Del Piero dostał nagrodę Ottaviani
- ALEXDP
- Juventino
To była wspaniała niedziela dla Alexa Del Piero, który poprowadził swoją drużynę do zwycięstwa. Trzy jego bramki i świetna gra pozwoliła na obfitą wygraną ze Sieną u siebie na Stadio Delle Alpi. Ciągnął grę całego zespołu i został wybrany na najlepszego zawodnika spotkania. Kapitan Starej Damy został nagrodzony srebrną statuetką Ottaviani i tym samy otrzymał tytuł "Man of the Match".
ALEX się dopiero rozkręca, teraz pokaże na co naprawdę go stać, a szczególnie przekonają się ci co w niego wątpili :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ALEX się dopiero rozkręca, teraz pokaże na co naprawdę go stać, a szczególnie przekonają się ci co w niego wątpili :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- KowalFromStolica
- Juventino
Ja zawsze wierzyłem,wierze i będę wierzył w to że Alex będzie grał wspaniale i tylko takie mecze jak ze Sieną mnie w tym utwierdzają.Empoli też padnie

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- kouba
- Qualità Juventino
a co nie możnabooyak pisze:PS. Czyżby ktoś odgapił mój avatar 8)![]()

Taka nagroda jest bardzo prestiżowa. Nie większego wpływu na wszystko. Gdyby dostał ja np. Nadved albo Buffon to nie było by żadnej sensacji, ale, że dostał ją Del Piero to sie bardzo ciesze. Powodem jest to, że to Go napewno podbudowało psychicznie, bo po takim "dołku" to potrzebne Mu to było. Jeszcze, że był kilkakrotnie wybierany do najgorszej jedenastki kolejki

Więc dobrze sie stało, ze Mu to przyznali :!:
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2004, 20:29 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Desperado---ALEX
- Juventino
Ja tez tak mysle pamietam jeszcze jak Juve przegrało mecz a wszyscy wynili Alexa za przegrana a teraz prosze nasza gwiazda sie odrodziła teraz zobacza Ci cio w niego watpili na co go naprawde stać :!: :!: :!:
- bleblok
- Juventino
Może i się odrodził ale przyznajcie szczerze czy w kilku meczach lepszym wyborem nie byłby Di Vaio? Cieszy mnie powrót do wielkości mojego ulubionego piłkarza, ale ciekawe co by było jakby to Di Vaio grał przez cały ten czas. Optymalnym atakiem byłoby teraz Del Piero-Di Vaio (ten 2 spełniałby role Treze...).
- beavis
- Juventino
Nareszcie...oby Alex gral juz tylko lepiej juz dawno chyba hattricka nie zanotowal wprawdzie dwie bramki z karnych ale nie ma co sie czepiac szczegolow :-D Ja tez szczerze mowiac o tej nagrodzie pierwsze co slysze
- Fighterinho
- Juventino
Ja również nigdy wcześniej o niej niesłuszałem i mało kto dostaje pomeczowy tytuł ''Man of The Match'' ale Alex powno ma ich mnustwo
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- booyak
- Juventino
Tego że nie można to nie powiedziałem 8) Ciesze się że nie tylko mi się podoba ta fotkakouba pisze:a co nie możnabooyak pisze:PS. Czyżby ktoś odgapił mój avatar 8)![]()
![]()
![]()
Taka nagroda jest bardzo prestiżowa. Nie większego wpływu na wszystko. Gdyby dostał ja np. Nadved albo Buffon to nie było by żadnej sensacji, ale, że dostał ją Del Piero to sie bardzo ciesze. Powodem jest to, że to Go napewno podbudowało psychicznie, bo po takim "dołku" to potrzebne Mu to było. Jeszcze, że był kilkakrotnie wybierany do najgorszej jedenastki kolejki![]()
Więc dobrze sie stało, ze Mu to przyznali :!:

★ ★ ★