evil:Seiru pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:djjuve pisze:jak poinformowal portal www.juventuz.prv.pl R.Abramowicz chce w Chealsy Alexa del piero i Montero wzamian do Turynu przeszedlby Veron Abramowicz doplacilby 30-35mln euro.Co myslicie o takim transferze.Moggi powiedzial ze to ciekawa oferta i bedzie pertraktowal.Mozecie o tym przeczytac na http://abc.globtel.pl/juve/news/aktualn ... newsid=334.
Przecież, tak jak kouba podkreślił ty tego nie wymyśliłeś :evil:
Zastrzeżenie do Ciebie miałem tylko o to że mogłeś postarać się o napisanie poprawnie nazwy Chelsea........
:evil:
non mollare mai
- BIANCONERI
- Juventino
To nie musi byc plotka..Ambramowicz dosłownie co chwile wysówa nowe propozycje i mysli o sprowadzaniu nowych zawodników do Chelsea.Del Piero na pewno nie odejdzie,on juz miał w swojej karierze wiele propozycji,ale zawsze pozostawał wierny Juve.Montero natomiast ma juz swoje lata i z tego co wiedze znów puszczają mu nerwy..W Poprzednim sezonie grał niemal bezbłędnie i nie miał żadnej czerwonej kartki,ale w tym jest juz jednak gorzej,czego przykładem był ostatni mecz z Romą.
Licze na to,że Urugwajczyk sie opamieta i wroci do formy..Jest to obecnie nasz czołowy defensor,ale jeżeli latem uda się kogos kupić to myśle,że Montero nie będzie chciał byc rezerwowym i odejdzie.
Licze na to,że Urugwajczyk sie opamieta i wroci do formy..Jest to obecnie nasz czołowy defensor,ale jeżeli latem uda się kogos kupić to myśle,że Montero nie będzie chciał byc rezerwowym i odejdzie.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Przemyś(L)ak
- Juventino
Montero niech sobie bierze!!!Oni tak się już chyba w niczym nie przyda w Juve ale........Alex -NIE!!!!!!!!NIE!!!!NIE!!!!i jeszcze raz NIE!!!!!Jak jestem spokojny.Juve i tak nie sprzeda Alexa!!!! :twisted:
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ale bzdura...
A poza tym - wy chcciecie oddawac Montero? Przeciez to obronca dwudziestolecia w Juventusie :!: :!: :!: Takiego pilkarza? Zastanowcie sie (nad tym jak beznadziejnie glosujecie...)
Del Piero nigdzie nie pojdzie, spedzi cala kariere w Juve tak jak Maldini w Milanie. Chyba, ze na rok czy dwa wyjedzie do Kairu czy Arabi Saudysjkiej dorobic
A poza tym - wy chcciecie oddawac Montero? Przeciez to obronca dwudziestolecia w Juventusie :!: :!: :!: Takiego pilkarza? Zastanowcie sie (nad tym jak beznadziejnie glosujecie...)
Del Piero nigdzie nie pojdzie, spedzi cala kariere w Juve tak jak Maldini w Milanie. Chyba, ze na rok czy dwa wyjedzie do Kairu czy Arabi Saudysjkiej dorobic
- Lypsky
- Juventino
mi tez chodzil o napisanie nazwy przeciez to zwykla pomylka.Zle napisalem nazwe i tyle!Seiru pisze:Z tą plotą nie chodziło mi o Ciebie :evil: :!:djjuve pisze:Najwazniejsze ze ty jestes doskonaly i nigdy sie nie mylisz :evil: .A swoja droga nie zwrocilem na to uwagi poniewaz wazniejsza byla sama informacja.Myslalem ze ludzi doskonalych nie ma ale sa przynajmniej jeden ktory potrafi sie tylko wysmiewac z innych ten gosc to Seiru!!! :evil: :evil: :evil:Seiru pisze: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Przecież, tak jak kouba podkreślił ty tego nie wymyśliłeś :evil:
Zastrzeżenie do Ciebie miałem tylko o to że mogłeś postarać się o napisanie poprawnie nazwy Chelsea........
:evil: