Zmiana trenera

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy chcesz żeby Lippi opuścił Juventus?

Tak
1
2%
Nie
63
98%

Liczba głosów: 64
Tomek15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 15:17

Żądam zmiany trenera. Wiem że tymi slowami wielu z was sie narazae ale tak wlasnie chce! Uwazam ze w tym sezonie Lippi pokazuje, że mimo iz jest wielkim i bardzo dobrym trenerem to skonczyly mu sie pomysly na prowadzenie Juve. Trzeba powiedzieć to wprost: Lippi po zakończeniu sezonu powinien odejść! Na jego miejscu widziałbym Del Neriego, ktory wyrazil chec prowadzenia Juve lub Deschampsa, ktory rowniez tak powiedzial! Jeśli sie ze mna zgadzacie to podajcie swoje typy nowych trenerów.

Juventus is the best football club in the world!!!
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 15:21

ja bym nie zmieniał trenera bo za tym zawsze idzie kryzys formy, a co do Deschampsa to NAPEWNO NIE (!) bo w Monaco (chyba) jakoś mu specjalnie nie idzie... :D
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2004, 16:42 przez FOJM, łącznie zmieniany 1 raz.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 15:30

FOJM pisze:j bym nie zmieniał trenera bo za tym zawsze idzie kryzys formy, a co do Deschampsa to NAPEWNO NIE (!) bo w Monaco (chyba) jakoś mu specjalnie nie idzie... :D

Jak na swój wiek to mu idzie swietnie w monaco :D :D :D :D
Natomiast zgodze się że nie można zmieniać trenera. To lekka przesada. Tu nie chodzi o to że Marcello przyjmuje złą taktyke na mecz. problem jest w zawodnikach. Nie wiem czy to Legro swoim przybyciem do Juve tak zburzył stary układ który się świetnie rozumiał?. Nie mam zielonego pojecia co sie stało i co sie dzieje . To sie musi skończyć. Nie chce przeżywać znowu tego co wczoraj sie stało i konsekwencje tego odczuwac przez cały tydzień.
Jestem załamany.

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 15:57

Nie no bez przesady LIPPI to wielki trener i strorzony do prowadzenia JUVE, a że teraz klub jest w dołku to nie jego wina, Jego winą jest tylko to, że nie widzi problemu w naszej obronie i nie chce nikogo nowego sprowadzić. Bardzo bym chciał w JUVE LUCIO i FERRARIEGO, no i BONERĘ.
Może jednak już niedługo nastanie pora DECHAMPS'a, ale to dopiero za kilka lat. Narazie LIPPI musi zostać i tyle :!:
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2004, 15:58 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 15:57

Tomek15 pisze: Wiem że tymi slowami wielu z was sie narazae ale tak wlasnie chce!
No i załatwione 8)
Jeśli już chcesz skreślaś Lippiego to kompletnie Cię nierozumiem, i może lepiej, żebym nie zrozumiał... chcesz powtórki sprzed kilku lat? Załatwione, przyjdzie ,,2'' Ancellotti to dopiero byście posmakowali smaku prawdziwej NĘDZY I KLĘSKI.

Obrazek
gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 16:06

Lippi jest wedlug mnie jednym z najlepszych trenerow nietylko Europy ale i swiata moze pomyslicie ze przesadzam ale dla mnie to nie jest przesada

Forza Grande Juve
Obrazek
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 16:26

Coraz mniej sie do niego pzrekonuje ale nei ma sensu narazie zmieniać trenera pzred tak ważnymi meczami z Deportivo w lm wogle Lippi jeszcze powinien zostac trcoche w klubie 8)

