Milan liderem :(

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 08:44

AC Milan jest nowym liderem Serie A. Po dzisiejszym zwycięstwie nad Sieną 2-1 wyprzedza Romę o dwa punkty. Nie było jednak łatwo. Kibice i zawodnicy muszą podziękować Nelsonowi Didzie za kilka bardzo dobrych interwencji, które uratowały zespół przed utratą goli.

szkoda liczyłem że Siena im pokaże ale sie nie udało czytałem recenzje meczu i to Siena miała lepsze sytuacje szkoda

Dawniej Virus[Mauro].
tom_n

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 11:53

Virus[Mauro] pisze:szkoda liczyłem że Siena im pokaże ale sie nie udało czytałem recenzje meczu i to Siena miała lepsze sytuacje szkoda
To chyba jakąś inną recenzje czytałeś. Siena miała lepsze sytuacje? Oddali dwa celne strzały w światło bramki Didy: pierwszy z karnego, a drugi to gol Flo. Milan miał miażdzącą przewage w pierwszej połowie. Siena broniła się całą drużyną. Nawet Flo cofał się do obrony. Posiadanie piłki w pierwszej połowie to 80-20 dla Milanu. W drugiej części gry było podobnie. Jednak Milan po strzeleniu drugiej bramki troche zwolnił tempo. W całym meczu posiadanie piłki 65-35 dla Milanu. Strzały celne 11-2 dla Milanu. Siena z przebiegu gry nie zasłużyła nawet na tą jedną bramkę, a to, że stracili tylko 2 gole zawdzięczają głównie ich bramkarzowi.
Warto również wspomnieć, że w tym meczu Milan nie wystąpił w najsilniejszym składzie. Ancelotti dał odpocząć Pirlo, Rui Coscie, a Gattuso pojawił się na boisku w drugiej połowie. Nie zagrał też zawiszony za kartki Nesta. Kontuzjowani są Inzaghi, Kaladze i Ambrosini. Zagrali natomiast ci, którzy z reguły oglądają mecze z ławki. Świetny występ zaliczyli Tomasson, Brocchi i Redondo. Świadczy to o tym jak silnym i wyrównanym składem dysponuje Milan.

Rossoneri liderem i jednocześnie nowym rekordzistą Serie A. Wcześniej żaden inny klub nie zgromadził 45 punktów po 18 kolejkach.

FORZA MILAN!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 15:07

tom_n pisze:
Virus[Mauro] pisze:szkoda liczyłem że Siena im pokaże ale sie nie udało czytałem recenzje meczu i to Siena miała lepsze sytuacje szkoda
To chyba jakąś inną recenzje czytałeś. Siena miała lepsze sytuacje? Oddali dwa celne strzały w światło bramki Didy: pierwszy z karnego, a drugi to gol Flo. Milan miał miażdzącą przewage w pierwszej połowie. Siena broniła się całą drużyną. Nawet Flo cofał się do obrony. Posiadanie piłki w pierwszej połowie to 80-20 dla Milanu. W drugiej części gry było podobnie. Jednak Milan po strzeleniu drugiej bramki troche zwolnił tempo. W całym meczu posiadanie piłki 65-35 dla Milanu. Strzały celne 11-2 dla Milanu. Siena z przebiegu gry nie zasłużyła nawet na tą jedną bramkę, a to, że stracili tylko 2 gole zawdzięczają głównie ich bramkarzowi.
Warto również wspomnieć, że w tym meczu Milan nie wystąpił w najsilniejszym składzie. Ancelotti dał odpocząć Pirlo, Rui Coscie, a Gattuso pojawił się na boisku w drugiej połowie. Nie zagrał też zawiszony za kartki Nesta. Kontuzjowani są Inzaghi, Kaladze i Ambrosini. Zagrali natomiast ci, którzy z reguły oglądają mecze z ławki. Świetny występ zaliczyli Tomasson, Brocchi i Redondo. Świadczy to o tym jak silnym i wyrównanym składem dysponuje Milan.

Rossoneri liderem i jednocześnie nowym rekordzistą Serie A. Wcześniej żaden inny klub nie zgromadził 45 punktów po 18 kolejkach.
co ty gadasz :!: :!: posiadanie piłki w pierwszej 99.7 % dla Milanu :!: :!:

ech... no wiadomo, że będziesz mówił, iż Milan miał 30 sytuacji, że Siena nie zasłużyła nawet na jedną bramkę... wynik mówi sam za siebie. Mecz był wyrównany i gdyby nie Dida to Milan straciłby punkty, taka jest prawda, a że mają "fuksa" to znów im się udało :?

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 16:59

Długo tak nie bedzie bo jeszcze kilka meczy i JUVE zostanie liderem, a potem po raz 28 mistrzem Włoch. :!: :!: :!: :!: :!:

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 17:27

Musimy teraz kazdy mecz wygrac to bedzie lepiej bo napewno Milan, Roma straca jakieś punkty po drodze wiec ammy jeszcze szanse tylko trzeba walczyc :!: :wink:

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 18:17

2-1 szkoda ze dla Milanistów, mysle ze Juve sie podniesie i wygramy nastepne mecze!

