Capello: Nie chciałbym trenować Juve
- BIGGI
- Qualità Juventino
Fabio Capello dodał smaczku dzisiejszemu spotkaniu "na szczycie" Romy z Juve oświadczając, że nigdy nie chciałby trenować piłkarzy z Turynu. Zdaniem rzymskiego selekcjonera to dla niego zbyt małe wyzwanie.
Capello, który odniósł sporo sukcesów na arenie europejskiej z Milanem, Romą i Realem Madryt, ma nadzieję, że dzisiejsze spotkanie okaże się krokiem we właściwym kierunku w drodze po kolejne Scudetto
http://www.juventus.wz.cz/?nid=332
Zbyt małe wyzwanie hehe...dobre sobie, skoro druzyna broniąca po raz n-ty scudetto i finalista ostatniej LM to zbyt małe wyzwanie to ja nie wiem
Capello, który odniósł sporo sukcesów na arenie europejskiej z Milanem, Romą i Realem Madryt, ma nadzieję, że dzisiejsze spotkanie okaże się krokiem we właściwym kierunku w drodze po kolejne Scudetto
http://www.juventus.wz.cz/?nid=332
Zbyt małe wyzwanie hehe...dobre sobie, skoro druzyna broniąca po raz n-ty scudetto i finalista ostatniej LM to zbyt małe wyzwanie to ja nie wiem

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Heh jaka żałosna wypowiedź, szkoda, że takiemu szkoleniowcowi brakuje rozumu w przeciwieństwie do Lippiego, który nawet o Anconie wypowiada się z respektem!BIGGI pisze:Fabio Capello dodał smaczku dzisiejszemu spotkaniu "na szczycie" Romy z Juve oświadczając, że nigdy nie chciałby trenować piłkarzy z Turynu. Zdaniem rzymskiego selekcjonera to dla niego zbyt małe wyzwanie.
Śmieszny jest Capello, nawet nie umie podgrzać atmosfery meczowej, heh :twisted:
Słowa Capello:,,Zdaniem rzymskiego selekcjonera to dla niego zbyt małe wyzwanie.''
Heh, a kto by go u nas chciał

- Ironek
- Juventino
buehehehe, nie moge. Bosh, dlaczego każdy kto jest związany z Romą jest tak zarozumiały. No tak JUVE to za małe wyzwanie oczywiście, oni się zachowują jak dzieci, jak dostaną dzisiaj łomot to zobaczą
Ale nie tam i tak będą gadali, że to przypadek czy coś, nie to co NEDVED czy LIPPI, jak niedawno oglądałem wywiad z NEDVEDEM na eurosporcie, to aż mi prawie łezka poszła jak zobaczyłem jaki On jest skromny i wrażliwy, normalnie :shock:
A zresztą kto by go u nas chciał? pff

A zresztą kto by go u nas chciał? pff
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2004, 13:26 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Desperado---ALEX
- Juventino
No jego wypoewiedz jrest smieszna
hehe małe wyzwanie Roma zas bardzo duze wyzwanie hehe oj Cappelo niech pan sie najpierw zastanowi co pan mowi :!:

- Przemyś(L)ak
- Juventino
HAHAHAAHA!!!!Capello nie chce prowadzic Juve....a co ma mowic???Przeciez wie ze i tak jest za slaby na ta funkcje.... :twisted: :twisted:
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kolejna niesupordynarna wypowiedź.
Widać, że Capello poprostu nie wie gdzie gra sie prawdziwą piłkę.Jeżeli dla niego nie jest to wyzwanie, to dziwie sie czy jest dla niego wyzwaniem tranowanie Romy.Klubu, który zdobył Scudetto nawet nie wiem ile razy, ale pewnie da sie to policzyć na palcach dwóch rąk(czy nawet nie jednej).
A więc wymagałbym od niego nieco innych i sensowniejszych wypowiedzi.
Naszczęście Lippi wie co robi i tak nigdy by sie nie wypowiedział.
Widać, że Capello poprostu nie wie gdzie gra sie prawdziwą piłkę.Jeżeli dla niego nie jest to wyzwanie, to dziwie sie czy jest dla niego wyzwaniem tranowanie Romy.Klubu, który zdobył Scudetto nawet nie wiem ile razy, ale pewnie da sie to policzyć na palcach dwóch rąk(czy nawet nie jednej).
A więc wymagałbym od niego nieco innych i sensowniejszych wypowiedzi.
Naszczęście Lippi wie co robi i tak nigdy by sie nie wypowiedział.
- Danielpiero
- Juventino
I tak Capello nigdy nie będzie prowadził JUVE. Zawysokie progi na Capello nogi 

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- BIANCONERI
- Juventino
Capello wyraźnie zagrywa pod publiczke..Tą wypowiedzią na pewno zaskarbi sobie jeszcze większy szacunek wśród fanów Romy,którzy nie darza Juventusu sympatią.Osobiście też nie chciałbym,żeby Capello kiedykolwiek został trenerem Juve.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- FOJM
- Juventino
no właśnie - po pierwsze to my go NIE CHCEMY i nwet jakby on chciał to i tak by nie mógł :!: :!: :!:BIANCONERI pisze:Capello wyraźnie zagrywa pod publiczke..Tą wypowiedzią na pewno zaskarbi sobie jeszcze większy szacunek wśród fanów Romy,którzy nie darza Juventusu sympatią.Osobiście też nie chciałbym,żeby Capello kiedykolwiek został trenerem Juve.
- Juventinha
- Qualità Juventina
niech sie wypcha. nie chcemy go. a po tym co roma dzis zrobila to szkoda slow!!! ale to nieprofesjonalne tak sie wypowiadac
zreszta jak totti. chyba wszyscy w tej romie maja jakies poczucie wyzszosci....
zreszta jak totti. chyba wszyscy w tej romie maja jakies poczucie wyzszosci....
- fighter_juve
- Juventino
dobrze i tak jego nie chcemy co nie?? jak on sie tak o juve wypowaida to ztracilem wszelki respekt przed nim.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================