Juve i Nike
- DeeJay
- Juventino
Tak, to prawda. Po zakończeniu tego sezonu Lotto zchodzi ze "sceny", na którą wkracza Nike
Jak powinny wyglądać?? Biało-czarne pasy są nienaruszlane. No a wyjazdowe to nie wiem: całe białe(takie jak teraz) lub całe czarne(takie jak sezon temu).
- kornknot
- Qualità Juventino
Ja sobie nie wyobrażam aby juve latało po boisku w jakiś jaskrawych trykotach. Ja bym najbardziej chciał aby to był cały czarny strój, ewentualnie jakiś jeden biały pas przeprowadzony przez środek 
- lipa
- Qualità Juventino
Jak powinny wygladac stroje Juve ?
tak jak zawsze !
koszulka w bialo-czarne pasy; spodenki czarne
a wyjazdowe takie jak teraz albo jak w zeszlym sezonie, ewentualnie takie jak w 96' (tak czy inaczej koszulki w bialo-czarne pasy i czarne spodenki sa nietykalne :-D )
nie widze potrzeby zmiany barw klubowych, te sa piekne
kazdy inny kolor bylby przestepstwem
tak jak zawsze !
koszulka w bialo-czarne pasy; spodenki czarne
a wyjazdowe takie jak teraz albo jak w zeszlym sezonie, ewentualnie takie jak w 96' (tak czy inaczej koszulki w bialo-czarne pasy i czarne spodenki sa nietykalne :-D )
nie widze potrzeby zmiany barw klubowych, te sa piekne

kazdy inny kolor bylby przestepstwem
- Medi
- Qualità Juventino
Ja też jestem zdecydowanie za klasyczną dywizą w biało-czarne paski. Nie podoba sie ta biała jeszcze z tym beznadziejnym niebieściastym "Tomilem" na klacie :?
Wyjazdowe natomiast najbardziej podobały mi sie te czarne z zeszłego sezonu. Swietnie kolorystycznie dopasowane te wstawki zielono-czerwone. No i piłkarze fajnie sie w nich prezentowali ( to tak z kobiecego punktu widzenia
).
Co do bramkarskich koszulek to szare tudzież niebieskie mogą być, gorzej z tymi różowymi,które bardziej kojarzą mi sie z kolarstwem niż futbolem
Wyjazdowe natomiast najbardziej podobały mi sie te czarne z zeszłego sezonu. Swietnie kolorystycznie dopasowane te wstawki zielono-czerwone. No i piłkarze fajnie sie w nich prezentowali ( to tak z kobiecego punktu widzenia
Co do bramkarskich koszulek to szare tudzież niebieskie mogą być, gorzej z tymi różowymi,które bardziej kojarzą mi sie z kolarstwem niż futbolem
- Ravanelli
Jeśli już jesteśmy przy strojach, to przypadły mi do gustu stroje Juve z lat 95/96 i tych dalszych, chyba wiecie zapewne o jakie chodzi - niebiesko-żółte bodajże. Super!
Ale oczywiście wyjazdowe, bo na głowę biją je biało-czarne pasy
Podobały mi się też stroje Realu Madryt trochę, biało-fioletowe. Jakoś lepiej wyglądały niż te które Real ma obecnie. Choć obecnie Juve też ma niezłe wyjazdowe stroje. Chociaż są właściwie tylko czarne, mogą się podobać. Ale co ja tu gadam o koszulkach i o kolorach, liczy się gra i wyniki!

- YoUri`
- Qualità Juventino
Mnie poprostu zniewolily koszylki z ostatniego sezonu na wyjezdzie ( cale czarne ) - tak mi sie podobaly se masakra - w takich chcialbym ich widziec do zawsze ( na wyjazdach ofcourse bo bialo-czarne pasy sa nietykalne
) i taka czarna koszulke bym sobie z checia sprawil 

- Ravanelli
A możeby tak trzy stroje - u siebie biało-czarny lub czasami czarny a na wyjeździe niebiesko-żółty?