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 18:41

tom_n: chyba jestes troche za bardzo zakochany w Swojej drużynie :wink:
Czemu Milan zawsze tak farciarsko wygra :?: Strzelą bramke i się cofią do obrony, nie rozumie takiego stylu... :? Z taka Sieną (była dobra na początku sezonu :wink: ) wygrac tylko różnicą jedenej bramki i to u siebie...acha....miejmy nadzieje że Juve też będzie miało choć troche szczęścia w końcówce sezonu...

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 23:10

Milan sobie wygrywa do czasu 19 kolejki.
Potem zaczynają sie problemy.
No i chyba w tym roku też tak będzie, tak wynikło z moich obserwacji.

A Juventus jak Juventus, od 19 kolejki zaczyna grać lepie.

tom_n

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 23:14

UlTrAs pisze:ech... no wiadomo, że będziesz mówił, iż Milan miał 30 sytuacji, że Siena nie zasłużyła nawet na jedną bramkę... wynik mówi sam za siebie. Mecz był wyrównany i gdyby nie Dida to Milan straciłby punkty, taka jest prawda, a że mają "fuksa" to znów im się udało :?
Wiesz co to jest wyrównany mecz? Jest to taki mecz, w którym obie drużyny prowadzą podobną grę, na każdą groźną akcję odpowiadają taką samą, stwarzają podobną ilość sytuacji strzeleckich. Mecz Milan - Siena nie był taki. Siena zamknęła się na własnej połowie i nie było jej stać nawet na skuteczne kontry. To Milan miał inicjatywę i przez cały mecz był stroną dominującą. W poprzednim poście zamieściłem statystyki tego meczu, widocznie ich nie zrozumiałeś.
Na jakiej podstawie twierdzisz, że gdyby nie Dida to Milan straciłby punkty? Dodałeś sobie tego karnego i wyszło Ci 2-2? A skąd wiesz, że później Milan nie strzeliłby jeszcze więcej bramek?
kouba pisze:Czemu Milan zawsze tak farciarsko wygra Strzelą bramke i się cofią do obrony, nie rozumie takiego stylu... Z taka Sieną (była dobra na początku sezonu ) wygrac tylko różnicą jedenej bramki i to u siebie...acha....miejmy nadzieje że Juve też będzie miało choć trochę szczęścia w końcówce sezonu...
Przede wszystkim sprawdź w słowniku jak odmienia się czasownik cofać.
Co do tej rzekomo słabej według Ciebie Sieny to pozwól, że przypomnę Ci mecz Juventus - Siena, który odbył się dwa tygodnie temu na Delle Alpi. Wygraliście 4-2, ale idąc Twoim tokiem myślenia mogę powiedzieć, że prowadząc 4-0 tak się cofnęliście do obrony, że Siena strzeliła Wam dwa gole. A stracić dwa gole u siebie ze słabą Sieną i wygrać tylko różnicą dwóch bramek... Chyba ta Siena nie jest wcale taka słaba ;)

FORZA MILAN!
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 23:37

Ludzie peace. Czemu sie tak najeżdrzacie. Kto jest lepszy sprawdzi się na boisku. Ja sie tom_n-owi nie dziwie , też bym tak pisał o Juve. Bo Juve KOCHAM. On Kocha Milan. MY kochamy Juve :D Prawa natury są zachowane :wink: .. Czekam na mecze z Milanem i Romą. Tylko żeby nie zgubić punktów z innymi druzynami. :roll:

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2004, 07:51

A co za różnica ? Mecz wyrównany czy nie. Za miesiąc nikt nie będzie pamiętał tego. Liczy się tylko końcowy wynik.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2004, 13:03

Yari pisze:Ludzie peace. Czemu sie tak najeżdrzacie. Kto jest lepszy sprawdzi się na boisku. Ja sie tom_n-owi nie dziwie , też bym tak pisał o Juve. Bo Juve KOCHAM. On Kocha Milan. MY kochamy Juve :D Prawa natury są zachowane :wink: ..

Tak to można tylko wytłumaczyć.
My kochamy Juventus Turyn(żeby było ładniej), a wy kochacie AC Milan(żeby nie obrażać)
I tak można załagodzić stosunki między Milanem, a Juventusem.

Czekam na mecze z Milanem i Romą. Tylko żeby nie zgubić punktów z innymi druzynami. :roll:
Ja też właśnie tak myśle, mecze z Milanem i Romą mogą być przełomowe w stosunku wyglądu tabeli.
A inne drużyny poprostu będą miały problem jak z nami zagrac.

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 00:31

no szkoda ale na koncu zobaczymy kto bedzie sie cieszyl scudetto. Juve pokaze wszystkim, jeszcze mamy czas.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 19:31

a wy kibicowaliscie milanowi w meczu z roma to teraz macie tracimy 5 punktow!!! :evil: :evil:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2004, 19:56

djjuve pisze:a wy kibicowaliscie milanowi w meczu z roma to teraz macie tracimy 5 punktow!!! :evil: :evil:
ja napewno nie kibicowalem dal milanu, albo dla romy.ja chchialem zeby zremisowali.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
ODPOWIEDZ