Jaka kara za doping(?)???
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Powie może ktoś jaką karę dostanie Juve jeśli udowodni mu się winę??
bo słyszałem wiele opinii, a że to wsadzą Agricole i Giraudo do pierd.., że nałożą karę finansową, zdegradują(najgorsza z możliwych kar!!!!!!! biorąc pod uwagę fakt, ze Juve jest w serie A od począdku istnienia), odbiorą trofea z tamtych lat Ale co jest najbardziej realne z tych koszmarów??????!!!!!!!!
Ps. Wydaje mi się że inne kluby też są winne tylko nikt ich jeszcze nie oskarżył.
bo słyszałem wiele opinii, a że to wsadzą Agricole i Giraudo do pierd.., że nałożą karę finansową, zdegradują(najgorsza z możliwych kar!!!!!!! biorąc pod uwagę fakt, ze Juve jest w serie A od począdku istnienia), odbiorą trofea z tamtych lat Ale co jest najbardziej realne z tych koszmarów??????!!!!!!!!
Ps. Wydaje mi się że inne kluby też są winne tylko nikt ich jeszcze nie oskarżył.
<Juventus Semper Fidelis>
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tak zgodze sie, ale jeżeli udowodnią np.Inzaghiemu za świadome branie dopingu to mogą go zdyskfalifikować na conajmniej 1,5 roku gry.Andrewtbg pisze:mi się wydaje że oskarżą tylko winnych a nie cały klub czyli Agricole i Giraudo co z nimi zrobią ??? tego to ja nie wiem
Bo Inzaghi coś mi tu śmierdzi(ja ta mysle) :!:
- JuVeJoZeK
- Juventino
Dokładnie Inzaghi nawet mówił że podczas przew dawali mu kreatynę.I też myślę że posądzą tylko winnych a nie cały klub.Wicior pisze:Tak zgodze sie, ale jeżeli udowodnią np.Inzaghiemu za świadome branie dopingu to mogą go zdyskfalifikować na conajmniej 1,5 roku gry.Andrewtbg pisze:mi się wydaje że oskarżą tylko winnych a nie cały klub czyli Agricole i Giraudo co z nimi zrobią ??? tego to ja nie wiem
Bo Inzaghi coś mi tu śmierdzi(ja ta mysle) :!:
- Alexa Del Piero
- Juventino
Mam nadzieje ze kara nie zostanie nalozona na caly klub i ze nie zabiora nam pucharow z tamtych lat ani ze nas nie zdegraduja bo to byloby straszne. Lepiej by bylo gdybysmy dostali kare finansowa.
A jesli chodzi o Inzaghiego i innych ktorzy (prawdopodobnie) brali swiadomie to slyszalam ze nie dostana zadnych kar za to bo sprawa jest przedawniona. Nie wiem na ile to prawda ale nie zycze pippo zle, bo jesli on oberwie to moze pociagnac za soba cale Juve
A jesli chodzi o Inzaghiego i innych ktorzy (prawdopodobnie) brali swiadomie to slyszalam ze nie dostana zadnych kar za to bo sprawa jest przedawniona. Nie wiem na ile to prawda ale nie zycze pippo zle, bo jesli on oberwie to moze pociagnac za soba cale Juve

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Juventusu nie ruszą.Ten doktro i ten drugi pojda siedziec.Sam klub na tym za ch... nie ucierpi!!!!! :twisted:
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
no własnie znająć Inzaghiego to mogłoby tak byc. A co do tych odebranych pucharów i degradacji to nawet o tym nie chce myśleć, przeraża mnie to...Alexa Del Piero pisze:Mam nadzieje ze kara nie zostanie nalozona na caly klub i ze nie zabiora nam pucharow z tamtych lat ani ze nas nie zdegraduja bo to byloby straszne. Lepiej by bylo gdybysmy dostali kare finansowa.
- Baszka
- Juventino
Abstrahujac, ze sprawa dot. Juve, uwazam, ze kara za tego typu przestepstwo jakim jest doping, powinna byc b. dotkliwa dla klubow. Czyli? degradacja do nizszej ligii. Dlaczego? Ano dlatego, ze przeciez to caly klub zwycieza (i czerpie z tego profity) lub przegrywa , wiec kara powinna dot. calego klubu, a zwalanie winy na pojedynczych zawodnikow (przeciez sami sobie tych swinstw nie aplikowali) byle by uratowac wizerunek klubu, jest troche niemoralne (czy ktos zna znaczenie tego słowa?). Dla mnie wynik tej sprawy nie jest juz wazny, bo "milosc wszystko wybaczy, nawet klamstwo, zdrade i gniew", 
Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
- Coldsoul
- Juventino
Az mi sie nie dobrze zrobilo gdy to czytam. Ale mysle że oskarżą tylko winnychGamber pisze:Powie może ktoś jaką karę dostanie Juve jeśli udowodni mu się winę??
- hania
- Juventino
Mysle ze powinnismy sie skoncentrowac na sporcie. A to ze cos takiego sie wydarzylo, nizwiazanego zupelnie ze sportem to niech sie tym zajmują ludzie do tego przeznaczeni,
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ty nawet nie mysl o takich rzeczach jak degradacja do niższej ligi bo jeszcze nie daj Boże wykrakasz a to byłby koniec świataHybryd pisze:Oby nie oskarżyli i ukarali całego klubu. Jestem ciekaw czy jeżeli by zdegradowali Juve do niższej ligi to czy Juve musiałoby sprzedać najlepszych zawodników.
- Hybryd
- Juventino
Musze przyznac ze przeszla mi przez mysl ta straszna mysl ale nic nie chciałem wykrakac. Choć nadal jestem ciekaw kto by został w Juve po ewentualnej degradacjiUlTrAs pisze:ty nawet nie mysl o takich rzeczach jak degradacja do niższej ligi bo jeszcze nie daj Boże wykrakasz a to byłby koniec świataHybryd pisze:Oby nie oskarżyli i ukarali całego klubu. Jestem ciekaw czy jeżeli by zdegradowali Juve do niższej ligi to czy Juve musiałoby sprzedać najlepszych zawodników.