Roma-Milan-paradoks

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 17:42

Dzissiaj o 20 30 w Rzymie Roma bedzie podejmowac AC Milan. Ten mecz jest ważny nie tylko dla tych zespolow ale i dla Juve. Dla Juve najlepszy bylby rezultat remisowy lub zwyciestwo Milanu. Dlatego dzisiaj wielu kibicow starej Damy bedzie kibicowac rossonerim. Jest to o tyle dziwne że Milan to drużyna nie lubiana przez wielu z nas szczegolnie od ostatniego finału. Czy to nie dziwne hehe?
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2004, 18:00 przez Coldsoul, łącznie zmieniany 1 raz.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 17:53

Dlaczego znienawidzony??? Ja tam nie czuję nienawiści do Milanu, to dobry klub, a pozatym to że jest jednym z najtrudniejszych rywali to głupi powód żeby ich nienawidzić. Mam nadzieję na remis.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 17:57

ADAMJUVENTUSPL pisze:Dlaczego znienawidzony??? Ja tam nie czuję nienawiści do Milanu, to dobry klub, a pozatym to że jest jednym z najtrudniejszych rywali to głupi powód żeby ich nienawidzić. Mam nadzieję na remis.
Stwierdzilem ,,znienawidzony" poniewaz ja i wszyscy kibice Juve z mojej szkoly z którymi rozmawiam zgodnie nie lubimy Milanu. Ale Ok zmienie to troche

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 18:45

ADAMJUVENTUSPL pisze:Dlaczego znienawidzony??? Ja tam nie czuję nienawiści do Milanu, to dobry klub, a pozatym to że jest jednym z najtrudniejszych rywali to głupi powód żeby ich nienawidzić. Mam nadzieję na remis.
no własnie, mnie tam Milan w niczym nie przeszkadza (no chyba, że wygrywa z Juve) jak w LM grają np. z jakaś angielską lub hiszpańską drużyną to jestem za nimi. I dziś też chciałbym remisu na jlepiej 5-5 :D

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 18:48

Milan to jest bardzo dobra drużyna, lecz bardzo nie rozważna.

Osobiście do Milanu nei mam nic, no możę ten finał LM, ale już mi przeszło.

Licze na remis.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 19:15

.
UlTrAs pisze:
no własnie, mnie tam Milan w niczym nie przeszkadza (no chyba, że wygrywa z Juve) jak w LM grają np. z jakaś angielską lub hiszpańską drużyną to jestem za nimi. I dziś też chciałbym remisu na jlepiej 5-5 :D

Ja sie dołączam do Was. Nie mam nic przeciwko milanowi :wink: . Są pewne osoby w tym klubie których nienawidze; Inzhaghi , Ancelotti i Berluskoni:):). Tych trzech panów nieznosze :wink: .Więc jak milan nie gra w serie A z kimś i nie gra z Juve , to cieszy mnie jak wygrywają:)> Wyjątkiem był puchar interkontynentalny , bo wtedy mogło grać Juve:):)

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 19:30

Ja lubie wszystkie włoskie kluby, po prostu lubię włoską piłkę i dlatego mam do Milanu raczej dobre podejście.Nie ukrywam że po przegranej z Lazio i Interem równo nawyzywałem te kluby ale to były emocje.Mam nadzieje na zwycięstwo Milanu, gdyż uważam że to Milan ma większe szanse na potknięcie się z jakimś przeciętniakiem a Roma musi tracić punkty byśmy mogli ich dogonić.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 19:44

Nie, no Milanu to ja nie lubie i nie trawie, ale do NIENAWIŚCI mi daleko.
Nienawiść to dość mocne słowo i myśle że na forum pojawia się zbyt często :?
A co do meczu, to chyba remis, 2-2 :)

non mollare mai
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 20:46

Do Milanu nic nie mam zato Romy to nie nawidze i mam nadzieje ze straci Roma punkty!!!!!