Zawsze Wierni ! ! !
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 16:28

Marcin-IRONEK pisze:Nie no bez przesady LIPPI to wielki trener i strorzony do prowadzenia JUVE, a że teraz klub jest w dołku to nie jego wina, Jego winą jest tylko to, że nie widzi problemu w naszej obronie i nie chce nikogo nowego sprowadzić. Bardzo bym chciał w JUVE LUCIO i FERRARIEGO, no i BONERĘ.
Może jednak już niedługo nastanie pora DECHAMPS'a, ale to dopiero za kilka lat. Narazie LIPPI musi zostać i tyle :!:
TAK, TAK I JESZCZE RAZ TAK !!!!!
Święta racja. Nie można winić tylko Lippiego !!! A pozatym sezon się jeszcze nie skończył. Przecież jeszcze powalczą o Mistrzostwo i LM - wierzę w to.
A jeśli chodzi o transfery i podejście Lippiego do nich to faktycznie Lippi jest trochę dziwny. Każdy widzi że tej drużynie potrzebni są nowi obrońcy !!!

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 17:15

Powiem tyle... NIE zmieniamy trenera, bo tak sie nie robi nawet po najwiekszej porazce. To nie Polska liga. Tu rozlicza sie trenera za cały sezon. W serie A gramy jeszcze i nie bedzie tragedia jak nie zdobedziemy mistrzostwa. Tragedia bedzie jak nic nie wygramy. Póki co gramy w LM i Pucharze Włoch, a w serie A tez jeszcze się nie pogrzebaliśmy do końca 8)

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 17:19

jestem na NIE :!: nie można zmienić trenera. Nikt nie zna tak Juve jak on, jest zbyt cenny i nie można zwalniać jego, ale wymienić kilku piłkarzy (szczególnie obrone) :evil:

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 17:24

O rany!!!
Niektórzy z was naprawde nie potrafią sie pogodzić z porażką.Że przegraliśmy kolejny mecz to już trenera trezba zmieniać??
A może zmienimy całe kierownictwo??
Jeżeli Juve przegrywa mecz to powinno sie o tym jhak najszybciej zapomnieć.Bo do następnego meczu wszyscy o tym zapomną.
Trzeba żyć kolejnym meczem i nadzieją, ze wywalczymy chociaż 1pkt.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 17:40

boszzzeee, jeden fatalne mecz i juz Go chcą wywalic. Jak tak byu grali pół sezonu to by mozna było to zrobić i to dopiero po sezonie :!: a do końca jest jeszcze dosc czasu, więć poczekajmy z tym osądem... Lippi 'czuje' Juve i jest dobry na tej pozycji w tym właśnie klubie, nie możemy Go, od tak, poprostu zwolnić....

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 18:34

Lippi jest stworzony dla Juventusu i Jubentus jest stworzony dla Lippiego.....Lippi napewno nie odejdzie!!!! 8)

Tomek15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 18:36

po pierwsze, nie napisałem że chciałbym zeby odszedł lippi po sezonie, po drugie to nie jest pierwszy mecz w tak słabym wykonaniu juve, po trzecie tylu bramek po tylu meczach nigdy nie stracił w ostatnim 10-leciu, a po czwarte razem z lippim moze odejsc Moggi a nawet powinien, niedość że skąpi kasy to jeszcze razem z lippim nie widza potrzeby wzmocnienia zespołu, to jest normalnie jakas choraa paranoja. no

Juventus is the best football club in the world!!!
buffi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 18:54

Nie - Nie - Nie

Nie chcę żeby Lippi odchodził z Juve. Lippi doprowadził nas do największych sukcesów i nierozumiem dlaczego niektórzy chcą zmiany trenera, bo przegraliśmy z Romą??? To że przegraliśmy z Romą nic nie znaczy, Lippi przecież powiedział, że nie rezygnuję z walki o Scudetto, a kiedyś powiedział, że jak Juve nie zdobędzie teraz Champions League odchodzi. Ja nie chcę tego!!! Przyzwyczaiłem się do Lippiego i nie chcę się z nim "rozstawać". Lippi to wiellki trener i pod jego wodzą zdobędziemy trzy gwiazdki!!!

FORZA JUVE
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
ODPOWIEDZ