Abramowicz chce Trezegueta za 40 baniek, lub wiecej!!!!!!!
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Roman Abramowicz złożył władzom Juventusu ofertę która wynosi 40 mln. euro, ale to nie ostatnie słowo Romana!!
Żródło: Sports.it
Powiem jedno: Trezege! z taką formą to niech spierd... do Chelsea!!!!!!
No słuchajcie 40 baniek to niezła suma i za taką sumę można kupic lepszego napastnika i jeszcze sporo zostanie. Tylko jest jeden problem: to może być tylko płotka

Żródło: Sports.it
Powiem jedno: Trezege! z taką formą to niech spierd... do Chelsea!!!!!!
No słuchajcie 40 baniek to niezła suma i za taką sumę można kupic lepszego napastnika i jeszcze sporo zostanie. Tylko jest jeden problem: to może być tylko płotka
<Juventus Semper Fidelis>
- kouba
- Qualità Juventino
no jak to NIE jest plota to ja bym sie zgodził, ALE NIE POWIEDZIAŁBYM MU SPIER*ALAJ tak jak niektórzy w tym temacie
Nawet jak odejdzie to nie możemy sie on Niego odwrócić, nie polega to na tym...
Dopóty dopóki gra to jest wspaniały, a jak ma odejsć to już won z naszego klubu... :evil:
Za 40 mln. może kupić o wiele lepszego zawodnika niż jest Nim Treze, ale obawiam sie, że to jest jednak plota...
Dopóty dopóki gra to jest wspaniały, a jak ma odejsć to już won z naszego klubu... :evil:
Za 40 mln. może kupić o wiele lepszego zawodnika niż jest Nim Treze, ale obawiam sie, że to jest jednak plota...
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No może przesadziłem z tym "spierd..." ale chodziło mi o to żeby za te 40 baniek - odszedł!
Oczywiście to co zrobił dla Juve (szczególnie w końcówce sezonu 00-01 i sezonie 01-02) to mu nie zapomne(TREZE dzieki). Niestety ostatnio to zwykły przeciętny napastnik który z pewnością nie jest wart 40 mln. ale co tam, Abramowicz jak chce niech bierze, najlepsze będzie, jak mu się kasa skończy.

Oczywiście to co zrobił dla Juve (szczególnie w końcówce sezonu 00-01 i sezonie 01-02) to mu nie zapomne(TREZE dzieki). Niestety ostatnio to zwykły przeciętny napastnik który z pewnością nie jest wart 40 mln. ale co tam, Abramowicz jak chce niech bierze, najlepsze będzie, jak mu się kasa skończy.

<Juventus Semper Fidelis>
- beavis
- Juventino
Ja bym jeszcze poczekal z transferem i podnioslbym troche cene jakas plota ze real daje 50 baniek
a Abramowicz ma bzika i podniesie cene na pewno nie pozwoli zeby przez pieniadze stracil zawodnika. Cena jak na Trezegueta i tak jest juz wygorowana ale mozna by ja jeszcze podbic i wtedy mozna by go sprzedac.W sumie pewnie to tylko plota ale nie placze z tego pwodu Treze jest w koncu czolowym naszym zawodnikeim i tak latwo sie luki po nim nie wypelni 

- Ironek
- Juventino
Treze jest świetnym piłkarzem i napewno dla nas ważnym, ale za tyle kasy można by było sprowadzić np. IBRAHIMOVICA albo VAN DER VARTA !!!!!!!!!!!Oczywiście bardzo TREZE lubię i nie wyobrażam sobie go w koszulce innego klubu. Ale chyba jednak bym wolał VAN DER VARTA albo IBRAHIMIVOCA
:?
cociaz to pewnie i tak jest plota

cociaz to pewnie i tak jest plota
- Desperado---ALEX
- Juventino
hmm z tym spier......j przesadziłeś stary i to bardzo przesadziłeś :!: Do żadnego zawodnikaJ uventusu nie powinieneś tak powiedziec :evil: Juz nie pamietasz ile on zrobił dla Juve
Przeciez on jest jak narazie najlepszym strzelcem Juve :!: A cio do tej sumy to na miejscu Moggiego bym powaznie pomyślał nad ta ofertą 

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wszyscy by już go oddali, ale przecież jak sam Trezeguet mówi, że chce zostać w Juve, a propozycje to oni sobie mogą składać, a Treze i tak zostanie.
Bo ile było wywiadów.On tylko tak straszy, aby dostać więcej pieniędzy za rok gry i nie ma w tym nic dziwnego.
Bo ile było wywiadów.On tylko tak straszy, aby dostać więcej pieniędzy za rok gry i nie ma w tym nic dziwnego.
- Yari
- Juventino
Ja Treze bardzo lubie , ale wnerwia mnie tym że chce podwojenia swoich zarobków. Aktualnie jest to niedożeczne ze względu na nowy stadion. Jest jeden zawodnik którego bym chciał w miejsce Treze jeśli ten miałby odejść. Jest nim Henry
, ale to takie bujanie w obłokach jest David i jest git. Jego cza zmotywować do lepszej gry , niech go zastąpi Di Vaio na kilka meczy , ciekaw jestem jak to na niego wpłynie.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zgodze sie tutaj.Właśnie każdego to wnerwia, ale mis ie wydaje, ze on chce tylko Moggiego nastraszyć.No i wkońcu Moggi zaproponuje mu troszke większe zarobki to Treze sie odrazu zgodzi.Bo pewnie uzna, że nie ma sensu tego dalej ciągnąć.Yari pisze:Ja Treze bardzo lubie , ale wnerwia mnie tym że chce podwojenia swoich zarobków.
- gregor_g4
- Juventino
Zgadzam sie z wiekszoscia z was. Za te pieniadze mozna bylo by go sprzedac i kupic kilku mlodych perspektywiczznych pilkarzym, na a poza tym ostatnio Treze nie zachwyca... ale chwala mu za to co jak do tej pory zrobil dla Juve
- Olszan
- Juventino
Treze to dla mnie w przeciwieństwie do niektórych świetny piłkarz jeden z najlepszych napastnikłów świata ale niech idzie do tej Chelsea za około 40-50 mln a my kupimy Ibrahimovica za 3 ray taniej 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- DamKam
- Juventino
hmmm. ciężka decyzja stoi przed działaczami Juve. ja osobiście lubie Davida i nie chciałbym żeby został sprzedany !!!!!!! ale przyznam że obecnie nie prezentuje się on dobrze i na jego miejsce widziałbym Di Vaio. :?
- KwiAtek
- Juventino
40 mln euro to nie byle jakie pieniadze, taka kasa pozwala na ladne zakupy 8)
Wobec takich argumentow na miejscu Davida wzialbym sie ostro do roboty, jesli chcialbym pozostac w Juve, a nie wyklocac sie o pensje z dzialaczami.
Treze musi trenowac i jeszcze raz trenowac, bo cos ostatnio cienko z ta jego skutecznoscia. Niech pamieta o jednym - nikt nie jest niezastapiony (no chyba ze Pavel
)
Wobec takich argumentow na miejscu Davida wzialbym sie ostro do roboty, jesli chcialbym pozostac w Juve, a nie wyklocac sie o pensje z dzialaczami.
Treze musi trenowac i jeszcze raz trenowac, bo cos ostatnio cienko z ta jego skutecznoscia. Niech pamieta o jednym - nikt nie jest niezastapiony (no chyba ze Pavel
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Abromowicz chcialby wszystkich:Trezegue,Ronaldo,Henry.....Z nadmiaru pieniedzy mu sie w glowie popier.....