ALEXDP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 20:59

Seiru napisał:
Nie, no Milanu to ja nie lubie i nie trawie, ale do NIENAWIŚCI mi daleko.
Nienawiść to dość mocne słowo i myśle że na forum pojawia się zbyt często
A co do meczu, to chyba remis, 2-2

No właśnie ja również nie przepadam za Milanem, ale nie z tego powodu, że ostatnio są od nas lespi, po prostu, nawet mi ich gra się nie podoba, ale rzeczywiscie do NIENAWIŚCI daleko :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 21:51

KowalFromStolica pisze:Ja lubie wszystkie włoskie kluby, po prostu lubię włoską piłkę i dlatego mam do Milanu raczej dobre podejście.Nie ukrywam że po przegranej z Lazio i Interem równo nawyzywałem te kluby ale to były emocje.Mam nadzieje na zwycięstwo Milanu, gdyż uważam że to Milan ma większe szanse na potknięcie się z jakimś przeciętniakiem a Roma musi tracić punkty byśmy mogli ich dogonić.
ja też jestem ogólnie fanem włoskiej ligi, i denerwuje się kiedy druzyny z włoch przegrywają np. w lidze mistrzów. Tu przykład Lazio- Chalsea...

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 21:53

Tak sie sklada ze ja Milanu nie lubie nie od ostatniego finalu ale od zawsze. final byl dla mnie bardzo bolesny a ja niestety czesto jak cos mnie rozzlosci to umiem chowac uraze bardzo dlugo. To przechylilo miare. Nie wazne z kim Milan gra jestem przeciwko nim-z czego nie zawsze jestem zadowolony ale nie umiem po prostu kibicowac rossonerim no chyba że graja z Romą
Sorry że powiedzialem jako my ale widocznie nie pomyślalem
(a tak właściwie to zmienilem te złowo znienawidzony wiec po co dalej to rozkopywac :wink: )

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 22:47

MoszeUsz pisze:Dzissiaj o 20 30 w Rzymie Roma bedzie podejmowac AC Milan. Ten mecz jest ważny nie tylko dla tych zespolow ale i dla Juve. Dla Juve najlepszy bylby rezultat remisowy lub zwyciestwo Milanu. Dlatego dzisiaj wielu kibicow starej Damy bedzie kibicowac rossonerim. Jest to o tyle dziwne że Milan to drużyna nie lubiana przez wielu z nas szczegolnie od ostatniego finału. Czy to nie dziwne hehe?

No i wygral Milan chociaz do 45 minuty bylo pieknie bo bylo 1:1 po bramkach Shevchenki w 14 minucie i 28 minucie Cassano.... Jednak pozniej znow Sheva i bylo 1:2 .... coz.... zeby tak Milan teraz ze Siena przegral :twisted: albo zremisowal chociaz 8) Mamy 33 pkt Roma nadal 36 a Milan 33 i jedno spotkanie zalegle... no jestesmy blizej niz dalej :D Musimy dac z siebie wszystko i wygrywac wszystko co popadnie i zniszczyc Rzymian i Mediolanczykow w wysciugu po Sucdetto... w naszym wypadku to byloby juz 28 ;] wiec warto ;]

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 23:24

może i był "znienawidzony" ale tylko przez kilka tygodni po tym pamietnym finale, ale teraz to całkiem spoko klub z bardzo dobrymi zawodnikami i kibicami :D Sam czasami siedze na forum Milanu i niczego nie żałuje :D Ale chyba tak jest z każdą drużyną, która pokona Juve, że jest "znienawidzona", ale tylko przez pewnien czas, a potem wszystko wraca do normy. Ale też często jest tak, że jak musi wygrać najwiekszy rywal (żeby pomóc tak jak w tym przypadku), to sie Mu kibicuje, ale w innym meczach to w głebi serca sie chce tej porażki :wink: albo straty pkt :wink:
P.S no i Milanik wygrał :D teraz juz tylko 3 pkt do Romy :D Oj jak szkoda tego 2-2 na Delle Alpi... :(

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2004, 00:06

Wynik miodzio dla nas. Roma pierwsza porażka. mamy tylko 3 punkty straty. I kto wie , ale siena może sprawić niespodzinake i pokonać milan. Mają potencjał. Dobra teraz tylko tracić jak najmniej punktów i wygrywać mecz za meczem . Forza Juve.!!

ODPOWIEDZ