Abramowicz chce Trezegueta za 40 baniek, lub wiecej!!!!!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 14:59

Roman Abramowicz złożył władzom Juventusu ofertę która wynosi 40 mln. euro, ale to nie ostatnie słowo Romana!!

Żródło: Sports.it

Powiem jedno: Trezege! z taką formą to niech spierd... do Chelsea!!!!!!
No słuchajcie 40 baniek to niezła suma i za taką sumę można kupic lepszego napastnika i jeszcze sporo zostanie. Tylko jest jeden problem: to może być tylko płotka :cry: :cry: :cry: :cry:

<Juventus Semper Fidelis>
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 15:18

no jak to NIE jest plota to ja bym sie zgodził, ALE NIE POWIEDZIAŁBYM MU SPIER*ALAJ tak jak niektórzy w tym temacie :wink: Nawet jak odejdzie to nie możemy sie on Niego odwrócić, nie polega to na tym...
Dopóty dopóki gra to jest wspaniały, a jak ma odejsć to już won z naszego klubu... :evil:

Za 40 mln. może kupić o wiele lepszego zawodnika niż jest Nim Treze, ale obawiam sie, że to jest jednak plota...

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 15:26

No może przesadziłem z tym "spierd..." ale chodziło mi o to żeby za te 40 baniek - odszedł!
Oczywiście to co zrobił dla Juve (szczególnie w końcówce sezonu 00-01 i sezonie 01-02) to mu nie zapomne(TREZE dzieki). Niestety ostatnio to zwykły przeciętny napastnik który z pewnością nie jest wart 40 mln. ale co tam, Abramowicz jak chce niech bierze, najlepsze będzie, jak mu się kasa skończy. :D :D :D :D :D

<Juventus Semper Fidelis>
beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 15:39

Ja bym jeszcze poczekal z transferem i podnioslbym troche cene jakas plota ze real daje 50 baniek :wink: a Abramowicz ma bzika i podniesie cene na pewno nie pozwoli zeby przez pieniadze stracil zawodnika. Cena jak na Trezegueta i tak jest juz wygorowana ale mozna by ja jeszcze podbic i wtedy mozna by go sprzedac.W sumie pewnie to tylko plota ale nie placze z tego pwodu Treze jest w koncu czolowym naszym zawodnikeim i tak latwo sie luki po nim nie wypelni :)

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 15:43

Nie wiem po co mu tyle tych napastników treze jest dobry choć za dużo wymaga od JUve czego bardzo żałuje a strata takiego zawodnika nawet za 40 mln euro to przykra sprawa

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 15:45

Treze jest świetnym piłkarzem i napewno dla nas ważnym, ale za tyle kasy można by było sprowadzić np. IBRAHIMOVICA albo VAN DER VARTA !!!!!!!!!!!Oczywiście bardzo TREZE lubię i nie wyobrażam sobie go w koszulce innego klubu. Ale chyba jednak bym wolał VAN DER VARTA albo IBRAHIMIVOCA :( :?

cociaz to pewnie i tak jest plota

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 16:00

hmm z tym spier......j przesadziłeś stary i to bardzo przesadziłeś :!: Do żadnego zawodnikaJ uventusu nie powinieneś tak powiedziec :evil: Juz nie pamietasz ile on zrobił dla Juve :?: Przeciez on jest jak narazie najlepszym strzelcem Juve :!: A cio do tej sumy to na miejscu Moggiego bym powaznie pomyślał nad ta ofertą :wink:

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 16:05

Wszyscy by już go oddali, ale przecież jak sam Trezeguet mówi, że chce zostać w Juve, a propozycje to oni sobie mogą składać, a Treze i tak zostanie.

Bo ile było wywiadów.On tylko tak straszy, aby dostać więcej pieniędzy za rok gry i nie ma w tym nic dziwnego.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 16:23

Ja Treze bardzo lubie , ale wnerwia mnie tym że chce podwojenia swoich zarobków. Aktualnie jest to niedożeczne ze względu na nowy stadion. Jest jeden zawodnik którego bym chciał w miejsce Treze jeśli ten miałby odejść. Jest nim Henry :wink: , ale to takie bujanie w obłokach jest David i jest git. Jego cza zmotywować do lepszej gry , niech go zastąpi Di Vaio na kilka meczy , ciekaw jestem jak to na niego wpłynie.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 16:43

Yari pisze:Ja Treze bardzo lubie , ale wnerwia mnie tym że chce podwojenia swoich zarobków.
Zgodze sie tutaj.Właśnie każdego to wnerwia, ale mis ie wydaje, ze on chce tylko Moggiego nastraszyć.No i wkońcu Moggi zaproponuje mu troszke większe zarobki to Treze sie odrazu zgodzi.Bo pewnie uzna, że nie ma sensu tego dalej ciągnąć.

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 17:18

Zgadzam sie z wiekszoscia z was. Za te pieniadze mozna bylo by go sprzedac i kupic kilku mlodych perspektywiczznych pilkarzym, na a poza tym ostatnio Treze nie zachwyca... ale chwala mu za to co jak do tej pory zrobil dla Juve

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 17:26

Treze to dla mnie w przeciwieństwie do niektórych świetny piłkarz jeden z najlepszych napastnikłów świata ale niech idzie do tej Chelsea za około 40-50 mln a my kupimy Ibrahimovica za 3 ray taniej 8)

Zawsze Wierni ! ! !
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 17:31

hmmm. ciężka decyzja stoi przed działaczami Juve. ja osobiście lubie Davida i nie chciałbym żeby został sprzedany !!!!!!! ale przyznam że obecnie nie prezentuje się on dobrze i na jego miejsce widziałbym Di Vaio. :?

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 17:38

40 mln euro to nie byle jakie pieniadze, taka kasa pozwala na ladne zakupy 8)
Wobec takich argumentow na miejscu Davida wzialbym sie ostro do roboty, jesli chcialbym pozostac w Juve, a nie wyklocac sie o pensje z dzialaczami.
Treze musi trenowac i jeszcze raz trenowac, bo cos ostatnio cienko z ta jego skutecznoscia. Niech pamieta o jednym - nikt nie jest niezastapiony (no chyba ze Pavel :wink: )

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 19:07

Abromowicz chcialby wszystkich:Trezegue,Ronaldo,Henry.....Z nadmiaru pieniedzy mu sie w glowie popier.....

ODPOWIEDZ