Milan liderem :(
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
AC Milan jest nowym liderem Serie A. Po dzisiejszym zwycięstwie nad Sieną 2-1 wyprzedza Romę o dwa punkty. Nie było jednak łatwo. Kibice i zawodnicy muszą podziękować Nelsonowi Didzie za kilka bardzo dobrych interwencji, które uratowały zespół przed utratą goli.
szkoda liczyłem że Siena im pokaże ale sie nie udało czytałem recenzje meczu i to Siena miała lepsze sytuacje szkoda
szkoda liczyłem że Siena im pokaże ale sie nie udało czytałem recenzje meczu i to Siena miała lepsze sytuacje szkoda
Dawniej Virus[Mauro].
- tom_n
- Milanista
To chyba jakąś inną recenzje czytałeś. Siena miała lepsze sytuacje? Oddali dwa celne strzały w światło bramki Didy: pierwszy z karnego, a drugi to gol Flo. Milan miał miażdzącą przewage w pierwszej połowie. Siena broniła się całą drużyną. Nawet Flo cofał się do obrony. Posiadanie piłki w pierwszej połowie to 80-20 dla Milanu. W drugiej części gry było podobnie. Jednak Milan po strzeleniu drugiej bramki troche zwolnił tempo. W całym meczu posiadanie piłki 65-35 dla Milanu. Strzały celne 11-2 dla Milanu. Siena z przebiegu gry nie zasłużyła nawet na tą jedną bramkę, a to, że stracili tylko 2 gole zawdzięczają głównie ich bramkarzowi.Virus[Mauro] pisze:szkoda liczyłem że Siena im pokaże ale sie nie udało czytałem recenzje meczu i to Siena miała lepsze sytuacje szkoda
Warto również wspomnieć, że w tym meczu Milan nie wystąpił w najsilniejszym składzie. Ancelotti dał odpocząć Pirlo, Rui Coscie, a Gattuso pojawił się na boisku w drugiej połowie. Nie zagrał też zawiszony za kartki Nesta. Kontuzjowani są Inzaghi, Kaladze i Ambrosini. Zagrali natomiast ci, którzy z reguły oglądają mecze z ławki. Świetny występ zaliczyli Tomasson, Brocchi i Redondo. Świadczy to o tym jak silnym i wyrównanym składem dysponuje Milan.
Rossoneri liderem i jednocześnie nowym rekordzistą Serie A. Wcześniej żaden inny klub nie zgromadził 45 punktów po 18 kolejkach.
FORZA MILAN!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
co ty gadasz :!: :!: posiadanie piłki w pierwszej 99.7 % dla Milanu :!: :!:tom_n pisze:To chyba jakąś inną recenzje czytałeś. Siena miała lepsze sytuacje? Oddali dwa celne strzały w światło bramki Didy: pierwszy z karnego, a drugi to gol Flo. Milan miał miażdzącą przewage w pierwszej połowie. Siena broniła się całą drużyną. Nawet Flo cofał się do obrony. Posiadanie piłki w pierwszej połowie to 80-20 dla Milanu. W drugiej części gry było podobnie. Jednak Milan po strzeleniu drugiej bramki troche zwolnił tempo. W całym meczu posiadanie piłki 65-35 dla Milanu. Strzały celne 11-2 dla Milanu. Siena z przebiegu gry nie zasłużyła nawet na tą jedną bramkę, a to, że stracili tylko 2 gole zawdzięczają głównie ich bramkarzowi.Virus[Mauro] pisze:szkoda liczyłem że Siena im pokaże ale sie nie udało czytałem recenzje meczu i to Siena miała lepsze sytuacje szkoda
Warto również wspomnieć, że w tym meczu Milan nie wystąpił w najsilniejszym składzie. Ancelotti dał odpocząć Pirlo, Rui Coscie, a Gattuso pojawił się na boisku w drugiej połowie. Nie zagrał też zawiszony za kartki Nesta. Kontuzjowani są Inzaghi, Kaladze i Ambrosini. Zagrali natomiast ci, którzy z reguły oglądają mecze z ławki. Świetny występ zaliczyli Tomasson, Brocchi i Redondo. Świadczy to o tym jak silnym i wyrównanym składem dysponuje Milan.
Rossoneri liderem i jednocześnie nowym rekordzistą Serie A. Wcześniej żaden inny klub nie zgromadził 45 punktów po 18 kolejkach.
ech... no wiadomo, że będziesz mówił, iż Milan miał 30 sytuacji, że Siena nie zasłużyła nawet na jedną bramkę... wynik mówi sam za siebie. Mecz był wyrównany i gdyby nie Dida to Milan straciłby punkty, taka jest prawda, a że mają "fuksa" to znów im się udało :?
- Desperado---ALEX
- Juventino
Musimy teraz kazdy mecz wygrac to bedzie lepiej bo napewno Milan, Roma straca jakieś punkty po drodze wiec ammy jeszcze szanse tylko trzeba walczyc :!: 
- Juverulez!
- Juventino
- kouba
- Qualità Juventino
tom_n: chyba jestes troche za bardzo zakochany w Swojej drużynie
Czemu Milan zawsze tak farciarsko wygra
Strzelą bramke i się cofią do obrony, nie rozumie takiego stylu... :? Z taka Sieną (była dobra na początku sezonu
) wygrac tylko różnicą jedenej bramki i to u siebie...acha....miejmy nadzieje że Juve też będzie miało choć troche szczęścia w końcówce sezonu...
Czemu Milan zawsze tak farciarsko wygra

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Milan sobie wygrywa do czasu 19 kolejki.
Potem zaczynają sie problemy.
No i chyba w tym roku też tak będzie, tak wynikło z moich obserwacji.
A Juventus jak Juventus, od 19 kolejki zaczyna grać lepie.
Potem zaczynają sie problemy.
No i chyba w tym roku też tak będzie, tak wynikło z moich obserwacji.
A Juventus jak Juventus, od 19 kolejki zaczyna grać lepie.
- tom_n
- Milanista
Wiesz co to jest wyrównany mecz? Jest to taki mecz, w którym obie drużyny prowadzą podobną grę, na każdą groźną akcję odpowiadają taką samą, stwarzają podobną ilość sytuacji strzeleckich. Mecz Milan - Siena nie był taki. Siena zamknęła się na własnej połowie i nie było jej stać nawet na skuteczne kontry. To Milan miał inicjatywę i przez cały mecz był stroną dominującą. W poprzednim poście zamieściłem statystyki tego meczu, widocznie ich nie zrozumiałeś.UlTrAs pisze:ech... no wiadomo, że będziesz mówił, iż Milan miał 30 sytuacji, że Siena nie zasłużyła nawet na jedną bramkę... wynik mówi sam za siebie. Mecz był wyrównany i gdyby nie Dida to Milan straciłby punkty, taka jest prawda, a że mają "fuksa" to znów im się udało :?
Na jakiej podstawie twierdzisz, że gdyby nie Dida to Milan straciłby punkty? Dodałeś sobie tego karnego i wyszło Ci 2-2? A skąd wiesz, że później Milan nie strzeliłby jeszcze więcej bramek?
Przede wszystkim sprawdź w słowniku jak odmienia się czasownik cofać.kouba pisze:Czemu Milan zawsze tak farciarsko wygra Strzelą bramke i się cofią do obrony, nie rozumie takiego stylu... Z taka Sieną (była dobra na początku sezonu ) wygrac tylko różnicą jedenej bramki i to u siebie...acha....miejmy nadzieje że Juve też będzie miało choć trochę szczęścia w końcówce sezonu...
Co do tej rzekomo słabej według Ciebie Sieny to pozwól, że przypomnę Ci mecz Juventus - Siena, który odbył się dwa tygodnie temu na Delle Alpi. Wygraliście 4-2, ale idąc Twoim tokiem myślenia mogę powiedzieć, że prowadząc 4-0 tak się cofnęliście do obrony, że Siena strzeliła Wam dwa gole. A stracić dwa gole u siebie ze słabą Sieną i wygrać tylko różnicą dwóch bramek... Chyba ta Siena nie jest wcale taka słaba

FORZA MILAN!
- Yari
- Juventino
Ludzie peace. Czemu sie tak najeżdrzacie. Kto jest lepszy sprawdzi się na boisku. Ja sie tom_n-owi nie dziwie , też bym tak pisał o Juve. Bo Juve KOCHAM. On Kocha Milan. MY kochamy Juve
Prawa natury są zachowane
.. Czekam na mecze z Milanem i Romą. Tylko żeby nie zgubić punktów z innymi druzynami. :roll:

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Yari pisze:Ludzie peace. Czemu sie tak najeżdrzacie. Kto jest lepszy sprawdzi się na boisku. Ja sie tom_n-owi nie dziwie , też bym tak pisał o Juve. Bo Juve KOCHAM. On Kocha Milan. MY kochamy JuvePrawa natury są zachowane
..
Tak to można tylko wytłumaczyć.
My kochamy Juventus Turyn(żeby było ładniej), a wy kochacie AC Milan(żeby nie obrażać)
I tak można załagodzić stosunki między Milanem, a Juventusem.
Ja też właśnie tak myśle, mecze z Milanem i Romą mogą być przełomowe w stosunku wyglądu tabeli.Czekam na mecze z Milanem i Romą. Tylko żeby nie zgubić punktów z innymi druzynami. :roll:
A inne drużyny poprostu będą miały problem jak z nami zagrac.
- fighter_juve
- Juventino
no szkoda ale na koncu zobaczymy kto bedzie sie cieszyl scudetto. Juve pokaze wszystkim, jeszcze mamy czas.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- fighter_juve
- Juventino
ja napewno nie kibicowalem dal milanu, albo dla romy.ja chchialem zeby zremisowali.djjuve pisze:a wy kibicowaliscie milanowi w meczu z roma to teraz macie tracimy 5 punktow!!! :evil: :evil:
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !